Nočni "govori"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Ja, meni se to velikokrat dogaja. Svoje čase sem se tudi sprehajala in celo kregala. Moja prijateljica je imela velik problemov s tem, celo take, da je mogla it na preiskave. Ampak potem si je kupila lovilec sanj, ki ji je, kakor mi je povedala zelo pomagal. Sej ne verjamem ne vem kaj v te stvari samo mogoče bi lahko poskusila s tem, če te to moti...
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
- Iry
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2005
- Kraj: Povsod po malem
O hvala hvala...ja me moti...ko sem se učila za izpit iz poslovne matematike sem ponoči baje računala. Pa enkrat sem baje po steni z nohti praskala, pa govorila...ne da se spraskat ne da se spraskat zjutri me je skor pobral k mi je brat to začel govort.
Drgač pa skor vsako noč kj povem pametnga
Drgač pa skor vsako noč kj povem pametnga
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Tudi meni se je to dogajalo, zadnje čase pa zgleda ne več. Ampak jaz sem prav vstajala in hodila po hiši, odpirala predale, iskala v predalih raznorazne stvari in osebe, ki seveda ne spadajo v predal in se pri tem še pogovarjala, domači so me pa zraven gledali in se smejali.... zjutraj nisem vedela nič. Spet drugič sem šla v spanju v sosednje stanovanje (z babico smo prej živeli v hiši dvojčku) in babici ob dveh zjutraj prinesla namišljeno pecivo, ki ga je 'kao' spekla mama... Se mi je pa to dogajalo, ko sem bila neprespana in do konca izmozgana.
- Neeah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
ahahaa, " neda se spraskat, neda se spraskat"
Jz mam tud lovilec sanj, moram rečt, da odkar ga mam (ene tri leta) sm mela eno samo nočno moro(neki sm bruhala po tleh/ubistvu ena tistih, k se ful težko zaveš, če je realno al ne= najhuj :S)govorila tud nism(hvala bogu.. najbolj se bojim, da bom mela kake "vroče sanje" in začela vzdihvat in stokat, starši majo pa spalnco takoj zravn..
)
Jz mam tud lovilec sanj, moram rečt, da odkar ga mam (ene tri leta) sm mela eno samo nočno moro(neki sm bruhala po tleh/ubistvu ena tistih, k se ful težko zaveš, če je realno al ne= najhuj :S)govorila tud nism(hvala bogu.. najbolj se bojim, da bom mela kake "vroče sanje" in začela vzdihvat in stokat, starši majo pa spalnco takoj zravn..
)
-
princess of the night - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
js ne govorim.. učasih mau zasmrčim moj dragi pa doskrat kej pove.. sam nikol kej preveč zanimivga.. razn zadnč.. tko spiva.. pa kr naenkrat reče.. ej, še pou ure pa bo treba ustat.. in ga tko sprašujem če spi.. pa če se heca z mano pa to.. pol pa pogledam na uro in vidm d je šele 4.00, ustat je blo treba pa ob 7h.. hehehehe..
There's too much blood in my caffeine system...
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Uh jest dost govorim med spanjem (tko mi moj prav), pa itak je nerazumljivo, včasih pa razumljivo..pa tud moj učas kej "zmerja" v spanju. Nevem zakaj, ampak dostkrat govorim, če tisto noč kej prej spijem alkoholnega
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Jaz že od malega govorim v spanju-BAJE Sicer o tem nič ne vem. Edino ko spim z mojim mi zjutraj ponavadi povem da sem se kregala s kom, ali kaj takega Bi se splačalo posnemati to, da bi poslušala pol
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jaz med samim spanjem sicer ne govorim...se pa kar naenkrat zbudim pa kako pribijem...enkrat sem iskala hamburger pod blazino..drugič pa v steni pajke ...pa še mariskatera taka je bila...pride pa to vedno po tem, ko sanjam..fant me ponavadi samo gleda...pa se smeji..ker je zdaj že vajen...sicer pa so takšne stvari ponavadi lahko vezane na živce..in ponavadi to počnem, ko sem najbolj obremenjena...in pod pritiski...je pa malo nerodno ja, če ne spiš sam...ampak po mojem ni nekega zdravila..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov