Anja Sekolovnik & očetovo nasilje nad njo

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 23. Mar. 2008 11:40

Mora Anja res umreti?

Vsakdo, ki vsaj malo spremlja dogajanje, je verjetno že slišal za nasilje, ki se dogaja mladi Anji. Njen oče je sodni izvršitelj, zato ima precejšnjo oblast in je trenutno praktično "nedotakljiv". Anjo so znova zaprli na psihiatrijo, tokrat v Ljubljani. Več o tem na zgornji povezavi ter v današnjih Slovenskih Novicah (petek, 21. marca) na strani 5.

p.s.: Ponavadi se zadržim, ampak tokrat v meni vre...v užitek bi mi bilo, da bi njenega fotra orenk premikastili, da bi ga bilo potrebno odpeljati na intenzivno nego.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 23. Mar. 2008 11:48

A to je blo to,k je sodnikom povedala da hoče bit pr mami pa da noče k očetu?K je blo tud u novicah? :eek: O fak k sm pa to brala sm pa misnla da je fotr šou krepko čez mejo!!Sej otrok od 10-ega leta starosti naprej se sam odloč kam bo šou živet.Ona je pa stara 14 let kukr vem.Sramota za državo!!!!
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 23. Mar. 2008 11:54

Ja, to je bilo to... :(
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 23. Mar. 2008 12:05

Tud jst sem že kr dost zasledila o njeni zgodbi. Grozn mi je vse skup. Ne razumem, zakaj enostavno ne upoštevajo NJENE želje in ji dovolijo živeti pri mami. Ne vem kako si jo dovolijo zapreti na psihiatrijo :eek:
Itak ma pa prste vmes njen oče, ki je kot sem zasledila zaposlen na sodišču...tukaj se pa pokažejo veze. Prov prasec je in res ne vem kaj hoče dosečt s tem, ko vztraja da bi bilo zanjo boljše, da je pri njem.Njun odnos bo sam še slabši kot je pa zdej.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 23. Mar. 2008 12:17

jst sm slišala da naj bi fotr njo in njenega brata zlorabljau, in da noče da bi to ven pršlo. zato pa hoče da bi tamala bila obravnavana kot nora..

mislm, men je tok grozn k tole na tvju gledam.. kako se lahko kej tazga sploh zgodi. bogi tamali bodo čist lajf uničl, pa predn bodo kej dosegl bo zih minil ene par let, tamala bo pa čakala nekje zaprta, pa nč ni nardila :(
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 23. Mar. 2008 12:32

No najbolj grozno pri vsem tem je pa to, da bogo deklico vlečejo po vseh medijih, cela slovenija že ve za problem, in zaznmovana bo celo življenje na podlagi tega.
Mislim novinarji mrhovinarski, lahko bi vsaj identiteto zakrili! Ampak kje, vse za čimbolj šokantno zgodbo.
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 23. Mar. 2008 12:33

mislm boga puncka no. do konc lajfa bo mela travme, takega oceta je za obest za jajca ! :evil: :evil:
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 23. Mar. 2008 12:50

Groza :(. Nimam besed. 14- letnico zapirajo v psihitarično bolnišnico, ker je izrazila željo, da hoče biti pri mami?!? A ni noben pomislil, na njeno dobro? Mislim, tole so šli pa čez vse meje!! Njenega očeta je pa lahko zelo zelo zelo sram, ker je hčerko raje poslal na psihiatrijo, kot da bi dovolil da bi jo dodelili k mami :nein:. In da si deklica želi umreti?!? Groza. Resnično sem razočarana nad našo državo. Kaj nihče ne pomisli na travme boge deklice? Vsi samo gledajo na korist njenega očeta, na bogo deklico pa nihče ne pomisli. Mislim, kaj bi ga tepla ko zmaja,.... :motz:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 23. Mar. 2008 13:01

Grozno. Sploh nimam besed. :(
Se pa strinjam, da bi lahko prikrili identiteto punce. Zanima me, kake posledice bodo ta dejanja pustila.
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 23. Mar. 2008 13:04

Meni se pri vsem tem zdi najbolj butasto to, da so jo zaprli na zaprti oddelek psihiatrične bolnišnice. Pa je popolnoma zdrava. Tam se ji bo še zmešalo. Upam, da je ne filajo z zdravili. Očetu pa vidno ne gre za hčerkino dobro ampak zato, da pokaže da je on boljši kot njena mama. Nekaj v takem smislu.
V pravni in razviti državi kot je Slovenija si tega ne bi smeli privoščit. Sodišča predolgo meljejo vsako stvar, eno razsodi tako, drugo tako. Bolj jasne zakone bi morali napisat, ne pa da jih lahko vsak obrne in se pritožujejo 10 let.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 23. Mar. 2008 14:40

Sramota. Da se objavlja take članke, polne iztrganih citatov in z naslovom, ki nima zveze z ničemer. In s polnim imenom mladoletne osebe.
In da se jih še linka po forumih.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 23. Mar. 2008 14:58

Bolj, kot je že zaznamovana, bi bila zaradi objave na forumih težko.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 23. Mar. 2008 15:52

Mislm, da vsak človk, k bi pristal v taki situaciji, kot je Anja trenutno, bi sčasoma postal nor in tud ona bo ... zarad razmer, k jih ma. Res ne razumem, zakaj lh enga kretenčka, k ma velik keša in je na vplivnem mestu, tkle ubogajo, če je pa ona jasno povedala, kje hoče bit ... žalostno, res :(
Men se ona smil, smil se mi njena mati ...

Se mi pa zdi čist prou, da je tole vn pršl, ker grem stavt, da se marskje v Sloveniji še kej podobnega dogaja, pa se tega ne ve ...

Zarad tega, ker bi ta punčka rada živela pr mami in bratu, bo postala nora in v najslabšem primeru si bo res kej nardila. A je treba tega?
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 23. Mar. 2008 16:14

Men se tud ne zdi tok narobe, da je to vn pršl. Ubistvu se je sama obrnila na novinarje, kar se mi zdi tud prov. Pa tud dala je izjave za Svet, tko da s tem, da se njena identiteta ve ni nič narobe. Itak ni nardila nič narobe, ona je sam žrtev enga posesivnega očeta. Prov hudo mi je zanjo, sam k itak ne morem nič nardit. Tisto sodišče bi pa tud tepla :aerger: .
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 23. Mar. 2008 16:37

Jez se tudi sam zgražam, ko zasledim to temo! Ma halooo :eek: ??? Pri vseh institucijah ji ne more noben pomagat al kaj? Očitno ma ful uplivnega fotra, pa ful fuknj****!!! Mislm, da bi mogla tle ukrepat varuhinja človekovih pravic, ki pa je očitno ful bedna, sej je poskušala tudi preprečit, da bi se o tem govorilo na Trenjih. Sm čist razočarana nad državo, si nism misnla, da se lahko kej tazga dogaja! Pa halo, punca ma dosti let, da se sami odloči!
Just dance and everything it´s gonna be ok!

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov