kako si zapomnimo obraze
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *inch*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2007
upam da ta tema še ne obstaja, če pa obstaja pa jo zaklente.
to je enostaven test, kako dobro si zapomnimo obraze ljudi, ki jih prvič vidimo.
test je sestavljen iz treh delov. v 1. delu si ogledamo 12 fotografij neznanih oseb, 2. del je isti, le z drugimi osebami. v tretjem delu pa so nam pokazane fotografije oseb, ki smo jih videli v obeh delih in fotografije oseb, ki jih sploh nismo videli, odločiti pa se moramo v katerem delu testa smo fotografijo osebe videli in ali smo to fotografijo sploh videli v testu.
na koncu so itak rezultati
pa upam da nism preveč zakomplicirala navodila, če pa sem, pa je itak še enkrat vse napisano na spletni strani testa
http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/ ... ns_1.shtml
to je enostaven test, kako dobro si zapomnimo obraze ljudi, ki jih prvič vidimo.
test je sestavljen iz treh delov. v 1. delu si ogledamo 12 fotografij neznanih oseb, 2. del je isti, le z drugimi osebami. v tretjem delu pa so nam pokazane fotografije oseb, ki smo jih videli v obeh delih in fotografije oseb, ki jih sploh nismo videli, odločiti pa se moramo v katerem delu testa smo fotografijo osebe videli in ali smo to fotografijo sploh videli v testu.
na koncu so itak rezultati

http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/ ... ns_1.shtml
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Zanimiv test..
100% in 95% .. face sem si pa vedno dobr zapomnila.
(aja, brez odmorov valda..če že vse omenjate to
)
100% in 95% .. face sem si pa vedno dobr zapomnila.
(aja, brez odmorov valda..če že vse omenjate to

-
purple_rain - Cosmopsiho
Jz bi pomoje z odmori prej pozabila kot pa kej več si zapomnila. 

-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Sej pomoje je lih to fora premorou, da si manj zapomnš kukr tuk nahitr..
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
95% sm jih prepoznala (sam ene osebe torej od 24-ih nism prepoznala, pa me prou zanima katere hehe), pa 78%, kar pomeni, kolko jih prepoznaš in umestiš v pravi kontekst, jez sm jih 18 od 24 dala v pravi del 1 al 2 (sej veste unu vpr: kje sm že tega/to videl?)... Kr dobra sm, nad povprečjem
Aja pa nč odmora si nism vzela, se mi ni dalo čakat .
Ful zanimiv test in lepe slikce!

Ful zanimiv test in lepe slikce!
-
purple_rain - Cosmopsiho
No, ker se mi glih da, sem pa še enkrat, tokrat "po pravilih" z odmori: 100% in 87% - perpoznala vse, sam 3 sem kiksnila, dala v napačno skupino.Damyanchyka napisal/-a:Sej pomoje je lih to fora premorou, da si manj zapomnš kukr tuk nahitr..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov