Dekle z avtobusa...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spermij
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 7. 2007
Če si na tem forumu prisotna punca s Fužin, ki si študentka FDV in poznaš mojo številko, se mi, prosim, javi na ZS ter zraven v preverjanje pripiši mojo GSM številko ter frizuro, barvo in dolžino las. V preverjanje lahko sporočiš tudi smer študija na omenjeni fakulteti.
V petek, 11. aprila, sva si sedela nasproti, avtobus št. 20, na svojem sosednjem sedežu si imela nahrbtnik.
Hvala.
V petek, 11. aprila, sva si sedela nasproti, avtobus št. 20, na svojem sosednjem sedežu si imela nahrbtnik.
Hvala.
Zadnjič spremenil spermij, dne 13. Apr. 2008 12:32, skupaj popravljeno 3 krat.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Ahhh...en dan ga ni poklicala, pa že sočutje do njega zganjate
Čeprav je čudno da si nista skupaj izmenjala številk?
Jaz ponavadi tako naredim da si pač izmenjava, ali pa rečem dekletu naj mi vpiše svojo cifro v telefon, da se ne bom slučajno zmotil ...tako vem koliko je motivirana za ohraniti stike z mano
Čeprav je čudno da si nista skupaj izmenjala številk?
Jaz ponavadi tako naredim da si pač izmenjava, ali pa rečem dekletu naj mi vpiše svojo cifro v telefon, da se ne bom slučajno zmotil ...tako vem koliko je motivirana za ohraniti stike z mano
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
missT* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 1. 2008
Meni se pa zdi, da če ga je pustila brez številke, še ne pomeni, da ji ni bil všeč!!!
Ko sva se z mojim spoznala, sem tudi jaz dala njemu svojo številko, on svoje pa meni ne (pač mu nisem rekla).
In sva danes še skupaj-od tega je pa skoraj 2 leti.
Ko sva se z mojim spoznala, sem tudi jaz dala njemu svojo številko, on svoje pa meni ne (pač mu nisem rekla).
Hočm te .. brez odvečnih besed!!
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
missT* napisal/-a:Meni se pa zdi, da če ga je pustila brez številke, še ne pomeni, da ji ni bil všeč!!!
Tu ona njemu ni dala svoje številke...kar je zelo velika razlika
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Sam res. Kakor hitro ugotoviš, da ni več samska, se nimaš več kaj trudit. Že nasploh se mi zdi tale tema sfaljena - obupan klic, kot da se ti bo javila.
- spermij
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 7. 2007
Bom svoj prispevek tukaj zaključil s tem:
- pogovor je začela ONA,
- nič ni imela proti temu, da bi se še videla &
- "pač" sem pozabil reči za njeno številko.
Apeliram na vse, da v tem topicu ne komentirate več, ker ga nisem odprl zaradi tega. (Načeloma bi ga lahko v oglasih, vendar se ljudi ne oglašuje kot predmetov, storitev...) Hvala za vašo razumskost.
- pogovor je začela ONA,
- nič ni imela proti temu, da bi se še videla &
- "pač" sem pozabil reči za njeno številko.
Apeliram na vse, da v tem topicu ne komentirate več, ker ga nisem odprl zaradi tega. (Načeloma bi ga lahko v oglasih, vendar se ljudi ne oglašuje kot predmetov, storitev...) Hvala za vašo razumskost.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov