Četverček
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- čebelica9
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
zanima me če ima kdo od vas izkušnjo z četverčkom,oziroma dva para skupaj.ta misel me močno mika saj sva spoznala prijeten par z istimi željami.še vedno imam malo zadržkov saj tega še nisem počela.lep pozdrav.moj si pa še vedno bolj želi trojčka,midva in še ena ženska.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
am, takih izkušn nimam in jih tud ne mislm met. če pa sta vidva tako željna novih stvari in tako samozavestna da lahko v posteljopovabita še dva pa dajta. sam prej bi blo fajn par spoznat, sej veš kaki hodjo po svet.
itak dab rad fant sam s tabo pa še z eno zravn. ponavad majo tipi proti čeb se jim pridružu tekmec. ka nej se hvaljo da so bli še z enim tipim v pojsli ???
itak dab rad fant sam s tabo pa še z eno zravn. ponavad majo tipi proti čeb se jim pridružu tekmec. ka nej se hvaljo da so bli še z enim tipim v pojsli ???
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jah ta scena je,kar dosti razvita na Slovenskem ozemlju...in ne dvomim v to,da vama ne rata kdaj v prakso to spremeniti!
Moram,pa priznati,da sem bil zelo presenečen,da se najde kar dosti zelo vizualno atraktivnih parov,ki se poslužuje swinganja!No...mene itak zanima ženski spol...luštna dekleta res...
Drugače,pa jaz sam ne bi svoje dekle delil z drugo osebo...če sem naletel na tako varijanto je bilo zgolj slučajno in izkušnja je bila zanimiva!
Je pa res,da je veliko lažje,če do tega pride spontano ne z vnaprejšnjim dogovorom!Pa pijača dosti pomaga pri tem...en prijeten skupen večer se lahko spremeni v zelo prijeten večer...oziroma vikend druženja!
Moram,pa priznati,da sem bil zelo presenečen,da se najde kar dosti zelo vizualno atraktivnih parov,ki se poslužuje swinganja!No...mene itak zanima ženski spol...luštna dekleta res...
Drugače,pa jaz sam ne bi svoje dekle delil z drugo osebo...če sem naletel na tako varijanto je bilo zgolj slučajno in izkušnja je bila zanimiva!
Je pa res,da je veliko lažje,če do tega pride spontano ne z vnaprejšnjim dogovorom!Pa pijača dosti pomaga pri tem...en prijeten skupen večer se lahko spremeni v zelo prijeten večer...oziroma vikend druženja!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Mene ne zanima. Moj bi sicer vzel še eno žensko v posteljo... Sam sem mu rekla, da jaz ne bi mogla gledat, kako je on z njo. Pa je rekel, da bi bla samo jaz z njo in da bi on samo gledal in se dotikal sam mene. Ne vem no, mi ne diši preveč... Lahko si pa še kdaj premislim, pa mu to željo izpolnim.
S parom pa ne... Niti približno... Moj tip rajš umre, men je pa to itak čist prevelika gužva v postelji. Že trije so preveč, pol to ni več intimna zadeva dveh ljudi ampak skupinsko gon*****. Sorry za izraz.
S parom pa ne... Niti približno... Moj tip rajš umre, men je pa to itak čist prevelika gužva v postelji. Že trije so preveč, pol to ni več intimna zadeva dveh ljudi ampak skupinsko gon*****. Sorry za izraz.
- frrrr
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
tko u izi sem, ne pa na hard
če si oboji to želite in se zavedate, da je to samo enkratno in ne bo potem imelo posledic na vaše prijateljstvo... preizkusite!
sramežljivost odpravite s kozarčkom vina... pa tudi kakšna igrica bi verjetno premostila zadrego
če si oboji to želite in se zavedate, da je to samo enkratno in ne bo potem imelo posledic na vaše prijateljstvo... preizkusite!
sramežljivost odpravite s kozarčkom vina... pa tudi kakšna igrica bi verjetno premostila zadrego
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
Sem probala četverčka, vendar sem bila samo jaz in 3 tipi in nobeden od njih ni bil moj fant. Ne bi pa mogla se sprostit, če bi bil eden izmed njih moj, ker vem da tudi jaz ne bi prenesla, da bi moj z kakšno drugo seksal.
Sicer mi pa ni žal za to izkušnjo!
Sicer mi pa ni žal za to izkušnjo!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
Ne, takih izkušenj še nimam.
Sploh pa je to vse skupaj ena velka 'zajebancija', kjer ljudje želijo le eksperimentirat in udejanjit svoje nore fantazije.
Če bi se že odločila za tako stvar, bi to nardila z folkom, kjer so vsi samski, torej noben ni v zvezi z nobenim. Ne bi pa mogla it z svojim tipom v posteljo z še enim parom Fuj no.
Sploh pa je to vse skupaj ena velka 'zajebancija', kjer ljudje želijo le eksperimentirat in udejanjit svoje nore fantazije.
Če bi se že odločila za tako stvar, bi to nardila z folkom, kjer so vsi samski, torej noben ni v zvezi z nobenim. Ne bi pa mogla it z svojim tipom v posteljo z še enim parom Fuj no.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]