Erotične trgovine

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

DORIA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a DORIA » 21. Dec. 2005 19:56

Živjo!

Zanimajo me vaši izkušnje v erotični trgovini!!!!! Vam svetujejo izbrati glede vibratorja?
Predvsem me zanimajo vaše izkušnje v trgovini LOLITA v BTC-ju? Je kdo že bil tam? Zanima me tudi, kdo je prodajalec ženska ali moški? Namreč. Rada bi šla tja, ampak me je strah fuuuuuulllll!!!!!!

Upam, da bom dobila kakšen odgovor....
Prijetne praznike vam želim, Doria
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 21. Dec. 2005 20:16

ta starejsa je pomoje lastnica.

jz sm bla enkrat v isti trgovini pa je delala ena mlada smrklja pa je bla obupna prodajalka. kr neki mi je vsiljevala gel za lazje vstavljanje tamponov pa mi trdila da to uporabljajo tut moje prijateljice, sam da nobena tega ne pove... kr neki :D
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 21. Dec. 2005 20:51

A Lolita je ta not v hali A? Sem že bla... Pa v eni zraven hale A v stavbi sem tut že bla...
Prodajalke sta ble v obeh ženske. :D
S tem da mi je ta v hali A bolj cool, ker te pusti pri miru, pa večja štacuna je in se lahko v miru razgleduješ, brez da te kdo kontrolira. Zdaj če hočeš nasvet... Moraš pa najbrž vprašat. :wink:

Men je v glavnem ta v hali A špica... Ful velika štacuna, velika izbira in miiiiiir. :D
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 21. Dec. 2005 21:51

men je blo kul v venera shopu tam blizu hotela lev, je pa moški prodajalec, prjazen, svetuje če ga prašaš, pa lah se sam razgledaš ne da ti je en non stop za ritjo.
...just breathe...
Uporabniški avatar
gugamuga
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a gugamuga » 22. Dec. 2005 12:46

Lolita res ni v redu, kot neka podzemna jama, pa tut prodajalka ni ne vem kako kul :roll: Tisti v Hali A, Beate Uhse, je pa super! velika, pregledna, prostorna štacuna. Midva sva bolj usekana na te pripomočke in kupujeva vse sorte, od lubrikantov, analnih vibratorjev do cunjic in lisic. :flamingdev:
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 22. Dec. 2005 14:31

Jaz sem bila v Loliti in mi ni bilo nič nerodno ker je bila neka ženska, na Topniški pa je bil en moški pa me je odneslo ven :P ker mi je blo čist preveč nerodno, v Loliti pa čist ql :gut:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 23. Dec. 2005 14:37

Jaz sem tudi bila. Ko sem bila prvič je delala neka precej starejša,cela bitchy oblečena,pa mi je full vse vsiljevala in razlagala...jst pa cela rdeča. Zdaj me pa ni več sram :D
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 23. Dec. 2005 15:12

Midva sva bila samo enkrat, v tisti trgovini na Resljevi. Se ne spomnim več prav dobro, vem, da sva kupila kroglice in ene kurbiš spodnje hlačke, ki so imele tam spodaj čist odprto, tko čudn so ble narjene, haha.
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 23. Dec. 2005 15:53

Midva sva pa študirala, da bi na diskretno.com kej kupla.
Pa ne delam reklame, ampak je fajn, ker ti pač pošljejo v navadni pošiljki, pošiljateljev naslov je pa videoteka..., pa lahko se zmeniš da te na pošti počaka paket... :D
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 23. Dec. 2005 21:54

Jst sm pa zadela nagrado- erotično spodnje perilo v lolita shop-u :lol:
Haha, bom šla jutr pogledat, kaj so mi pripravl :D
Upam, da bo kej dobrga- za ponucat :twisted: :D
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shaMa » 25. Dec. 2005 12:08

Hm, sem ze bla skoraj po vseh slovenskih venera shopih, pa je delec najbl beden v kopru ( hm, zdej delam pa slabo reklamo ane ... opala :O )

je bla kera ze v uni - zdej ne bom imena prou napisala - beth ulhsa al nekako tako, nemska razlicica ?

Drugac so pa te trgovine dobre tko za ksne lubrikantke pa te gele za popapat pa tko. pa ce gres s kako prjatclo, da se se nasmejeta. dalec najbolj smesne zadeva mi je pa Glow- in - the - dark pussy :D hudo :lol:
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 25. Dec. 2005 20:03

Res je, da je B.U. v BTC-ju super in pregleden, sam ko sm jst biu notr (mal sm šou firbca past, pa odkril nekaj zanimivih stvari) je tam delu nek tipček, pa se ful čudn obnašu do mene, skoz mi je neki za ritjo stal pa me gledu. OMG :roll:
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 27. Dec. 2005 10:29

Js sm šla enkrat k sm bla še mlajša (OŠ- tm nek 7 al pa 8 razred) s sošolkami, pa smo šle mal pofirbcat. Pol smo pa kondome kuple, čeporv jih še nismo rable. Prodajalka nas je pa mal čudn gledala kaj tok mlade punce tm notr delamo. Sploh ne vem kuko smo si upale :lol:

Zdej greva pa učasih s fantom v kakšno erotično trgovinco, ampak zaenkrat nisva še nič kupila. si samo ogledujeva :cool:
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 27. Dec. 2005 14:08

Js sm bla že kr nekikrat v Veneri. PA je blo vedno ql. Kar sm uprašala so mi razložil... Je bil pa vedno moški prodajalc.
Če nisi del rešitve, si del problema.
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 27. Feb. 2006 22:33

Uf, meni je fuuul nerodno v kak shop zait. Mogoče bom šla jutri, ker je pust, pa se lahk zamaskiram :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov