Seks za denar? Da ali ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cute-devil - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2005
- Kraj: **V njegovem srčku**
No..a ste že bli u tej situaciji..k vam je nekdo ponuju denar za spolne usluge..če ste..kako ste se počutili, ko ste bili plačani za vaše dejanje?če ne..pa povejte..ali ste imeli kakšne podobne izkušnje..kaj vse bi bili pripravljeni narediti za denar?
Zadnjič spremenil cute-devil, dne 25. Okt. 2005 19:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
ne. in tudi če bi dobila tako ponudbo bi jo kratko malo zavrnila. Imam sama sebe in svoje telo preveč rada, da bi ga ponujala naokoli za denar.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
da bi js o tem razmišlala niti sllučajno1 se je pa zgodlo ekrat ko sem štopala in mi je ustavu en starejši možakar blb pr denarju in mi je pol ponuju denar! me je prvo neki otipavu po nogah in ni dojel d me ne zanima! sm mu skoz roke umikala pa u rkela nej neha(in to s pravim tonom) pa on nč! pol mi je pa začel denar ponujat! pa sm rla me ne zanima! sm ga napizdla d č mu zgledam kot prostitutka! pol me je skor vn vrgu na avtocesi! ampak sem srečno prispela! bedak
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Nisem še bla... Nisem bla plačana...Nisem mela podobnih izkušenj.
Če pa je za vas una manekenka primerljiva, pol sem bla pa tut jaz že tko razgaljena za denar in bi bla pripravljena to spet nardit brez pomisleka. Sam men to res ni primerljivo.
Če pa je za vas una manekenka primerljiva, pol sem bla pa tut jaz že tko razgaljena za denar in bi bla pripravljena to spet nardit brez pomisleka. Sam men to res ni primerljivo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov