Količina seksa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
Jaz sem samski, pa bom vseeno odgovoril
Svojčas sem (si) "težil", da bi rabil redno seksati 1x na teden, no idealno 2x.
Nekak s težavo sem celo našel žensko s katero bi se lahk to zmenil, samo me je potem minilo. Nevem, če bi mi bila katera tolk všeč, da bi lahk z njo to redno počel
Mal pozneje sem k sreči skapiral da dejansko niti nism (več?) tolk horny in mi je dovolj 1-2x na mesec. Včasih bolj pogosto (se zgodi, da jih je tud več različnih v enem dnevu ), včasih pa tudi 1x na 2 meseca seksa.
Tko da nekak zame velja. Less is more.
Star sem okoli 40.
Kva pa ti, jstsmjst?
Svojčas sem (si) "težil", da bi rabil redno seksati 1x na teden, no idealno 2x.
Nekak s težavo sem celo našel žensko s katero bi se lahk to zmenil, samo me je potem minilo. Nevem, če bi mi bila katera tolk všeč, da bi lahk z njo to redno počel
Mal pozneje sem k sreči skapiral da dejansko niti nism (več?) tolk horny in mi je dovolj 1-2x na mesec. Včasih bolj pogosto (se zgodi, da jih je tud več različnih v enem dnevu ), včasih pa tudi 1x na 2 meseca seksa.
Tko da nekak zame velja. Less is more.
Star sem okoli 40.
Kva pa ti, jstsmjst?
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
Saj jaz sem v vezi tud 1x na 3 tedne… vec nism forsiral k je itak bla vedno bolj nezadovolj(e)na… razen ko sva se skregala pa je pol bil seks za to da nism sel… al pa pac vcasih ko naju je zuni kdo “sprovociral”… je lahk seks bil dober
Nekak je to pol tista kolicina ki se je telo navadi… in druzba/feministke ne razumejo da je tezko ostati brez seksa ko si ga 1x vajen
Nevem kaj naj recem. Mislim da si v redu ocenil. Jaz upam da ko bom v zvezi bom sexal 3x na teden
Po drugi strani pa v redu da ti je (se vedno) vsec, da si zelis seksa z njo. Povej ji da bi rad vec seksal in vprasaj jo pac ce je kaj narobe. Pogovorta se
Nekak je to pol tista kolicina ki se je telo navadi… in druzba/feministke ne razumejo da je tezko ostati brez seksa ko si ga 1x vajen
Nevem kaj naj recem. Mislim da si v redu ocenil. Jaz upam da ko bom v zvezi bom sexal 3x na teden
Po drugi strani pa v redu da ti je (se vedno) vsec, da si zelis seksa z njo. Povej ji da bi rad vec seksal in vprasaj jo pac ce je kaj narobe. Pogovorta se
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Pri meni je tudi 1x na mesec ali manj, ampak z majhnim otrokom in brez varstva. Na zadnje je zgledalo tako, da sva se zaprla na hitro v eno sobo, mali prisel za nama in tolkel po vratih. Spi cez dan pa tudi bolj tako, da morem velikokrat jaz zraven njega lezat, drugace ne ali pa zelo malo spi cez dan. In pozno gre spat oz ce gre malo bolj zgodaj pa po ene 5x v veceru se zbudi in joce, da ga je treba prit iskat.
Celo nosecnost, do konca nosecnosti/ poroda je bilo pa 1x do 2x na teden, ob tem da niti vsak dan ni bil doma, ker je delal oz se nisva videla, tako da je ocitna razlika.
Celo nosecnost, do konca nosecnosti/ poroda je bilo pa 1x do 2x na teden, ob tem da niti vsak dan ni bil doma, ker je delal oz se nisva videla, tako da je ocitna razlika.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
V resni vezi 14 let, povprečno 2x na teden, stara sva pa oba 36.
I am not an enigma, just a contradiction!
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Naj se dodam kot obrazlozitev okoliscin. Da tudi telovadit nimam vec casa, to se celo manj kot seksam, na zadnje sem utegnila 1x na 2 do 3 mesece.
Pred porodom sem do konca nosecnosti, ko sem bila v sluzbi 2-4x tedensko plus vsakodnevni sprehodi, ko sem bila na porodniski, kakem dopustu/ brez sluzbe pa vsak dan.
Pred porodom sem do konca nosecnosti, ko sem bila v sluzbi 2-4x tedensko plus vsakodnevni sprehodi, ko sem bila na porodniski, kakem dopustu/ brez sluzbe pa vsak dan.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov