nedolžnost?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tadejci - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: maribor
kdaj ste jo izgubile? pri katerih letih?
ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale?
ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost?
ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale?
ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost?
I never wanted anything, other than to be ur everything...
- Klaudia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
izgubila sem jo pri 17. Ni mi žal da sem počakala,
ker se že od nekdaj spominjam ko mi je mami pravla,
da nej se šparam za tisga k si to res zasluži in mislm da sem tapravga zbrala. Še vedno sva skupaj in mislm d bova še dolg (vsaj upam )
ker se že od nekdaj spominjam ko mi je mami pravla,
da nej se šparam za tisga k si to res zasluži in mislm da sem tapravga zbrala. Še vedno sva skupaj in mislm d bova še dolg (vsaj upam )
-
magic_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2004
14 pa pol sm bla stara. Karkol se mi je do zdaj zgodilo neb rada spremenila,ker so mi vse izkusnje nekaj dale pa a so ble dobre al slabe.
Zanimivo se mi zdi,kako nacnete eno temo same pa ne odgovorite na njo...
lp
Zanimivo se mi zdi,kako nacnete eno temo same pa ne odgovorite na njo...
lp
-
tadejci - Komunikatorka
ja saj bom odgovorila. saj vedno odgovorim.
no nedolžnost sem izgubila 2 tedna pred 15 rojstnim dnevom in mi sploh ni žal. in ja še vedno sem s tistim, ki mi je vzel nedolžnost in vrjetno boma še dolgo
no nedolžnost sem izgubila 2 tedna pred 15 rojstnim dnevom in mi sploh ni žal. in ja še vedno sem s tistim, ki mi je vzel nedolžnost in vrjetno boma še dolgo
- mala17
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2004
ojči....
sicer verjetno še ne spadam ravno sem, ampak mi je pa revija zelo všeč in jo rada prebiram, zato sem se odločila še pokukat semkaj...in odkrila zanimivo temo....trenutno zame občutljivo....nedolžnost.
sicer vem, da se moram vse prej kot sramovati tega, da sem še nedolžna, vendar mi nekako ne uspeva...na trenutke jo "nosim" kakor breme, včasih sem pa kar ponosna nanjo....
bila bi vesela, če bi mi zaupale svoje mnenje...tako neobvezujoče čisto iskreno...
thx**
sicer verjetno še ne spadam ravno sem, ampak mi je pa revija zelo všeč in jo rada prebiram, zato sem se odločila še pokukat semkaj...in odkrila zanimivo temo....trenutno zame občutljivo....nedolžnost.
sicer vem, da se moram vse prej kot sramovati tega, da sem še nedolžna, vendar mi nekako ne uspeva...na trenutke jo "nosim" kakor breme, včasih sem pa kar ponosna nanjo....
bila bi vesela, če bi mi zaupale svoje mnenje...tako neobvezujoče čisto iskreno...
thx**
-
Saša_26 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Seveda, ti kar vprašaj kaj te zanima! Če misliš to, da si pri 17-ih še vedno nedolžna... to ni nič slabega! Nasprotno! To je zelo lepo in fino je, da nikamor ne hitiš. Tisti, ki te bo imel rad in te bo spoštoval, tistemu bo pomenilo veliko, da bo tvoj prvi in tudi tebi ne bo žal. Samo pogumno!
- mala17
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2004
saj sama ne vem kakšno mnenje
saj vem, da moram počakati na to kdaj bom pripravljena in bom kar vedela, da je to to...a potem slišim od prijateljev, da se samo enkrat živi in, da naj uživam - in večino časa se držim tega pravila.
...ko pa pride do te teme pa ne vem kaj bil...bi ne bi...
včasih si mislin, kaj pa je to takega saj to vsi počnejo...potem se pa spomnin, da prvič je pa vseeno prvič.
kot imajo prvi fant, prvi zmenek, prvi poljub posebno mesto v srcu ima še prvi seks toliko bolj....ali?
hvala, da se "ukvarjate"z mojimi micro predsodki...če temu lahko tako rečem
saj vem, da moram počakati na to kdaj bom pripravljena in bom kar vedela, da je to to...a potem slišim od prijateljev, da se samo enkrat živi in, da naj uživam - in večino časa se držim tega pravila.
...ko pa pride do te teme pa ne vem kaj bil...bi ne bi...
včasih si mislin, kaj pa je to takega saj to vsi počnejo...potem se pa spomnin, da prvič je pa vseeno prvič.
kot imajo prvi fant, prvi zmenek, prvi poljub posebno mesto v srcu ima še prvi seks toliko bolj....ali?
hvala, da se "ukvarjate"z mojimi micro predsodki...če temu lahko tako rečem
-
Saša_26 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Tvoji pomisleki niso "mikro" Tole ti rečem...glede takih stvari, ki so intimne, osebne in samo tvoje, se drži svojih načel in zaupaj sama sebi! Ne poslušaj prijateljev...oni tega nimajo več Ti uživaj in se zabavaj, vendar po svoji pameti in ne samo zato, ker ti "prijateljice" pravijo da si KAO edina, ki še nisi. Larifari! Mislim, da si pametna punca in da veš, kaj je najbolje zate
-
tadejci - Komunikatorka
^^ja točno tako, ko je rekla Saša. ne poslušaj kar ti pravijo prijatelji, oni so že zgubili nedožnost ti pa jo še maš in jo boš izgubila takrat ko boš sama hotla tak, da nena nekaj hiti, boš že našla pravega, ki je vredn tega
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]