Prva jutranja misel
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ninja7 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2008
- Kraj: obala
Dobro jutro vsem cosmopolitankam
morda ste o čem podobnem že klepetale, ampak mene je danes okoli 6h ko sem se prebudila v nov dan, prešinila misel; "le na kaj pomislijo druga dekleta, ko odprejo učke. le katera je tista prva, tista tako pomembna stvar, ki okupira možgane, še preden zlezete iz postelje...?"
jaz osebno - vsaj od kar sem stalno zaposlena (in se na srečo zbujam ob mojem sončku - torej ni prva misel "kako ga pogrešam"), najprej pomislim kaj zavraga bom danes oblekla za v službo
haha, vem - skrajno banalno, ampak glede na to, da imam tako zaposlitev, pri kateri moramo paziti na "dress code", zna bit kar stresno - jasno poleg dela, ki ga opravljamo... ...no ampak to je pa že druga tema - tokrat me zanimajo vaše prve jutranje misli
lep dan vsem!
morda ste o čem podobnem že klepetale, ampak mene je danes okoli 6h ko sem se prebudila v nov dan, prešinila misel; "le na kaj pomislijo druga dekleta, ko odprejo učke. le katera je tista prva, tista tako pomembna stvar, ki okupira možgane, še preden zlezete iz postelje...?"
jaz osebno - vsaj od kar sem stalno zaposlena (in se na srečo zbujam ob mojem sončku - torej ni prva misel "kako ga pogrešam"), najprej pomislim kaj zavraga bom danes oblekla za v službo
haha, vem - skrajno banalno, ampak glede na to, da imam tako zaposlitev, pri kateri moramo paziti na "dress code", zna bit kar stresno - jasno poleg dela, ki ga opravljamo... ...no ampak to je pa že druga tema - tokrat me zanimajo vaše prve jutranje misli
lep dan vsem!
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
"Koliko je ura?" Je moja prva misel zjutraj.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Moja prva misel: 'čak..a je vikend, al ni..a morm na fax, al ne?'
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
*°mermaid°* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2006
malacveka napisal/-a:hmmmm najprej....."aaa neee zakaj morm že ustat, med vikendom bom do 12ih spala"
jst tud na to pomislim in vedno znova si rečem, za vikend bom pa vse nadoknadla
Naslednja misel pa je: "jooooj se mi ne da v službo!"
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
Jaz pa prve jutranje misli dolgo nimam. Ko se pa enkrat prebudim, pa začnejo misli šibati sem in tja, kaj vse imam na šihtu za narest, pa katere opravke imam pa kdaj bom vse naredila ... Ampak takoj ko se zbudim, pa res ne razmišljam kaj dosti, imam povsem prazno glavo.
-
*little girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: Where the streets have no name
o pi*da, a moram res že ustat??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov