KAJ NAPIŠETE NA RAZGLEDNICO?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sexy_back - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2007
Jst pa odpiram tole temo k me zanima če ma kdo kkšn verz al pa karkol druzga da je hudo pa da bi lohk napisala na razglednico k bi jo poslala z morja...
Kaj vi ponavad napišete gor Djte napisat kkšne hude smešne stvari al pa kkšne verze
Tenkssss wseeem
Kaj vi ponavad napišete gor Djte napisat kkšne hude smešne stvari al pa kkšne verze
Tenkssss wseeem
Zadnjič spremenil Sexy_back, dne 08. Jul. 2007 17:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Blondes have more fun
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Pri nas se pa res že za vsako stvar na svetu odpre tema
Jaz vedno spesnim neko pesmico v zvezi z dogajanjem kje sem. To je to Pa narišem kako ribico, morje ...
Jaz vedno spesnim neko pesmico v zvezi z dogajanjem kje sem. To je to Pa narišem kako ribico, morje ...
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
tiste se še vendo spomnm..
Lep pozdrav,
saj veš čigav,
saj veš od kod,
pa pridn/a bod!
brez podpisa da jih mal matra če po pisavi in po kraju ne vedo, kdo jim piše.
(pa btw..ni se treba tolk prtožvat nad novo odprtim temam )
Lep pozdrav,
saj veš čigav,
saj veš od kod,
pa pridn/a bod!
brez podpisa da jih mal matra če po pisavi in po kraju ne vedo, kdo jim piše.
(pa btw..ni se treba tolk prtožvat nad novo odprtim temam )
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
Če pišem sorodnikom, napišem kakšno klišejsko verzijo tipo: Lepe pozdrave iz_____ plus podpis Če pa prijateljem pa običajno kakšno zanimivost iz kraja, kej kar mi je padlo v oči. Naprimer tesni prijateljici sem napisala: Lepe pozdrave iz hotela bla bla na Krfu, kjer je ura 2 zjutraj in žremo lubenico
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
tmis_ napisal/-a:Če pišem sorodnikom, napišem kakšno klišejsko verzijo tipo: Lepe pozdrave iz_____ plus podpis Če pa prijateljem pa običajno kakšno zanimivost iz kraja, kej kar mi je padlo v oči. Naprimer tesni prijateljici sem napisala: Lepe pozdrave iz hotela bla bla na Krfu, kjer je ura 2 zjutraj in žremo lubenico
... in ravnokar je šel mimo en hoti... Pa še kaj narišem.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Jooj, dejte napisat kakšne izvirne predloge, ker sem že sita Prejmite lepe pozdrave iz nevemkje .
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Zoey napisal/-a:Poison Girl napisal/-a:Jooj, dejte napisat kakšne izvirne predloge, ker sem že sita Prejmite lepe pozdrave iz nevemkje .
Naslov teme je: Kaj napišete na razglednico? in ne predloge za pisanje na razglednice.
a nej novo odprem za predloge?
se mi je zdelo, da ne .
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
jst tud ponavad napišem sam lepe pozdrave iz...
razn frendicam k jim pa itak cele romane al pa klasu č grem med šolo. se zmer neki najde za zafrkavat. pa ponavad res neki v stilu tiste lubenice, pa pomožnosti tolk nametani stavki, tko kr mi pade n pamet, d morm pol k pridm dam razlagat z kva se gre
razn frendicam k jim pa itak cele romane al pa klasu č grem med šolo. se zmer neki najde za zafrkavat. pa ponavad res neki v stilu tiste lubenice, pa pomožnosti tolk nametani stavki, tko kr mi pade n pamet, d morm pol k pridm dam razlagat z kva se gre
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]