Nič ni nemogoče!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_lady_bird_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Maribor
Najprej preberte zgodbo, potem pa poglejte video spodaj.
Sin je prosil očeta, če bi šla na maraton. Oče je kljub temu da ni imel veliko kondicije in težave s srcem sinu ugodil. Šla sta na maraton in za tem še na več maratonov. Oče je vedno ugodil sinovi prošnji.
Potem pa je sin nekoč predlagal očetu da greta na Ironmana in tudi takrat je bil očetov odgovor pritrdilen.
Za tiste ki ne veste- ironman je najtežji triatlon. V enem dnevu se preplava 3,86km v oceanu, prevozi 180,2km s kolesom in preteče 42,2km.
Potek triatlona si lahko ogledate v spodnjem videu:
Potem pa naj še kdo reče "je pretežko", "nimam časa", "to je nemogoče" ali kaj podobnega ..
Pa še en citat:
"What you leave behind is not what is engraved in stone monuments, but what is woven into the lives of others." Pericles
http://sl.netlog.com/Neits_/blog/blogid=138960#blog
Sin je prosil očeta, če bi šla na maraton. Oče je kljub temu da ni imel veliko kondicije in težave s srcem sinu ugodil. Šla sta na maraton in za tem še na več maratonov. Oče je vedno ugodil sinovi prošnji.
Potem pa je sin nekoč predlagal očetu da greta na Ironmana in tudi takrat je bil očetov odgovor pritrdilen.
Za tiste ki ne veste- ironman je najtežji triatlon. V enem dnevu se preplava 3,86km v oceanu, prevozi 180,2km s kolesom in preteče 42,2km.
Potek triatlona si lahko ogledate v spodnjem videu:
Potem pa naj še kdo reče "je pretežko", "nimam časa", "to je nemogoče" ali kaj podobnega ..
Pa še en citat:
"What you leave behind is not what is engraved in stone monuments, but what is woven into the lives of others." Pericles
http://sl.netlog.com/Neits_/blog/blogid=138960#blog
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008

Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 02. Okt. 2014 14:41, skupaj popravljeno 1 krat.
It was forever..but it didnt last long..
-
_lady_bird_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Maribor
Mahagonij napisal/-a:No, razen tega, da bi sine Iron Mana sam izvedel._lady_bird_ napisal/-a:Nič ni nemogoče!![]()
Take "sappy" storije mi pac gredo na zivce. Glasba je sploh grozna.
Sappy gor dol, današnji svet potrebuje še več takih očetov in sinov.. Pomojem se lahk vsi zamislimo pri podobnih zgodbah, pa čeprav je glasba še takooo zanič

-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
No ja, takih sinov naš svet ne potrebuje več, ne
(ta smeško z jezikom popolnoma drugače izpade kot je mišljeno
)

-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
jaz sem se razjokala poleg ... sem pač bolj čustvena oseba ...
kako lepo je videti to!! vsak lahko reče, ja, sej jaz bi tudi naredil to, pa kaj je to takšen problem itd, vendar roko na srce, koliko od nas bi nas naredilo to?
ljubezen res ne pozna meja ...
in ja, mogoče je za nekatere res pač to zopet ena izmed mnogih sappy zgodbic, vendar je lepo videti, da v današnjem času, ko smo že vsi preveč egoistični in materialistični, le obstaja takšna ljubezen!!

kako lepo je videti to!! vsak lahko reče, ja, sej jaz bi tudi naredil to, pa kaj je to takšen problem itd, vendar roko na srce, koliko od nas bi nas naredilo to?
ljubezen res ne pozna meja ...
in ja, mogoče je za nekatere res pač to zopet ena izmed mnogih sappy zgodbic, vendar je lepo videti, da v današnjem času, ko smo že vsi preveč egoistični in materialistični, le obstaja takšna ljubezen!!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
bambina x napisal/-a: vendar roko na srce, koliko od nas bi nas naredilo to?
Koliko od nas je v isti situaciji kot ta oče zgoraj? Nekako se nemoreš postavit v kožo nekoga, ki ima tako življenje.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
^^ res je, da nas je malo v taki situaciji ... sama nisem v čisto podobni, vnedar vem, kako je, ko je nekomu od tvojih najbližjih onemogočeno, da bi se lahko normalno gibal ...
lahko se poskušaš postavit v kožo, vendar verjemi ... vidim marsikaj ... današnji svet se grebe samo za to, da bi vsak prišel čim boljše skozi življenje ...
malo nas je takih, ki dejansko uživamo v malenkostih dneva in ki cenimo stvari, ki so danes z ljubeznijo ... iskreno povedano ...
lahko se poskušaš postavit v kožo, vendar verjemi ... vidim marsikaj ... današnji svet se grebe samo za to, da bi vsak prišel čim boljše skozi življenje ...
malo nas je takih, ki dejansko uživamo v malenkostih dneva in ki cenimo stvari, ki so danes z ljubeznijo ... iskreno povedano ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Mahagonij napisal/-a:No, razen tega, da bi sine Iron Mana sam izvedel._lady_bird_ napisal/-a:Nič ni nemogoče!![]()
Take "sappy" storije mi pac gredo na zivce. Glasba je sploh grozna.
mislm nesramnost pa taka

khm...sam da ti gre na žiuce, nekaj čemur se lahko marsikdo pokloni!namreč ni bistvo, da je on zmogu use to pretečt, ampak da je kej takega naredil za svojega otroka.
In potem vidiš takoj, kakšen človek je kdo....
zjokala

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov