Če bi lahko naredil/a kar hočem...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
če bi en dan lahko delale kar bi hotele in bi imele to možnost da se naslednji dan ostali ljudje ničesar, kar se je zgodilo ne spomnijo (lahko pa tudi - to bi se na podlagi odzivov same odločile), kaj bi naredile?
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
bla bi bogata ...nakupla bi si cot za celo zivljenje,sla na bali pa cookove otoke,pa ta revnim bi veeeeeeeeeeeeliko dnarja dala!aja pa seveda bi se htela spoznat z glavnimi hollywoodskimi lepotci! (brad pitt,itd.)ne vem sicer kak bi mi to vse v enem dnevu uspelo..sam bi ze ...bi uporabla magicno palcko pa vse postimala tak kot more bit!
kaj bi pa ti?
kaj bi pa ti?
Zadnjič spremenil CommandykA, dne 20. Dec. 2004 19:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
- metuljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 10. 2004
Postala bi milijonarka. Nič ne bi delala, vsi bi mi stregli spredaj in zadaj, samo lenarila bi in to v eni veliki vili s še večjim bazenom. V glavnem, uživala bi in se ne bi počutila krivo, da je na svetu več milijonov ljudi, ki še na krožnik nimajo kaj dati.
Mogoče pa bi se lahko tudi spremenila v dobro ambasadarko, da bi vsi otroci na svetu bili siti, zdravi in srečni.
Ali pa nevidna oseba, en film obstaja o tem. Prav zanimivo bi bilo, ko bi bila povsod, pa nihče ne bi vedel da sem zraven.
Mogoče pa bi se lahko tudi spremenila v dobro ambasadarko, da bi vsi otroci na svetu bili siti, zdravi in srečni.
Ali pa nevidna oseba, en film obstaja o tem. Prav zanimivo bi bilo, ko bi bila povsod, pa nihče ne bi vedel da sem zraven.
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
js bi pa povabla enga fantka domov da bi se z njim igrala princeske...
-
Happy - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Svojo šefico, bodočo taščo in bodočo svakinjo bi poslala v k....... svojo že obstoječo svakinjo bi hipnotizirala tko, da bi misnla, da je maček (ker jih ne mara), v bajto bi prnesla 10 mačkov, šla bi v parlament in vsakega politika posebi bi s kolam po glav, izvedla bi čistko po zavodih za zaposlovanje tud po kakem centru za socialno delo aja pa še davčni uradi in njihove nadvse prijazne referentke...... preživela bi zelo nasilen ampak hud dan.
Med očmi je še dovolj prostora. Razmišljajmo. Videli bomo stvari, ki jih zaradi oči spregledamo.
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
[...] napisal/-a:Cel dan bi se ukvarjal z eno posebno punčko
jst tudiiiiiiiiiiiiii
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
mors bolj podrobno
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
... Preselila bi se na samotni, tropski otok s tistimi osebami ki mi največ pomenijo ... potem pa bi cele dneve uživala na sončku, morju, pesku ...
No to je samo ena od stvari, ki bi jo definitivno nardila ...
No to je samo ena od stvari, ki bi jo definitivno nardila ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov