Piramida
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Piksi71
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2007
Alo!
Nekaj me zanima...
Zadnje čase so me začeli gnjavit neki kao kolegi in znanci zaradi nekega biznisa.vsak mi je povedal isto zgodbico:
lepo se morš zrihtat in it v avstrijo (tam malo pred gradcem je ob avtocesti nek center), nimaš nobenih stroškov, poslušaš kao neko predavanje, ki so po sobotah oz. nedeljah ter torek. Baje se ne gre za nobena zavarovanja in sklade ipd.V glavnem lahko ful zaslužiš. Več pa mi nihče noče izdat.
Men diši po piramidi.
ps: pa baje se temu pravijo euroerfolg (za kar pa nisem čist ziher)
Ve kdo od vas kaj več o tem? je že kdo bil v avstriji na teh srečanjih oz. je v tem?
lp
Nekaj me zanima...
Zadnje čase so me začeli gnjavit neki kao kolegi in znanci zaradi nekega biznisa.vsak mi je povedal isto zgodbico:
lepo se morš zrihtat in it v avstrijo (tam malo pred gradcem je ob avtocesti nek center), nimaš nobenih stroškov, poslušaš kao neko predavanje, ki so po sobotah oz. nedeljah ter torek. Baje se ne gre za nobena zavarovanja in sklade ipd.V glavnem lahko ful zaslužiš. Več pa mi nihče noče izdat.
Men diši po piramidi.
ps: pa baje se temu pravijo euroerfolg (za kar pa nisem čist ziher)
Ve kdo od vas kaj več o tem? je že kdo bil v avstriji na teh srečanjih oz. je v tem?
lp
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
to so neumnosti in niti ne vem, če so legalne. če bo tukaj kdo zaslužil, bo nekdo drug prav gotovo izgubil. namreč na lepe oči ti denar dajo kvečjemu starši, drugače pa se je potrebno zanj potruditi. denar pač ne pada z neba.
tako da....jaz na tvojem mestu ne bi tvegal, morda boš prišla prepozno v igro in le izgubila...
tako da....jaz na tvojem mestu ne bi tvegal, morda boš prišla prepozno v igro in le izgubila...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Stran od tega. Mene je tud en kolega pelu nekam v LJ kao za novo službo, k je vedu, d jo rabm in da rabm dnar ... k smo pršl na kraj dogajanja, sm vidla vse neki fino oblečene, kupoval vstopnce, pridemo not, tud vsi kr neki skrivnostni bla bla bla, sj to je full dobr, hitr se zasluž, sam vztrajn morš bit. Khm, bla sm na predavanju za Amway al kaj je una mreža s čistili, zdj majo tud hrano pa tko naprej ... in sm rekla, da bom premisnla, dobla sm en cd za poslušat, to je pa vse ... cd-ja nism poslušala, ker v te hitre zaslužke ne vrjamem, razn če človk ni prodajalka ljubezni. (samo primer)
Tko da ja, stran od tega, kjer lahko hitr velik zaslužš. Ker te znajo hitr premamt teli velki zneski, k jih obljubljajo na predavanjih.
Tko da ja, stran od tega, kjer lahko hitr velik zaslužš. Ker te znajo hitr premamt teli velki zneski, k jih obljubljajo na predavanjih.
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Mene je enkrat ena znanka nagovarjala k temu,no vsaj neki takege je bilo..ampak sem zavrnila!Potem pa sem kasneje izvdela da so te ženkse ki grejo nekam v tujino ali kamorkoli že,spremljevalke moškim.Okej saj nevem če se gre tu poznej za kaj več ampak še dobr da sem zavrnila...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Ja tudi jaz sem že za to slišala. Meni je en govoril (pred nekaj leti), da bo šel v to. Rekel je, da verjame v to, ker so mu ljudje pokazali koliko denarja imajo na bančnih računih. Torej ogromno.
Poznam pa tudi en poročen par, ki pa je pri tej piramidi izgubil ogromno denarja. Ne vem, na kak način se služi (ali pa tudi ne služi), ker nihče nič ne pove o tem, vsi so samo neki skrivnostni.
Poznam pa tudi en poročen par, ki pa je pri tej piramidi izgubil ogromno denarja. Ne vem, na kak način se služi (ali pa tudi ne služi), ker nihče nič ne pove o tem, vsi so samo neki skrivnostni.
You want me to be something I can never ever be.
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ufff ... sam stran od teh piramid! Mene in mojega bivšega sta pred tremi leti njegov kolega in punca povabila na en ta ''sestanek''. Pa sva rekla ''ma, ajde, greva za foro''. Vse je bilo skrivnostno, nič se ni vedelo, kam sploh gremo, sam to, da morava met sabo osebni izkaznici pa da morava bit lepo oblečena. No, in šli smo v Karlovac - takrat so se dobivali tam. Tam je blo polno upedenanih ljudi, vsi ful priliznjeno nasmejani in prijazni bla bla ... In se posedemo tam v eni dvorani, ena muzika začne nabijat in oni vsi na stole in plešejo, pojejo (kukr v smislu - kako se mamo fajn). Sledilo je eno dolgočasno predavanje o ultravisokih zaslužkih. Seveda, če si hotu it notri v to, je blo treba najprej plačat okoli 250 000 bivših tolarjev, da si dobil neke priročnike za ''izobraževanje''. Pol so nam ''najuspešnejši'' kazali njihove plačilne liste (tud sama bi si jo lahko sprintala doma na računalniku). Mislm, kar neki. Jst sem se pol še neki kregala s tem kolegom od bivšega, ker mi je na vsak način hotu dopovedat, da ne gre za piramido, a bolj, ko mi je risal, kako se mreža širi, bolj se je videlo, kako lepo piramido riše. Šlo je za združenje Gem Collection. Čez kakšno leto je blo govora o tem tud na Poptv-ju - da so razkrinkali ilegalno mrežo goljufij, kako so opeharili ful folka ipd.
Ta kolega je danes avtomehanik, njegova punca pa prodajalka v enem ''minimarketu'', tko da ne moremo ravno govoriti o uspehu.
Ta kolega je danes avtomehanik, njegova punca pa prodajalka v enem ''minimarketu'', tko da ne moremo ravno govoriti o uspehu.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
Tace stran od takih bedarij, ker te bojo samo opeharili!
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Js vas pa opozarjam (predvsem študente) pred podjetjem Vizium (Njihova bedna spletna stran). Delo ponujajo preko študentskih servisov. Delo v marketingu, plačilo cca 6€/h. Sama sem šla na razgovor. Bilo je samo lepo govorjenje, kako se služi...blabla. Za zelo pridne so kao nagrade (npr. vikend paket). Je reku tip, da moram najprej na nek seminar, ki traja celo soboto. Sem si mislila ok. Izpolnit sem mogla prijavnico. Pol smo se dolgo pogovarjali o tem in tudi o čist drugih stvareh (nič povezanih s tem). A pol na koncu on meni, da je treba ta seminar plačat (40€). In to TAKOJ. Sem rekla, da nimam denarja. Pol je pa on začel, da saj je v bližini bankomat. Sam mu nisem dala in sem rekla, da ne mislim delat z njimi.
No, dela sploh ni nič opisu. Sam to, da hodiš po terenu (kao z njihovimi avti; pa majo mnda same Mercedese), sklepaš zavarovanja..blabla. Pač težiš folku verjetn.
No, dela sploh ni nič opisu. Sam to, da hodiš po terenu (kao z njihovimi avti; pa majo mnda same Mercedese), sklepaš zavarovanja..blabla. Pač težiš folku verjetn.
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Jaz sem enkrat na avto dobila nalepljen listek, na katerem je pisalo, če me zanima nek posel, poleg je bila števeilka. Klicala sem s skrite številke, da zatrem tistega, ki lepi take bedarije, in tip na drugi strani je govoril o nekem biznisu in zaslužkih. Lepo sem mu povedala, da me to ne zanima in znam zaslužiti na drug način.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Bi rekla,da gre za piramido.Mene je kaki 2 leti nazaj soseda prav vabila,sicer na Hrvaško,ampak na enak način kot si ga opisala ti.
Bila je zelo skrivnostna in po pregovarjanju se je le odprla in povedala,da greš tja na predavanje in če ti je všeč,se naslednjič včlaniš in sicer plačaš 2.000eu (!).In potem kao čakaš,da denar začne leteti na kup,oz.gore denarja
To naj bi se dogajalo tako,da vsakega,ki ga pripelješ,potegneš toliko in toliko procentov.Skratka jaz sem se zgrozila,ker je ženska že tko bila vedno brez denarja in je šla za to zadevo najet kredit!
Kaj več pa ne vem povedat,ker tja nisem šla.
Aja,pa še to-soseda se še vedno vozi v 12 let starem avtu,torej v istem,kot se je takrat.Toliko o gomili denarja!
Bila je zelo skrivnostna in po pregovarjanju se je le odprla in povedala,da greš tja na predavanje in če ti je všeč,se naslednjič včlaniš in sicer plačaš 2.000eu (!).In potem kao čakaš,da denar začne leteti na kup,oz.gore denarja
To naj bi se dogajalo tako,da vsakega,ki ga pripelješ,potegneš toliko in toliko procentov.Skratka jaz sem se zgrozila,ker je ženska že tko bila vedno brez denarja in je šla za to zadevo najet kredit!
Kaj več pa ne vem povedat,ker tja nisem šla.
Aja,pa še to-soseda se še vedno vozi v 12 let starem avtu,torej v istem,kot se je takrat.Toliko o gomili denarja!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
dns morš pa res bit butelj, da greš v kej tazga, glede na to kolk svaril je povedanih
mene še v oriflame ne spravš kaj šele kam drugam.
drgač pa gregalina, najprej javi študetskemu servisu in bodo takoj umaknili oglas in od tega delodajalca ga tudi več ne sprejemali.
Potem pa nevem, kakšno varstvo potrošnikov pa oni itak pol inšpekcijo sprožjo.
mene še v oriflame ne spravš kaj šele kam drugam.
drgač pa gregalina, najprej javi študetskemu servisu in bodo takoj umaknili oglas in od tega delodajalca ga tudi več ne sprejemali.
Potem pa nevem, kakšno varstvo potrošnikov pa oni itak pol inšpekcijo sprožjo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov