Na plaži zgoraj brez?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
Se opravičujem če je tema že bila, ampak ta iskalnik na cosmopolitanu je malo čuden.
Torej, vprašanje je jasno,ste na plaži zgoraj brez ali ne?
Jaz občasno, odvisno od okoliščin, družbe..
Pa prosim, če ne glasujete tiste, ki hodite na nudistično plažo, tam je jasno, da ste vse brez.
Torej, vprašanje je jasno,ste na plaži zgoraj brez ali ne?
Jaz občasno, odvisno od okoliščin, družbe..
Pa prosim, če ne glasujete tiste, ki hodite na nudistično plažo, tam je jasno, da ste vse brez.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Js se tut vedno soncm zgoraj brez, ker ne maram met crt od kopalk. Ampak sam kadar se soncm, ce kam grem al pa ce se grem kopat, si dam zgorn del gor.
-
lun|ca - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
Odvisno od okoliščin... Če je prepovedano bit zgoraj brez (npr. v Turčiji), potem ne bom izzivala. Če pa vidim, da so ženske po plaži zgoraj brez, bom pa tut js odvrgla zgornji del, sploh če mam mokre kopalke,ker takrat občutek ni prijetn 

-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Glasovala sem sicer občasno,..pa vendar sempovečini zgoraj brez. Je pa res da je to pogojeno z okolico. Sem namreč ZELO obdarjena in mi ne sede ravno, da me vsak tip gledav prsi kot, da jih prvič vidi. Če greva z mojim nekam na samo, pa sem vedno zgoraj brez.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Sem kar vedno zgoraj z
Nekak se ne počutm najbolj, da bi me vsak gledu kot mu paše. Če bi bila res na samem potem bi najbrž bla, samo takih plaž je pa kok - praktično jih ni.

-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst tut skoraj nikoli nisem zgoraj brez. Nekako se ne počutim lagodno. Sej če sva nekje na samem (čounček varijanta) pol mi sploh ni panike ... samo na plaži, kjer so pa še ostali na na-a 

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov