Katere rubrike najredkeje odpirate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Sem brskala in iskala pa naj me kira popravi, če to že obstaja.
Zanima me katere rubrike na Cosmo forumu najredkeje odpirate in čekirate, če obstaja določena tema, ki je sploh ne odprete, ali preglejujete vse po vrsti?
Zanima me katere rubrike na Cosmo forumu najredkeje odpirate in čekirate, če obstaja določena tema, ki je sploh ne odprete, ali preglejujete vse po vrsti?
Imaš, da me vikaš!
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Hehe
Jaz, če imam čas, grem vse po vrsti. Odprem Ljubezen&Sex in si v zavihkih odprem par tem, k me zanimajo. Pol naprej Čustva, isti postopek. Spustim uno kuhanje pa Cosmo Astro, al kaj je. Tut računalništo spuščam ponavadi.
Jaz, če imam čas, grem vse po vrsti. Odprem Ljubezen&Sex in si v zavihkih odprem par tem, k me zanimajo. Pol naprej Čustva, isti postopek. Spustim uno kuhanje pa Cosmo Astro, al kaj je. Tut računalništo spuščam ponavadi.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Najprej :
* čustva, kariera, lepota, zdravje, potovanja, moda, računalništvo (bolj berem, kot sodelujem)
srednje (občasno):
* ljubezen, moški, moda, kuhanje, spošno
skoraj nikoli oz. nikoli :
* politika, kultura, zvezde, astro, živali, ŠPORT
* čustva, kariera, lepota, zdravje, potovanja, moda, računalništvo (bolj berem, kot sodelujem)
srednje (občasno):
* ljubezen, moški, moda, kuhanje, spošno
skoraj nikoli oz. nikoli :
* politika, kultura, zvezde, astro, živali, ŠPORT
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
No, jaz najprej odprem ljubezen & seks, čustva, zdravje in o moških.
Potem mogoče še modo, lepoto, kuhinjo, kariero, šport, računalništvo in splošno.
Lih enkrat na pol leta ali na leto pa odprem cosmo zvezde, filme & tv in cosmo astro.
Potem mogoče še modo, lepoto, kuhinjo, kariero, šport, računalništvo in splošno.
Lih enkrat na pol leta ali na leto pa odprem cosmo zvezde, filme & tv in cosmo astro.
Imaš, da me vikaš!
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ponavadi kliknem samo "Poglej nove objave od prejšnjega obiska"
Če pa sama pobrskam, pa največ Moda, Lepota, Ljubezen, Zdravje...
Mogoče še Splošno, Kariera, Kuhinja.
Ostalo pa nikoli oziroma samo, če kaj rabim/me zanima.
Če pa sama pobrskam, pa največ Moda, Lepota, Ljubezen, Zdravje...
Mogoče še Splošno, Kariera, Kuhinja.
Ostalo pa nikoli oziroma samo, če kaj rabim/me zanima.
I laugh at gilded butterflies.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Najredkeje se spravim na kulturo in šport
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
športa ne berem, cosmo atro tudi ne, male oglase včasih preletim, ker me zabava kaj se vse tam najde.
računalništvo, moda, tv in filmi so mi najljubše. pogrešam večjo aktivnost pod temo kultura.
računalništvo, moda, tv in filmi so mi najljubše. pogrešam večjo aktivnost pod temo kultura.
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
- moda
- lepota
- zdravje
- splošno
- kariera
- čustva
- lepota
- zdravje
- splošno
- kariera
- čustva
-
sweet(xy) - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2005
hm...najredkeje pogledam Potovanja, Kariera
Nikoli (oz mogoče 1x ali pa 2x do sedaj) pa: Politika, Šport, Računalništvo, Kultura, Živali, Cosmo Astro..
Ostalo pa bolj ali manj vse...
Nikoli (oz mogoče 1x ali pa 2x do sedaj) pa: Politika, Šport, Računalništvo, Kultura, Živali, Cosmo Astro..
Ostalo pa bolj ali manj vse...
life is like a movie..and in the end-make sure that it is worth watching!
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
js si pa odprem nova sporocila ko pridem gor, tko da mi takoj vrze vse poste ki so na novo....
drugac ce gledam po sprednji strani pa v bistvu odpiram samo: ljubezen in seks, custva, in o moskih...
za tem pride: kariera, potovanja....
vse ostalo je pa na zadnjem mestu ker me ne zanima prevec
ampak kot sm ze rekla itak si odprem vsa nova sporocila od zadnjega obiska, in potem gledam po naslovu teme kar me zanima, alpa ce kateri temi sledim in sodelujem...
drugac ce gledam po sprednji strani pa v bistvu odpiram samo: ljubezen in seks, custva, in o moskih...
za tem pride: kariera, potovanja....
vse ostalo je pa na zadnjem mestu ker me ne zanima prevec
ampak kot sm ze rekla itak si odprem vsa nova sporocila od zadnjega obiska, in potem gledam po naslovu teme kar me zanima, alpa ce kateri temi sledim in sodelujem...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov