odvetniška kraja

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 21. Apr. 2008 8:59

Sj nisem vedla pod katero temo dat...ampak splošno se mi zdi kr OK.

Se vam je že mogoče kdaj pripetilo ,ali pa vašim znancem, slednje:

Dobite tožbo na sodišču. Odvetniški stroški, ki so nastali tekom let, so poravnani. Odvetnik ti jasno pove, da prideš po izplačilo. Nakar ti pri samem izplačilu zaračunajo znesek, brez računa. ZAKAJ? Za njihovo delo. KATERO DELO ŽE? Zato ker mi je njihova uslužbenka čez mizo podala meni pripadajoč denar. Z mano je imela 5 minut dela. In zato sem stari fefli morala dat 40 eur, k jih je dala v žep. Kriva sem sama, to se zavedam. Ampak tako, zanima me če se je že komu pripetilo podobno in kaj si mislite o ravnanju podobnih odvetnikov, njihovih uslužbencev?? :nixweiss:
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 21. Apr. 2008 9:17

tamaragro napisal/-a: In zato sem stari fefli morala dat 40 eur, k jih je dala v žep.

:lol:

Jaz bi na tvojem mestu še enkrat poklicala in se pozanimala pri odvetniku (ne pri stari fefli) kakšne postopke imajo in kaj konkretno si ti plačala, ter da za to nisi dobila računa. Bodi odločna in zahtevaj pojasnila. Čeprav imam filing, da imajo za vsako stvar svoj odgovor, čeprav te nategnejo.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 21. Apr. 2008 9:24

Ja Picaboo sem klicala, se mi je oglasil en moški, odvetnik ni bil, kdo pa tudi ne vem, čeprav se mi je pradstavu..v glavnem tudi pripravnik ni bil. Nek starejši možakar. Jaz sem mu povedala, kako in kaj, pa se je začel na veliko izmikat, ko sem povedala da misliim zakaj se je šlo, da si filajo žepe na tuj račun, pa nisem bla nesramna, me je hotu kr skenclat in mi je povedal, kr sm vrtala vanjga, da tako nekako pač je. Torej mi je potrdil na nek način, da to delajo. Ampak kaj zdaj čem, vsem sporočam naj bodo previdni, to je vse.

Se pa sprašujem kaj bi bilo, če bi posnela ta pogovor in pogovor takrat v pisarni?? In če bi zadevo predala naprej? Ampak ima dovolj tega vlačenja po sodiščih in čakanja in živciranja al bo šlo vse ok, zato bom teh 40 eurov, ki jih je fefla zaplenla, požrla.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 21. Apr. 2008 9:28

če bi ti posnela pogovor, ga nebi mogla uporabt kot dokaz, ker mora ta oseba vedt da ti snemaš...
sj vem skregan z vso logiko :?

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov