ročne spretnosti -> gobelin
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ko sem bila mala sem vedno hotela, ko je mami delala gobelin to tudi početi jaz.
Zanima me, če še kaj počnete to? Kje sedaj lahko kupite ugodno lep gobelin?
Mene je zopet prijelo, da bi kakega naredila in sicer čez dober mesec ima moj nečak rojstni dan in sem rekla, da bi mu enega naredila...
Igrač ima itak preveč...
Zanima me, če še kaj počnete to? Kje sedaj lahko kupite ugodno lep gobelin?
Mene je zopet prijelo, da bi kakega naredila in sicer čez dober mesec ima moj nečak rojstni dan in sem rekla, da bi mu enega naredila...
Igrač ima itak preveč...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja ampak mali je letos prvi razred pa bi mu dala neki posebnega...
Mogoče mu bom raje dala pač sliko ki bo narejena v puzzle in bo sam sestavlu...
Rada bi mu dala neki zanimivega ker vsega ima dosti...
Mogoče mu bom raje dala pač sliko ki bo narejena v puzzle in bo sam sestavlu...
Rada bi mu dala neki zanimivega ker vsega ima dosti...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ufff si si pa zadala težko nalogo! Meni moja mama za vsak rojstni dan prinese kako novo zadevco iz gobelina in po pravici povedano, mi niti malo ni všeč!
V primeru, da bi imela res, ampak res dobro idejo, potem ti to priporočam. Drugače bo pa bolj vesel, če mu čokolado prineseš
V primeru, da bi imela res, ampak res dobro idejo, potem ti to priporočam. Drugače bo pa bolj vesel, če mu čokolado prineseš
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
V anketi manjka: Sem poskusila in ugotovila, da sem antitalent.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Kva ste ene anti.
Mi mamo polno bajto gobelinov ker mamo doma 85 let staro teto in se zamoti s tem da dela gobeline. Poleg tega tudi kvačka prte.
Sicer nas spravlja velikokrat s tem ob živce ker predvsem meni teži da naj pogledam če so barve taprave in ne vem kaj.. ampak jaz ne bi rekla da to grdo izgleda. Odvisno od motiva. Mi mamo v hiši par zelo lepih motivov, zraven pa paše še en masiven okvir. Ko izračunaš še vse ure vložene v to, ne pride ravno poceni.
No, letos bodo naši tamali (moji nečakinji) rihtali sobo in sva šle z mami ravno iskat en gobelin za teto in sem vzela 4 mal Disney za tamalo. Dva mam že narjena, zdaj je pa od njih odvisno a jih bodo dal v okvir in na steno. Lahko tud slikam če želiš.
Vedno sem se sprašvala kaj je folku da tko zviška gleda na to sam očitno res niso s tem gor rasli.. js sm teh gobelinov navajena in se mi ne zdi nč čudnga če bi boh ne dej kdaj tud js kašnga nardila.
V moji sobi je pa tak:
Grdo?
Aja drugač je pa trgovina Vida v Kranju, tam mi kupujemo za teto, pa enkrat na mesec je v Škofji Loki tržnica kjer jih prodaja dobavitelj iz Hrvaške (so dvakrat cenejši). Ampak na žalost je ravno bla ta teden.
Mi mamo polno bajto gobelinov ker mamo doma 85 let staro teto in se zamoti s tem da dela gobeline. Poleg tega tudi kvačka prte.
Sicer nas spravlja velikokrat s tem ob živce ker predvsem meni teži da naj pogledam če so barve taprave in ne vem kaj.. ampak jaz ne bi rekla da to grdo izgleda. Odvisno od motiva. Mi mamo v hiši par zelo lepih motivov, zraven pa paše še en masiven okvir. Ko izračunaš še vse ure vložene v to, ne pride ravno poceni.
No, letos bodo naši tamali (moji nečakinji) rihtali sobo in sva šle z mami ravno iskat en gobelin za teto in sem vzela 4 mal Disney za tamalo. Dva mam že narjena, zdaj je pa od njih odvisno a jih bodo dal v okvir in na steno. Lahko tud slikam če želiš.
Vedno sem se sprašvala kaj je folku da tko zviška gleda na to sam očitno res niso s tem gor rasli.. js sm teh gobelinov navajena in se mi ne zdi nč čudnga če bi boh ne dej kdaj tud js kašnga nardila.
V moji sobi je pa tak:
Grdo?
Aja drugač je pa trgovina Vida v Kranju, tam mi kupujemo za teto, pa enkrat na mesec je v Škofji Loki tržnica kjer jih prodaja dobavitelj iz Hrvaške (so dvakrat cenejši). Ampak na žalost je ravno bla ta teden.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
O ja, v tretjem razredu nas je učiteljica učila ročnih spretnosti in zaljubila sem se v gobeline. Sedaj v moji dnevni sobi visita dva moja (en ima motiv dveh labodov na jezeru ob sončnem zahodu, eden pa delfina ter na skali tjulnja, še en gobelin z delfini pa moram naredit, naravnost obožuhem te motive), enega pa nama je naredila tašča (cvetje v vazi).
sicer stvar okusa in tudi glede na stil pohištva moraš gledat, ampak lepo te prosim, glupo zgleda?~NIA~ napisal/-a:... smo jih neki časa mel na sten sm prov glupo zgleda v teh časih met kšn star gobelin na steni ...
Hm, to pa res ne vem, ponavadi jih kupim v trgovinah, kjer to prodajajo, so pa fajn navite cene, tko da bi blo fajn kje lepe ugodno dobit.Tigi napisal/-a:Kje sedaj lahko kupite ugodno lep gobelin?
-
Tigi - Cosmopsiho
Urszika kje to v Škofji Loki in kdaj je to?
Bi šla takoj s tabo pogledat, če bi ti hotela...
Jaz sem mislila za nečaka kaj takega -> Angelček ali pa Mucke
Ja full vesela bi bla, če bi našla kak motor croslo sam to bo težko...
Ja nekaj posebnega bi dala...
Rečmo fant je nor na -> Beli tiger
Ampak seveda mu nebom to sedaj dala ampak čez nekaj časa enkrat...
Ja drugač pa NIA ima itak posebne odogovore in čudno mišljenje...ampak mislim, da bo sčasoma tega vedno manj...
Moja stara mama ima full velik gobelin in ga je dala sestri, da bi ga ona nardila ampak sm rekla, da ga bom sedaj jaz dokončala ker sestra je itak lena...
je pa full lep...delo na polju...je pa iz Nemčije...
Bi šla takoj s tabo pogledat, če bi ti hotela...
Jaz sem mislila za nečaka kaj takega -> Angelček ali pa Mucke
Ja full vesela bi bla, če bi našla kak motor croslo sam to bo težko...
Ja nekaj posebnega bi dala...
Rečmo fant je nor na -> Beli tiger
Ampak seveda mu nebom to sedaj dala ampak čez nekaj časa enkrat...
Ja drugač pa NIA ima itak posebne odogovore in čudno mišljenje...ampak mislim, da bo sčasoma tega vedno manj...
Moja stara mama ima full velik gobelin in ga je dala sestri, da bi ga ona nardila ampak sm rekla, da ga bom sedaj jaz dokončala ker sestra je itak lena...
je pa full lep...delo na polju...je pa iz Nemčije...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Tigi, stara vojašnica, veš kje je to v Loki? Na križišču pr info točki (desno se gre za Gorenjo vas, naprej proti glavni avtobusni, desno pa prot vojašnici) zaviješ pač desno in potem mal višje levo, pa čez kakšnih 100,200 metrov maš vojašnico na desni strani. Sj ne morš zgrešit, k je vsa Loka tam pa še okoliške vasi
DRgač pa, kar se gobelinov tiče ... men lepo zgledajo, sploh tak, k ga ma urszika v sobi. Res je lep. Sj tkole se vid kokr da bib la navadna slika, ne pa gobelin. Ne vem, zakaj je grdo, če ma folk obešen to po bajti.
Moja mami zdj dela enga s sončnicam, je pa tud že enga mal manjšiga nardila, pa teta ji je enga podarila za rojstni dan, tk da mamo oba obešena v dnevni sobi. Sm pa tud jst že rekla, da bom probala, ampak najprej enga mičkenga, lepga, kakšnga mucka Morm nasledn mesc najt čas pa it v Loko.
DRgač pa, kar se gobelinov tiče ... men lepo zgledajo, sploh tak, k ga ma urszika v sobi. Res je lep. Sj tkole se vid kokr da bib la navadna slika, ne pa gobelin. Ne vem, zakaj je grdo, če ma folk obešen to po bajti.
Moja mami zdj dela enga s sončnicam, je pa tud že enga mal manjšiga nardila, pa teta ji je enga podarila za rojstni dan, tk da mamo oba obešena v dnevni sobi. Sm pa tud jst že rekla, da bom probala, ampak najprej enga mičkenga, lepga, kakšnga mucka Morm nasledn mesc najt čas pa it v Loko.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
No evo, je jagodka razložila kje je to, jaz itak ne bi vedla ker me mami ni mogla s sabo vzet ker je šla iz službe direkt Sicer je to ubistvu tržnica kot tržnica ampak menda samo ta Hrvat tam prodaja gobeline.
Lahko še vprašam za naslov tiste trgovine Vida v Kranju ker se ne spoznam tolk nanj da bi vedla na pamet povedat. Je pa res da so kar dragi tam.. Npr. tak kot ga mam jaz bi bil okoli 40€ brez prejic, zadnjič je teta nardila enga ful lepega ki je bil 50€.. Tisti mali ki jih mam jaz so bli po 5€ pa pol (ok zdej ko pomislim da mam štiri kar velik pride ). Mami je pa v Loki npr. dala malo manj ko 20€ za srednje velik gobelin s prejicami. Tako da če maš res namen in čas do takrat se ti ful splača da greš tja. Najboljš, da bi šle skupi hehe
Moram res slikat naše gobeline da vidte kaj se to prav met bajto v gobelinih
Lahko še vprašam za naslov tiste trgovine Vida v Kranju ker se ne spoznam tolk nanj da bi vedla na pamet povedat. Je pa res da so kar dragi tam.. Npr. tak kot ga mam jaz bi bil okoli 40€ brez prejic, zadnjič je teta nardila enga ful lepega ki je bil 50€.. Tisti mali ki jih mam jaz so bli po 5€ pa pol (ok zdej ko pomislim da mam štiri kar velik pride ). Mami je pa v Loki npr. dala malo manj ko 20€ za srednje velik gobelin s prejicami. Tako da če maš res namen in čas do takrat se ti ful splača da greš tja. Najboljš, da bi šle skupi hehe
Moram res slikat naše gobeline da vidte kaj se to prav met bajto v gobelinih
-
Tigi - Cosmopsiho
A to je samo enkrat na mesec al kako?
Ja drugače je un zelo lep k ga ima v sobi...neki posebnega tako malo na starinsko potegne kar je meni zelo lepo...
Jaz sem tk al tk rekla, da ko bom mela hišo bo ena soba starinsko opremeljena in bodo notri lepo gobelini tudi...
Ja drugače je un zelo lep k ga ima v sobi...neki posebnega tako malo na starinsko potegne kar je meni zelo lepo...
Jaz sem tk al tk rekla, da ko bom mela hišo bo ena soba starinsko opremeljena in bodo notri lepo gobelini tudi...
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Jagodka, pol pa loh prideš še k men na eno kavo !
Drgač pa te tržnice v Loki res ne morš falit, ker je tok folka tam. Če nimaš lih smole, loh kar za prvim avtom pelješ, pa prideš do tja ! Sicer ne vem, da bi prodajal gobeline, lahko pa babi vprašam, če kej ve, kakšna je cena, pa jutri sporočim...
Drgač pa te tržnice v Loki res ne morš falit, ker je tok folka tam. Če nimaš lih smole, loh kar za prvim avtom pelješ, pa prideš do tja ! Sicer ne vem, da bi prodajal gobeline, lahko pa babi vprašam, če kej ve, kakšna je cena, pa jutri sporočim...
-
Tigi - Cosmopsiho
No daj lejla prosim povprašej...
Kaj pa kej mislite glede tistih k sem slikce nalimala?
Kaj pa kej mislite glede tistih k sem slikce nalimala?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov