Boleč seks [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

zlomljena srčica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zlomljena srčica » 18. Okt. 2005 18:37

torej...
od kar uporabljam tampone med menzo, sem ugotovila, da je moja nožnica zelo suha in med seksom mi to povzroča bolečine, če je preveč suho in potem me boli, ker fant ni zainteresiran, da bi mi jo <<navlažil<<... sem se sprijaznila s tem... :nixweiss: kasneje sem pa ukinila s tamponi in ponovno imam vložke, ampak sedaj je tu nova težava, ki jo povzroča neprijeten vonj, ko menza odide... in sicer neprijeten vonj iz nožnice ter kot da bi imela beli tok, vendar ni... ne vem kako naj razložim... tudi mi je neprijetno, ker bi si potem morala vsake tlko časa umiti nožnico al pa imeti tampon, ki pa je moja prva težava[suhost]... :gruebel: ...
imate kakšen predloga ali imate same izkušnje s tem in kaj ste naredile :?:
prosim pomagajte, svetujte...
hvala
ko se rodiš, so veseli.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
Uporabniški avatar
pupica20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 5. 2005
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objavaNapisal/-a pupica20 » 18. Okt. 2005 18:47

kar se tiče tvojega problema pa najbolje da vprašaš svojega ginekologa! srečno :zustimm:
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 18. Okt. 2005 18:55

se strinjam s pupico pojdi h ginekologiniji ona/on ti bo najbolje svetoval/a ker se spozna na te stvari,....jochita pa vzemi z rezervo,..sej je čist ql dečko sam ne ve kako zgleda to ko se ti dejansko zdgodi suha nožnica,... in ne moreš nič narest

Pejt h ginekologu :D
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Preprost
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Preprost » 18. Okt. 2005 19:13

Uf a tok hitr zacne to neprijetno disat... Mhm pol pa res ne znam pomagat, mogoce bi se ti tip res lahko nekoliko bolje posvetil pa ti za kako malo darilce kupil lubrikant ter ti naredil sexy romanticen vikend grem stavit da bo namazano kot je treba.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 18. Okt. 2005 19:28

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 01. Jan. 2009 23:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cat85 » 18. Okt. 2005 20:17

Prvo kot prvo vzami fanta v roke - ma naj se potrudi za tebe, da boš vlažna - sej pa ne morš na suho seksat.. Ka seksaš zarad lastnega užitka al zato, da ugodiš fantu?!? Sej če te na začetku boli, ker te ne zrajca dost pol verjetno užitek ni tak kot bi mogo bit...
Če seksaš na suho, pride do poškodb nožnice in zarad tega te potem boli. In to je potem začaran krog.. Ker nikoli nisi dovolj navlažena pa ga vedno znova na suho not tišči.. Pa se tiste ranice niti ne morejo zacelit..
Sej pr men je blo podobno od začetka, da ni hoto predigre.. Pol pa sem mu rekla, da ne mislim seksat na suho, ker me boli, pa da če nima potrpljenja za tistih par minutk predigre si pa naj drugo najde.. In je učinkovalo :D

Kar se tampona tiče - uporabljaj najmanjše tampone, redno jih menjuj - ko si ga vstavljaš pa daj na zgornji del mal lubrikanta - gre potem čist komot not pa nič ne boli. Pa ne met čez noč not tamponov.. Kaj drugega ti tukaj ne vem svetovat..
Kar pa se tiče vložkov in smradu - ja, sej res da lahk pride hitro do neprijetnega vonja - pač večkrat menjaj vložek. Pa nabavi si tiste robčke za intimno nego pa problem rešen - se ne raiš nič umivat na javnih WC-jih.. Sam robčke uporabiš - so čist Ql.. če le nisi preveč občutljiva nanje.
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Uporabniški avatar
Slatka Mala
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 5. 2005
Kraj: Göteborg,Sweden

Neprebrana objavaNapisal/-a Slatka Mala » 18. Okt. 2005 20:27

kr.ena napisal/-a:Ja, jaz bi se tudi malo vprašala, če fant ni zainteresiran za to, da bi mi bil seks všeč...se mi zdi, da ga potem tudi sicer ne zanimajo moje želje in potrebe, ne samo pri seksu. No ja, ti že veš, zakaj si z njim.

se strinjam s tabo.mislm da ti je Jochie več kot prov povedu,pa ja mislm da je dost žensk ka bi menjale tipe zarad sexa,ker sex dejansko je odsev razmerja!
nima interesa jao... :roll:
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 18. Okt. 2005 21:59

Nevem kaj se ti sekiraš kaj narest :?:
Če tip ni za sceno, da te "navlaži" pa nej pač pozabi na sex - mislm najbolj, da mu vse na pladnju postrežeš! A se je tko težko zadržat une 3-4 dni, če maš že težave?
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 18. Okt. 2005 23:51

ja dobr da zdržiš s tipom ki poskrbi samo za svojo zadovoljitev nate pa pozabi. Jst ne bi in bi mu slej kot prej rekla kej v tej smeri. Če mu pa kej ne paše nej pa roke začne uporabljat.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 19. Okt. 2005 8:26

Ni se zainteresiran potrudit HALO, pol te pa že nima dost rad.
Pol imaš varianto lubrikant, za vlaženje, če imaš že nesposobnega tipa.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 19. Okt. 2005 8:55

Čist se strinjam z Lylo.

Drgač pa obstajajo tudi intimni robčki, s katerimi se lahko poštimaš tudi v šoli, službi, na wc-jih...
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 19. Okt. 2005 9:33

ojoj..punca vzami fanta v roke...pa mu povej kaj si želiš...zato ker ga ljubiš pa menda res ne boš trpela, da bo on lahko užival???halo??? :eek:

glede izcedka pa jaz mislim tako...med menstruacijo se zmeraj umivaj z milom za intimno nego-najboljša je higiea..jo tud ginekologi najbolj priporočajo...pa če je treba se tud večkrat umivaj...intimnih robčkov ti ne bi priporočala...jaz sem si z njimi nakopala velike probleme...če pa bo vonj še zmeraj ostal...pa bo najbolje, da se oglasiš pri ginekologu...

a slučajno jemlješ kt?ker včasih je premala vlažnost posledica ravno tega...jaz sem tud imela take probleme..hvala bogu, da imam nekoga, ki se mu da potrudit zame... :knuddel:
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 19. Okt. 2005 13:59

LyLa:
se podpišem pod tole... fant se naj malo bolj potrudi za predigro....
samo za moje pojme ne bi smel bit tampon kriv za suhost.... jaz jih tudi uporabljam pa ni problema :) ... no zaj mogoče pa je odvisno tudi od proizvajalca tamponov... probaj več znamk tamponov.... glede vonja pri vložkih pa mislim da pretiravaš.... mogoče se ti samo zdi da je tako močen vonj.... itak ti med menzo nebo nišče vohal mednožja .... če pa se zjutraj pa zvečer umiješ pa sploh nebi smelo bit problema
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 19. Okt. 2005 14:09

Eh, če se hoče se pomojem vse da... Zdaj nevem točno kak je na stvari, ampak ker si še mlada pa če ti kaj ne ugaja mu kr povej... Pa si najdi fanta, ki bo znal poskrbet za takšne zadeve..

Drugače pa idita v kakšno knigarno, knjižnico, tudi v BOF-u sem gledal, da majo par takšnih knjig... Npr Kamasutra, pa še neka knjiga kako bit dober ljubimec...

Tam lahko najdeš poglavje "Kako masturbirati njo" :D Tudi za njega je par dobrih nasvetov... :twisted: :twisted:

Slika
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Uporabniški avatar
Sarcyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarcyka » 02. Jan. 2006 16:28

js sm mela tud probleme s tamponi pa suhostjo, sam sm pol en dan po tetki počakala pa se mi je "sama" navlažla.
lani sm mela pa probleme, k je bla mokra in use sam me je useen drgnl in sm šla h ginekologinji, k me je pol naprej naročila in mi je ena druga pol dala neki kao za glivice :? sam se mi je pol full hitr spucal in me je kmau nehal bubat :D
drgač pa se tud men zdi čudn, da te noče podmazat-js bi mu tud dala ultimat, če bi blo tko sam moj je pridn :D
mene zanima sam kok mata pol sploh dolgo predigro, da nisi vlažna mejbi je pa to problem
glede vonja pa če se ne izboljša tko kt so že druge predlagale, pa h ginekologu/inji

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov