ponosen-a sm na....
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
ellow
sm se zle spomnla...
na kaj ste na seb najbol ponosni, na videz, na katere sposobnosti,....?
js sm ponosna na to d sm kr dost visoka za svoja leta, pa na svoje dolge noge, pa na raven trebuscek , pa na to d dobr plesem, pa dobr igram sintisajzer in klavir, pa trenutn sm ponosna se na svoje black laske
sm se zle spomnla...
js sm ponosna na to d sm kr dost visoka za svoja leta, pa na svoje dolge noge, pa na raven trebuscek , pa na to d dobr plesem, pa dobr igram sintisajzer in klavir, pa trenutn sm ponosna se na svoje black laske
can you keep up
baby boy
baby boy
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Jaz sem pa ponosna, da sem nardila angleščino na faksu, da sem teta, in ne stric , da imam obe nogi, roki, ki delujejo normalno, glavo, s katero lahko mislim, da imam v njej več pameti kot večina dedcov, saj nočem "zmagati" za vsako ceno, da vem kako se zamenja avtomobilska guma
-
BuNNy_bLuE - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2004
baby girl napisal/-a:ellow
sm se zle spomnla...
hmm... jst p niam newem kok samozavesti, d bi rekla d sm ful ponosna na svoje telo, čeprav nimam glih slabga. bol mi je kul moja osebnost, kr mam skor use lastnosti (dobre in slabe), k jih pr človeku občudujem. sm pogumna, odločna, tud trmasta, mam smisu za humor in znam prisluhnt drugim. živim za trenutek in me bk za use k si misljo slab o men ...
se prav: najbolj sm ponosna na svojo močno osebnost, kr vem d me bo daleč pripeljala
~*BoRn 2 Be WiLd*~
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst sem ponosna na to, da lahko komu nagajam in izzivam
Ponosna sem na to, da lepo skrbim zase in za druge, ter da včasih znam biti zelo uvidevna oseba
Ponosna sem na to, da sem dovolj trmasta, da če se za kaj odločim potem to dosežem...
In na to, da se ne obremenjujem s tipičnimi ženskimi problemi..
Ponosna sem na to, da lepo skrbim zase in za druge, ter da včasih znam biti zelo uvidevna oseba
Ponosna sem na to, da sem dovolj trmasta, da če se za kaj odločim potem to dosežem...
In na to, da se ne obremenjujem s tipičnimi ženskimi problemi..
-
sj d ne bote misnli d sm je zej neky vazna...mam tud lepo osebnost...prskocim na pomoc tistim k jo rabjo...sm zabavna sm prijazna...ne obiram ..no vsaj prjatlc ne ..pa se kej bi se najdl
can you keep up
baby boy
baby boy
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
yahve napisal/-a:To pa oba veva, da ni popolnoma res...pač rad diskutiram Sicer pa...sej bi lahko prišla takrat na kavo (ko si bla pri frizerju), pa si se ustrašla...
Tudi ti bi se lahko oglasil...sicer pa kaj pa veš mogoče sva se pa srečala pa se nisva prepoznala
Pač sem previdna in tudi na to sem ponosna
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
jez sem pa full ponosna nase k že 19 dni ne kadim
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
jess napisal/-a:hmmm...jas pa nevem na kaj bi bila ponosna?malo mi primanjkuje samozavesti
sj nam vsem primankuje samozavest....dj no na neky na seb pa mors bit samozavestna
can you keep up
baby boy
baby boy
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]