Vaginalni orgazem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Do vaginalnega orgazma pride ob draženju vagine. Tu je zraven tudi točka G. Kako doseči vaginalni orgazem??? To najbolj poznaš svoje telo. More se ti tudi dražt točka G. Čeprav pr men ni nujno. Lahko ga pa doživiš tudi tako, da ti da fant v vagino prste in te z njimi draži po steni vagine. Meni to noro naredi.
Kaj povzroča točka G?
Profesor Jannini je s svojo raziskavo ugotovil naslednje:
1. Točka G obstaja.
2. Sestavljena je iz tkiva, ki je bogato z živčevjem.
3. Stimulacija točke G povzroča vaginalni orgazem.
4. Posledica vaginalnega orgazma je ženska ejakulacija.
Posledica vaginalnega orgazma je ženska ejakulacija
O tem, da ženske ejakulirajo (podobno kot moški), obstaja le malo dvomov. To so ljudje vedeli že pred več kot pol tisočletja. Nenazadnje pa je pojav ženske ejakulacije natančno opisal tudi Markiz de Sade.
Ženske torej ejakulirajo podobno kot moški. Jannini nakazuje, da je za žensko ejakulacijo "kriva" točka G in da doseganje orgazma z draženjem točke G povzroča ejakulacijo.
To se pravi VAGINALNI ORGAZEM doživiš takrat, ko ti razdraži točko G in ne ščegetavčka.
Jah seveda smo to že doživeli. Ko mi je prišlo vaginalno sem tko izmučena padla na pojstlo, da je joj. Prov kakor, da bi bla v nebesih
Kaj povzroča točka G?
Profesor Jannini je s svojo raziskavo ugotovil naslednje:
1. Točka G obstaja.
2. Sestavljena je iz tkiva, ki je bogato z živčevjem.
3. Stimulacija točke G povzroča vaginalni orgazem.
4. Posledica vaginalnega orgazma je ženska ejakulacija.
Posledica vaginalnega orgazma je ženska ejakulacija
O tem, da ženske ejakulirajo (podobno kot moški), obstaja le malo dvomov. To so ljudje vedeli že pred več kot pol tisočletja. Nenazadnje pa je pojav ženske ejakulacije natančno opisal tudi Markiz de Sade.
Ženske torej ejakulirajo podobno kot moški. Jannini nakazuje, da je za žensko ejakulacijo "kriva" točka G in da doseganje orgazma z draženjem točke G povzroča ejakulacijo.
To se pravi VAGINALNI ORGAZEM doživiš takrat, ko ti razdraži točko G in ne ščegetavčka.
Jah seveda smo to že doživeli. Ko mi je prišlo vaginalno sem tko izmučena padla na pojstlo, da je joj. Prov kakor, da bi bla v nebesih
Zadnjič spremenil Tigi, dne 29. Jan. 2006 19:09, skupaj popravljeno 1 krat.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Res je noro. prov izmučena sem. Enkrat mi je rekel, da sem zaspala v slabih petih minutah. Ampak to je blo z bivšim. Treba bo špe novega tako izurit
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
girlika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 10. 2004
ok to vem glede g točke...pa meni tud paše...kak hitro pa vam pride ko vam g točko draži...mislim meni so občutki dobri ko to dela...sam nikoli nisma nevem kako dolgo to delala...kaj občutki pred so podobni kot pri klitorisnem? aja...samo vas nič ne začne tiščat na wc ob drgnjenju g točke...to je baje ponavadi...kaj takrat naredite
I´m like a bird
- MissRap
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
Najbolš recept za vaginalni orgazem je:sproščenost,pravi kot,navlaženost,strast,pa prava velikost penisa za tvojo mucko,pa da tipu prej ne pride,...
Klitorisni orgazem,pa se v občutkih razlikuje v tem,da ti občutek blaženosti mine prej,da vaginalnega občutiš kot bolj utrujajočega,da je vaginalnega težje doseč...
Druzga se ne spomnem.
LP
Klitorisni orgazem,pa se v občutkih razlikuje v tem,da ti občutek blaženosti mine prej,da vaginalnega občutiš kot bolj utrujajočega,da je vaginalnega težje doseč...
Druzga se ne spomnem.
LP
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Na netu se da marsikej najdt na to temo tako da malce pogooglajmo:
Difference between clitoral and vaginal orgasm
The Myth of the Vaginal Orgasm
Intercourse Orgasms
Difference between clitoral and vaginal orgasm
The Myth of the Vaginal Orgasm
Intercourse Orgasms
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Doživeto, in je noro dobro. Samo se je blo treba kr malo pomatrat da nama je uspelo. Samo se splača
Pa ne me spraševat kako in kaj,ker ne znam povedat
Pa ne me spraševat kako in kaj,ker ne znam povedat
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Provzaprov so imena lih za to, glede na del, ki se ga draži...če je to klitoris-je orgazem klitorisni(se ga tud čuti v tistem predelu); če je samo ob penitraciji-je vaginalni (in ga čutiš nekje znotraj sebe..).
Recepta pa najberž ni...Sproščenost in potrpežljivost pa se kr zgodi. In ko se bo boste občutile razliko...
Recepta pa najberž ni...Sproščenost in potrpežljivost pa se kr zgodi. In ko se bo boste občutile razliko...
- femina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: ljubljana
Ja, tut jaz še nisem doživela vaginalnega orgazma! Se tolažm s tem da nism edina!
Res je da sem še dost mlada in to najbrž pride kasneje, z rednimi spolnimi odnosi, z izkušnjami!
Kako je blo pa to pri vas, vi tudi na začetku niste doživljale vaginalnega orgazma? kasneje pa?
Res je da sem še dost mlada in to najbrž pride kasneje, z rednimi spolnimi odnosi, z izkušnjami!
Kako je blo pa to pri vas, vi tudi na začetku niste doživljale vaginalnega orgazma? kasneje pa?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov