Zaščita med seksom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tadejci - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: maribor
kakšno zaščito uporabljate med sexom? kondom? tabletke? diafragmo?....
če kontracepcijske tabletke me zanima kakšne tabletke imate? in ko ste jih začele jemat, se vam je kaj spremenila teža telesa?
če kontracepcijske tabletke me zanima kakšne tabletke imate? in ko ste jih začele jemat, se vam je kaj spremenila teža telesa?
I never wanted anything, other than to be ur everything...
-
Saša_26 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
jaz uporabljam kontracepcijske tabletke in sicer Logest.
Ful mi je dobr ker se nisem zredila, v bistvu sem ene 2kili celo zgubila,
nism mela več krčev pa še menstruacija je ful šibka. (po domače - en pljunk na dan )
Enako kot Klaudia
Ful mi je dobr ker se nisem zredila, v bistvu sem ene 2kili celo zgubila,
nism mela več krčev pa še menstruacija je ful šibka. (po domače - en pljunk na dan )
Enako kot Klaudia
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
jaz mam cilest... (so fejst vredi, no manj me boli trebuh med menstruacijo, pa zredila se tud nisem...)
drugače pa ponavadi uporabljam tabletke in kondom naenkrat... (pri mojih letih si res nemrem privoščiti kakšne nosečnosti)
drugače pa ponavadi uporabljam tabletke in kondom naenkrat... (pri mojih letih si res nemrem privoščiti kakšne nosečnosti)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Na začetku veze sem uporabljala cilest, kasneje diane 35. Nobena od teh ni vplivala na težo, po diane 35 pa sem imela pred teto M zelo močne trebušn krče.
Zdaj jih že najmanj 2 leti ne jemljem. Pravzaprav sem brez zaščite.
Zdaj jih že najmanj 2 leti ne jemljem. Pravzaprav sem brez zaščite.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
- VRTNICA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Jaz imam tudi tabletke femoden in so mi full v redu. Nič se nisem zredila, nimam več bolečin, kadar imam "teto s Krvavca", tako da nimam pritožb . Mislim pa, da so tabletke ena izmed najboljših zaščit. Pred tem sva s partnerjem uporabljala kondome in moram napisat, da se sploh nisem mogla sprostiti, enostavno jim nisem zaupala .
-
naturalgirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2004
Diane 35 Nč zredila, dobila pa lepšo kožo, lase in bolj zdrave nohte. Nikol nobenih krčev, menstruacija 4 dni in konec. diane 35 so zakon
This is me... Then...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]