Zanesljivost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
starsi,fant in ena sama samcata prijateljica!
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst lahko definitivno zaupam moji družini, še posebej mami, mojmu fantu, moji ovčki in pa mojmu najbolšmu prjatlu ... Vem, da se bom lahko vedno obrnila na njih pa mi bojo stali ob strani ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
ninčulilika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
Ja jst sm se do sedaj 100% na svojga fanta......pa bi se tud znala najdit kakšna prijateljica.
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
*Ancy* napisal/-a:Se vam je že kdaj zgodl da vam je kdo obrnu hrbet ko ste ga najbolj rabil?
Mislm da se je to že vsakmu kdaj zgodil. Mene npr. je lansk let tok razočarala best frendica k jo poznam že ceu svoj life, da sm 2 tedna jokala ker nism mogla dojet da mi lahko kej tazga nardi. Jah pač, pa sm prebolela. Sej kokr pravjo, kar nas ne ubije ...
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
100% se lahko zanesem na starše, stare starše, fanta ter nekaj prijateljic, saj iz izkušenj vem, da me nikoli ne bi pustili na cedilu ali razočarali. Vem, da je takih ljudi malo in da imam srečo, da jih imam in so ob meni v težkih trenutkih.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov