Erotične trgovine
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- DORIA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Živjo!
Zanimajo me vaši izkušnje v erotični trgovini!!!!! Vam svetujejo izbrati glede vibratorja?
Predvsem me zanimajo vaše izkušnje v trgovini LOLITA v BTC-ju? Je kdo že bil tam? Zanima me tudi, kdo je prodajalec ženska ali moški? Namreč. Rada bi šla tja, ampak me je strah fuuuuuulllll!!!!!!
Upam, da bom dobila kakšen odgovor....
Prijetne praznike vam želim, Doria
Zanimajo me vaši izkušnje v erotični trgovini!!!!! Vam svetujejo izbrati glede vibratorja?
Predvsem me zanimajo vaše izkušnje v trgovini LOLITA v BTC-ju? Je kdo že bil tam? Zanima me tudi, kdo je prodajalec ženska ali moški? Namreč. Rada bi šla tja, ampak me je strah fuuuuuulllll!!!!!!
Upam, da bom dobila kakšen odgovor....
Prijetne praznike vam želim, Doria
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
ta starejsa je pomoje lastnica.
jz sm bla enkrat v isti trgovini pa je delala ena mlada smrklja pa je bla obupna prodajalka. kr neki mi je vsiljevala gel za lazje vstavljanje tamponov pa mi trdila da to uporabljajo tut moje prijateljice, sam da nobena tega ne pove... kr neki
jz sm bla enkrat v isti trgovini pa je delala ena mlada smrklja pa je bla obupna prodajalka. kr neki mi je vsiljevala gel za lazje vstavljanje tamponov pa mi trdila da to uporabljajo tut moje prijateljice, sam da nobena tega ne pove... kr neki
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
A Lolita je ta not v hali A? Sem že bla... Pa v eni zraven hale A v stavbi sem tut že bla...
Prodajalke sta ble v obeh ženske.
S tem da mi je ta v hali A bolj cool, ker te pusti pri miru, pa večja štacuna je in se lahko v miru razgleduješ, brez da te kdo kontrolira. Zdaj če hočeš nasvet... Moraš pa najbrž vprašat.
Men je v glavnem ta v hali A špica... Ful velika štacuna, velika izbira in miiiiiir.
Prodajalke sta ble v obeh ženske.
S tem da mi je ta v hali A bolj cool, ker te pusti pri miru, pa večja štacuna je in se lahko v miru razgleduješ, brez da te kdo kontrolira. Zdaj če hočeš nasvet... Moraš pa najbrž vprašat.
Men je v glavnem ta v hali A špica... Ful velika štacuna, velika izbira in miiiiiir.
-
gugamuga - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2005
Lolita res ni v redu, kot neka podzemna jama, pa tut prodajalka ni ne vem kako kul Tisti v Hali A, Beate Uhse, je pa super! velika, pregledna, prostorna štacuna. Midva sva bolj usekana na te pripomočke in kupujeva vse sorte, od lubrikantov, analnih vibratorjev do cunjic in lisic.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Jaz sem bila v Loliti in mi ni bilo nič nerodno ker je bila neka ženska, na Topniški pa je bil en moški pa me je odneslo ven ker mi je blo čist preveč nerodno, v Loliti pa čist ql
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Midva sva pa študirala, da bi na diskretno.com kej kupla.
Pa ne delam reklame, ampak je fajn, ker ti pač pošljejo v navadni pošiljki, pošiljateljev naslov je pa videoteka..., pa lahko se zmeniš da te na pošti počaka paket...
Pa ne delam reklame, ampak je fajn, ker ti pač pošljejo v navadni pošiljki, pošiljateljev naslov je pa videoteka..., pa lahko se zmeniš da te na pošti počaka paket...
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
shaMa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
Hm, sem ze bla skoraj po vseh slovenskih venera shopih, pa je delec najbl beden v kopru ( hm, zdej delam pa slabo reklamo ane ... opala :O )
je bla kera ze v uni - zdej ne bom imena prou napisala - beth ulhsa al nekako tako, nemska razlicica ?
Drugac so pa te trgovine dobre tko za ksne lubrikantke pa te gele za popapat pa tko. pa ce gres s kako prjatclo, da se se nasmejeta. dalec najbolj smesne zadeva mi je pa Glow- in - the - dark pussy hudo
je bla kera ze v uni - zdej ne bom imena prou napisala - beth ulhsa al nekako tako, nemska razlicica ?
Drugac so pa te trgovine dobre tko za ksne lubrikantke pa te gele za popapat pa tko. pa ce gres s kako prjatclo, da se se nasmejeta. dalec najbolj smesne zadeva mi je pa Glow- in - the - dark pussy hudo
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Js sm šla enkrat k sm bla še mlajša (OŠ- tm nek 7 al pa 8 razred) s sošolkami, pa smo šle mal pofirbcat. Pol smo pa kondome kuple, čeporv jih še nismo rable. Prodajalka nas je pa mal čudn gledala kaj tok mlade punce tm notr delamo. Sploh ne vem kuko smo si upale
Zdej greva pa učasih s fantom v kakšno erotično trgovinco, ampak zaenkrat nisva še nič kupila. si samo ogledujeva
Zdej greva pa učasih s fantom v kakšno erotično trgovinco, ampak zaenkrat nisva še nič kupila. si samo ogledujeva
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov