spikerji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
zadnje čase sem kar nekaj poslušala radio in ugotovila, da teli naši spikerji klobasajo vsemogoče, samo zato da zapolnijo on air čas. še posebej mi gredo na živce teli mladi spikerji...tisti ta starejši so pa mal booring ampak vsaj ne govorijo neumnosti. včasih si mislim, da raje dam gor kakšn cd al pa internetni radio, al pa mobi ma nek radi k se kr dobra muzika gor vrti...bre govoričenja.
kaj se pa vam zdi in kateri radio se vam zdi ok.
kaj se pa vam zdi in kateri radio se vam zdi ok.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ja je res ja. js najjveč poslušam prek interneta radiote. najbolj pa puls radio. je francosko sicer ampak sploh ni nič govorjenja. majo pa techno gor ja.
od slovenskih mi je pa najbolj všeč salamon in pa ekspres.
od slovenskih mi je pa najbolj všeč salamon in pa ekspres.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- fashion.freak
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2009
Čeprav je bila zadnja objava pred dvema letoma, nevem zakaj še nebi jas sem pisala. (dolgcajt mi je in malo berem forum od zadaj naprej (: )
No, meni je najboljši RSI = Radio Slovenia International
Všeč mi je ker je v treh jezikih ( Slo, Ang in Nem )
Se mi pa zdi da je tudi najbolj kvaliteten kar se tiče spikerjev in pa tudi seveda vsebine.
Na živce mi pa grejo ti "kmečki" kot so: Štajerski val, radio ognjišče itd.. Pri Štajerskem valu se npr prav vidi da pač je štajerski ker se niti trudi ne pravilno po slo govorit in to me moti.
Na živce mi pa grejo tudi ti novi radii, kjer niti ne znajo govorit, vsi pa govorijo "čez nos". Like: aktual, radio1, radio rogla...
No, meni je najboljši RSI = Radio Slovenia International
Všeč mi je ker je v treh jezikih ( Slo, Ang in Nem )
Se mi pa zdi da je tudi najbolj kvaliteten kar se tiče spikerjev in pa tudi seveda vsebine.
Na živce mi pa grejo ti "kmečki" kot so: Štajerski val, radio ognjišče itd.. Pri Štajerskem valu se npr prav vidi da pač je štajerski ker se niti trudi ne pravilno po slo govorit in to me moti.
Na živce mi pa grejo tudi ti novi radii, kjer niti ne znajo govorit, vsi pa govorijo "čez nos". Like: aktual, radio1, radio rogla...
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
kar se tiče spikerjev zagotovo radio city. in me zelo privlači da govorijo maribosrko, da ko se zmotijo se smejijo sami sebi in da niso uradni. me bojl privlači človeškost kot pa neka poštirkanost. ni mi pa všeč njihov izbor glasbe. =)
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
radio študent, kjer so spikerji pač face,čeprav večino časa klobasajo kr ene. ampak so vsaj zabavni.
radio tartini, kjer ne govorijo sploh nič.
pa last.fm, čeprav to ni čisto pravi radio, ker si pač svoje radijske postaje zbiraš in sam oblikuješ izbor glasbe.
radio tartini, kjer ne govorijo sploh nič.
pa last.fm, čeprav to ni čisto pravi radio, ker si pač svoje radijske postaje zbiraš in sam oblikuješ izbor glasbe.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
meni so tudi že čist zlajnani s temi forami vsakodnevnimi.. te naše "klasične" radijske postaje poslušam samo v avtu, ko furam na kakšni krajši razdalji. drugač na jobu ponavadi premaknem na fm4, če pa se doma zgodi, da poslušam radio pa je to največkrat sunshine live, sputnik, radio one, puls.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Mene je Radio Ena kul...sam k včasih mal pretiravajo,ta soseda k sta zdj nazaj spet sta bla na začetku full zanimiva,zdj je pa kr neki k se nč novga ne spomnejo Sam mi je pa do zdj še najbol všeč
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jaz zadnje čase glih zarad vseh teh kvazi humornih vložkov ne poslušam nobenga radia več...zjutri pržgem radio slovenija, ker so ob 7h pač novice in vremenska to je pa že nekak to.
Pa sm poslušala Express pa Radio 1 pa itd., sam jih mam res dost...
Pa sm poslušala Express pa Radio 1 pa itd., sam jih mam res dost...
- fashion.freak
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2009
Je pač kar po slovenski izgovorjavi napisala.. Saj vsi dobro vemo da se prav napiše speakerji.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov