Všeč mi je en tipček
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
- the Queen
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Pozdravljeni, rabim en nasvet. Spoznala sem enega tipa na plaži, ki mi je všeč. Problem je, ker hodim na plažo z mojo mamo, ki je vedno poleg mene in me rahlo omejuje. No v glavnem, tipček mi je dal vedeti, da sem mu všeč. Ampak jaz sem tista bolj pasivna. In imam občutek, da on ne bo več ničesar naredil in, da, če želim imeti, kaj z njim, pol bom morala iti jaz proti njemu in mu pokazati, da mi je všeč. Težava je tudi v temu, ker on je skozi z enim kolegom (ne vem, morda je pa brat) in jaz bi ga rada zadela, ko je sam. Ampak težko, da bo do tega prišlo. Zdaj od nedelje dalje bo slabo vreme tako, da na plažo najbrž ne bom šla več, kar pomeni, da moram mrdnit, če želim imeti, kaj z njim?! Najraje bi šla do njega in ga kušnila, ampak nimam jajc, ker je vedno tisti kolega z njim. Mislim, kaj pa, če se bo odmaknil in pol bom jaz izpadla neumna pred tistim kolegom? Sem tudi precej sramežljiva. Kaj mi svetujete? Kaj naj naredim? Hvala za odgovore in lep pozdrav.
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
moraš mrdnit, kušnila, nimaš jajc...
no dejmo se (vseeno) zabavat. flirtaj z njim. če vseeno ne pride do tebe, se odmakni od mame npr. k baru in ga glej, pa naj pristopi.
če tudi to ne pomaga. pojdi do njega in kolega in se tam postavi. valda te bo ogovoril. če te še vedno ne bo, ga pozdravi. potem ga kaj vprašaj, tukaj sem banalen, tj. "kako si kaj", ali pa komentiraj kaj, magari vreme, plažo, morje... saj če si mu všeč bo potem pogovor že stekel in bo verjetno tud on kaj vprašal al pa komentiral... al pa si izmenjajta imeni in Instagrama/Snapchata, pa bosta pol chatala naprej, če sta v živo sramežljiva
no dejmo se (vseeno) zabavat. flirtaj z njim. če vseeno ne pride do tebe, se odmakni od mame npr. k baru in ga glej, pa naj pristopi.
če tudi to ne pomaga. pojdi do njega in kolega in se tam postavi. valda te bo ogovoril. če te še vedno ne bo, ga pozdravi. potem ga kaj vprašaj, tukaj sem banalen, tj. "kako si kaj", ali pa komentiraj kaj, magari vreme, plažo, morje... saj če si mu všeč bo potem pogovor že stekel in bo verjetno tud on kaj vprašal al pa komentiral... al pa si izmenjajta imeni in Instagrama/Snapchata, pa bosta pol chatala naprej, če sta v živo sramežljiva
- the Queen
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Zadnjič je pral avto in me je namerno pošprical, ker po mojem je želel mojo reakcijo, da končno spregovoriva kakšno besedo. Ampak jaz sem ostala muta. Napaka! In sploh nisem vedela, kako naj reagiram, pa še mami je bila zelo blizu in zato sem bila raje tiho. Ko ga vidim, zablokiram. Problem je tudi to, ker večkrat ni samo s tistim kolegom. Ampak jih pride več.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
leta imajo seveda zveze, ker na podlagi let je nasvet lahko "reci mami, da bi šla malo sama na plažo oz. v lajf" ali pa "pri 15ih se raje ne zapletaj s 35letnikom".
če želiš pomoč, je dobro malo boljše predstavit situacijo, da se najde rešitev
če želiš pomoč, je dobro malo boljše predstavit situacijo, da se najde rešitev
hej norci
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]