prekrški na cesti

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 03. Feb. 2008 13:43

no kot vozniki delamo(delajo) tudi prekške..ker pač še ne obvladam avta...sem na parkirišču z minimalno hitrostjo(vzratno čist počasi)...ruknila en avtek(ponoči) ker nisem nič vidla v špego...in na mojem avtu se ne vidi niti praska...začutila sem tudi nek minimalen trk..občutek sem mela kot bi ob kamen zadela...zaj me pa zanima...al je možno da sem drugemu avtu naredila kaj velike škode?..zelo opazne?....po mojem ne....nisem upala it pogledat..sam na hitro sem spelala...(ne me kregat,ampak doma bi me ubili če bi povedala)...po mojem me ni vido nihče...vsej jaz nisem videla nikogar..razen dva sta sedela malo daleč v avtu...po mojem nista nič slišala...,tak za vsak slučaj me pa zanima,da je kdo videl(tablice).....in če bi šel kdo to prijavit....po kolikem času bi dobila kaj iz policje?...vem da delam neko paniko...samo zanima me.. :?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 03. Feb. 2008 14:50

policija pomoje precej hitro na obisk pride :) sicer se pa s tem ne zajebavaj. moj frend je eno noč mirno kadil na balkonu in pod blokom videl nekoga ob speljevanju s parkplaca butnit v sosednji avto in pobegnit. ampak je imel šofer smolo, ker je ta moj kolega videl registrsko in klical policijo, pa je šofer najebal precej bolj, kot bi, če bi vsaj listek s telefonsko na vetrobranu pustil.
tokrat si jo verjetno odnesla, ker dvomim, da bo lastnik sploh opazil prasko, če je slučajno že nastala, ampak to, da na hitro spelješ in pobegneš, da te ne bi doma kregalo, je ena velika bedarija, ki jo utegneš drago plačat, ker pri pobegu ne bo nihče prav posebno prijazen do tebe.
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a the Queen » 03. Feb. 2008 15:11

ma ne se sekirat bejba :)
se zgodi.to jih večina dela.....
jaz sem že večkrat vidla,ko je folk na parkirišču ko je šel v rikverc mal ruknu v avto in nikumo ništa....
jaz bi lahko prijavila in to ne samo 1x ampak nisem...
naslednjič pa bodi bolj pozorna :wink:
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 03. Feb. 2008 15:14

Lej odvisn kam si ruknala. Kolegica je s Polotu ruknala Cliota slisal se ni nic, Polotu ni bilo nic Clio pa je sel na popravilo, ker je imel odspodi vse uničeno.
Ma ja tu jaz sem ze zbezala pač v tisti paniki( s tem da jaz sem seb otrgala spegu unu pa zmigovc) pa noben hvala bogu ni prisu na vrata, čene pa reces da si pustila listek ampak ga je verjetn veter odpihnil... Ne sekiraj se sam če bi blo kej bi ziher ze imela na domu policaje. V kolikem času? Mislim, da dalje kot teden ne...
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 03. Feb. 2008 15:27

Ja, najbrž ti ne bo noben pršu težit. Dvomim, da je blo tud kaj škode.

Men so določeni nesposobneži že dostkrat obutal avto, še posebi na parkirišču, kjer se vedno potrudim, da je dovolj prostora in morjo vrata odpret kot, da so največji debeluhi in seveda pri tem tko nekulturno podrgnejo moj avto, da mam ful prask :roll:
Kolk mi jih je pa pustil telefonsko pa tud lahk veste :?
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 03. Feb. 2008 15:44

hm...ja vem da nisem prav naredila...samo enostavno avta nisem videla...sploh mi ni šlo v glavo kak sem ga lahko ruknala...mogoče samo z koščkom avta(svojega)...ker sem mela že full tko obrnjen avto da bi lahko spelala..,po mojem če bi kdo kaj videl in bi si zapomno registersko bi takoj poklico policijo in bi danes bla policija že tukaj..po mojem..
pol zvečer ko nisem mogla zaspati,sem celo pomislila kaj pa če nisem avta ruknala...kaj če sem kakega človeka...ooojoooj kaj gre meni po glavi..hehe,samo pol mi je padlo na glavo da če bi kakega človeka,in bi on šou k zdr. in povedo..te policija itak pride takoj iskat....pač čudno mi je da se na avti(mojem) nič ne vidi zato pa si belim glavo z vsem mogočim... :? ...v bistvu nikomu ne upam povedat...ve samo fant,ki je bil zraven....tak da če bi se kaka policija pojavila doma na vratih....se bom v zemlo pogreznila... :(
sama nase sem jezna..
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 03. Feb. 2008 16:13

Ma jst sm poleti enkat trčla bočno u enga..pač na mojem autu se je kr vidlo na unem pa tut..in u uni paniki k sm bla..sm sam spelala hitra..blo je pa u eni ulci..sicr tm nism več parkirala nikul(lj) ampk te kr vest peče..unmu sm obdrsala blatnik pa k je očitno bl slab pleh se je še tuk bol poznalo..vem da ni prou da spizdiš.. :?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 03. Feb. 2008 16:22

Enkrat samkrat sm na parkingu zarad pomankanja placa butnla en avto, mela priče :D , šla pogledat, kaj sm ustvarla in kr se ni nikjer nč poznal, sm se pač odpelala.
U nasprotnem primeru bi definitiuno pustila listek, kr bi si tut js tega želela, ne pa da mam na dveh mestih zvit pleh, za kerga nism sama kriva :evil: .

Pa enkrat sm usa objokana in na robu obupa se nekam odpraula, sred ulce obrnla, kr sm se spomnla, da sm neki pozabla in u tistem uspela sosedom v ograjo nabit :oops: ... ful je zropotal, js sm se ustrašla in se odpelala. Kr me je seveda vest pekla in mal panika zgrabla, da me ni slučajn kdo skoz okn vidu, sm šla nazaj grede čekirat, ampak h sreč nism nardila nobene škode :P .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 03. Feb. 2008 17:02

ah Lovely* mejčkn preveč paniko ženeš. sj k se boš mal bl navadla avta nboš več panike gnala če si slučajno človeka zbila..
men se je tud že zgodl, da sm slabo pogledla kje stoji un avto za mano, zaropotal je kr precej, čeprov sm šla počas, sam poznalo se ni pa nč. ne men ne njemu. pa tud če bi se, je bil on nepravilno parkiran, ne js.
drgač pa v prihodnje če se ti kj tazga zgodi le stop iz avta in poglej če je kj blo. za tvojo mirno vest. pa tud kokr je že Aloha rekla, pusti listek če je karkoli narobe...ti tud nebi hotla da ti nekdo opraska avto pa zbeži.
drgač pa kar se staršev tiče, pleh je samo pleh in vse se da popravit. sploh pa lahko kj tazga prčakujejo od mladega voznika...sj oni tud niso kr iz prve znal vozit...so rabl kj precej kilometrov prevozit :roll:
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 03. Feb. 2008 17:40

no v glavnem bom počakala 1 teden..pač malo v strahu..in če v tednu ne pride policija....upam da ni blo nobene prijave....ker verjetno več kot en teden nebi hodili....
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 03. Feb. 2008 19:21

LoveLy* napisal/-a:no v glavnem bom počakala 1 teden..pač malo v strahu..in če v tednu ne pride policija....upam da ni blo nobene prijave....ker verjetno več kot en teden nebi hodili....

Glede na hitrost policije, bi domov verjetno dobila pošto čez kakšna 2 ali 3 mesece..

Moji prijateljici se je pa drugače zgodila popolnoma ista zgodba in jo je nekdo videl, si zapisal njeno registrsko in je morala nekaj malega plačat. Pač za škodo avta (ki je sploh ni bilo) in za stroške postopka..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 03. Feb. 2008 19:32

LoveLy* ne se sekirat, noben ne bo prsu. Sej pomoje se nic ne vid na avtu, tko da..
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 03. Feb. 2008 22:15

poznam primer podoben temu...policija je prišla v roku enega tedna ali celo malo več...pregledali so cel avto..vsako prasko...prijava pa je prišla od neke priče...
kazen so bile kazenske pike pa mislim, da okoli 60.000 takrat...
jaz bi šla na tvojem mestu pogledat avto...ker tebi tudi najbrž ne bi bilo fajn, da bi ti kdo avto poškodoval...upaj vsaj, da na avtu nič ni bilo..če pa že..da te nihče ni videl..
ne da te kregam ali karkoli...tvoje dejanje je bilo skrajno neodgovorno...in tako se tega ne počne...če si voznica..moraš gledati tudi na druge...in ne le nase...v nasprotnem primeru se raje odloči za javni prevoz..žal..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 04. Feb. 2008 7:34

the Queen napisal/-a:ma ne se sekirat bejba :)
se zgodi.to jih večina dela.....

Kako ji lahko napišete ne se sekirat, bla bla? Če bi bil pa tisti drugi avto od katere od vas, bi pa drugače gledale na stvar!

Jaz sem tudi jezna na take nesposobneže in neodgovorneže, zaradi katerih imam npr. na vratih eno leto starega avta vdrtino, ker nek bebec ni mogel parkirati malo dlje in svoja vrata zabil v moja! :fight: :willnicht: :motz: :box: :angry: Naslednjič bo pa še kje drugje!

Najmanj kar bi lahko naredila je, da bi šla ven pogledat, če se kaj pozna! Pa da se ne boš jezila, če ti bo kdaj kdo enako naredil - se boš vsaj lahko v njegovo kožo postavila.
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a the Queen » 04. Feb. 2008 9:39

jaz sem se postavila v njeno kožo in zato sem rekla naj se ne sekira,ker to jih večina dela in nikomu ništa.....

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov