skrita številka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lisička - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 7. 2004
- Kraj: malo tuki malo tam
Zazvoni telefon...vzamete ga v roke in pogledate kdo kliče...skrita številka. Čez dan...zvečer...ponoči...bilokdaj...
Kaj naredite? Razmišljate bi se javili ali ne? Se javite brez pomislekov? Se ne javite brez pomislekov? Zakaj se javite...zakaj ne ?
Vas potem fulllllllllllll matra kdo je klica
Moj odgovor Jaz se javim, vedno, brez pomislekov.....in upam da bo kdo tudi kaj povedal
Kaj naredite? Razmišljate bi se javili ali ne? Se javite brez pomislekov? Se ne javite brez pomislekov? Zakaj se javite...zakaj ne ?
Vas potem fulllllllllllll matra kdo je klica
Moj odgovor Jaz se javim, vedno, brez pomislekov.....in upam da bo kdo tudi kaj povedal
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz se javljam na vse cifre, skrite in neskriet in se mi zdi butast, da se ne bi. Če pa mam neodgovorjen klic, pa kličem nazaj samo če cifro poznam, neznanih cifer ne kličem nazaj in sprašujem ko en kreten kdo je to, če me kdo nujno rab, bo že še enkrat polkical.
pa pa
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Ponavadi se javim, ker me s skrite številke včasih pokliče prijateljica. Drugače pa na srečo ne prejmem dosti takih skritih klicev.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
se ne javlam...kr ponavadi itak sam nategujejo s skrite..drugace se pa javim na skrito sam zvecer al pa ponoci...mi je ze tak en cudn feeling da nekdo klice tak pozno sam me je strah da bi se kteremu od mojih kolegov kaj zgodilo, pa se raje javim kot pa da bi pol mela slabo vest!
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
hehe....js sm pa mojga spoznala na tak nacin......me je iz skrite klicu....pa sploh nism vedla en za drugega......no.....dolga zgodba v glavnem....
js se javlam....
pa ne da bi se koga spoznala na tak nacin....ker me prijatlca veckrat klice iz skrite, ker ma nor mobitel....
js se javlam....
pa ne da bi se koga spoznala na tak nacin....ker me prijatlca veckrat klice iz skrite, ker ma nor mobitel....
Waiting in the queue oh whoopee doo
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
se javim ker me včasih kdo iz šihta pokliče iz skrite št. če pa me kdo zaj*** potem se ne javljam! Me pa najbolj matra kdo je bil če ne slišim tel. in potem ne vem kdo je bil. ampak če me želi slišat bo že poklica/a nazaj!
lp
lp
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Nikol se ne javim, ker mi gre to skrivanje številk blazno na živce.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov