Četverček

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

čebelica9
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a čebelica9 » 21. Sep. 2005 13:05

zanima me če ima kdo od vas izkušnjo z četverčkom,oziroma dva para skupaj.ta misel me močno mika saj sva spoznala prijeten par z istimi željami.še vedno imam malo zadržkov saj tega še nisem počela.lep pozdrav.moj si pa še vedno bolj želi trojčka,midva in še ena ženska.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 21. Sep. 2005 13:09

am, takih izkušn nimam in jih tud ne mislm met. če pa sta vidva tako željna novih stvari in tako samozavestna da lahko v posteljopovabita še dva pa dajta. sam prej bi blo fajn par spoznat, sej veš kaki hodjo po svet.
itak dab rad fant sam s tabo pa še z eno zravn. ponavad majo tipi proti čeb se jim pridružu tekmec. ka nej se hvaljo da so bli še z enim tipim v pojsli ??? :roll:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 21. Sep. 2005 13:13

Jah ta scena je,kar dosti razvita na Slovenskem ozemlju...in ne dvomim v to,da vama ne rata kdaj v prakso to spremeniti!

Moram,pa priznati,da sem bil zelo presenečen,da se najde kar dosti zelo vizualno atraktivnih parov,ki se poslužuje swinganja!No...mene itak zanima ženski spol...luštna dekleta res...

Drugače,pa jaz sam ne bi svoje dekle delil z drugo osebo...če sem naletel na tako varijanto je bilo zgolj slučajno in izkušnja je bila zanimiva!

Je pa res,da je veliko lažje,če do tega pride spontano ne z vnaprejšnjim dogovorom!Pa pijača dosti pomaga pri tem...en prijeten skupen večer se lahko spremeni v zelo prijeten večer...oziroma vikend druženja! :D :) :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 21. Sep. 2005 13:20

Mene ne zanima. Moj bi sicer vzel še eno žensko v posteljo... Sam sem mu rekla, da jaz ne bi mogla gledat, kako je on z njo. Pa je rekel, da bi bla samo jaz z njo in da bi on samo gledal in se dotikal sam mene. Ne vem no, mi ne diši preveč... Lahko si pa še kdaj premislim, pa mu to željo izpolnim. :wink:
S parom pa ne... Niti približno... Moj tip rajš umre, men je pa to itak čist prevelika gužva v postelji. Že trije so preveč, pol to ni več intimna zadeva dveh ljudi ampak skupinsko gon*****. Sorry za izraz. :wink:
Uporabniški avatar
Josephyne
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephyne » 21. Sep. 2005 13:32

Četverček sem sama poiskusila samo
kot me tri na njega.....ha, je bil revež brez besed.
Trojček tudi zanimiv...
Četverček na pare...hmmm...moj se nebi strinjal,
jaz pa.

Go for it!!!

josy
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 21. Sep. 2005 13:50

O tem nisem nikoli razmišljala, tako da ne morem nič reči. Nikoli ne reci nikoli. Mogoče kdaj naključno, čeprav bi me prej prijelo da bi šla trojčka. Imam kar precej zadržkov kar se tiče zadev ki se tičejo več kot dveh oseb.
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 21. Sep. 2005 14:18

Tud to bo treba probati, zaenkrat sem pa še brez izkušenj. Še čaka. :D
Lipss
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2005
Kraj: Luče

Neprebrana objavaNapisal/-a Lipss » 21. Sep. 2005 19:58

jaz pa bi takoj. ena izkušnja več, dobra (še kdaj) ali slaba (nikoli več).
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 21. Sep. 2005 20:02

men se pa zdi da je to neki osebnega, lepga, k bi mogl bit samo med dvema osebama! ne pa da se pol še kr en tretji vmeša :)
frrrr
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frrrr » 22. Sep. 2005 8:31

tko u izi sem, ne pa na hard :P

če si oboji to želite in se zavedate, da je to samo enkratno in ne bo potem imelo posledic na vaše prijateljstvo... preizkusite!
sramežljivost odpravite s kozarčkom vina... pa tudi kakšna igrica bi verjetno premostila zadrego
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 23. Sep. 2005 12:34

Imam isto mnenje, kot pri trojčku - odpade! Vseeno mi je, če zgledam totalen egoist, sam svojega partnerja ne delim z drugimi!
Miško
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Miško » 05. Sep. 2006 11:46

Jaz sem probal trojčka s svojo in še enim prijateljem. Bilo je super. Probal sem tudi v 4. Tudi to je super. Res pa je, da nikoli v svoji postelji.

Treba je probat. Potem pa govort.
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a marakeech » 05. Sep. 2006 12:27

Jst se s svojim fantom tega nebi mogla it. Mogoce, ce bi bla samska pa tako pac z enimi. Sam svojega fanta pa nebi mogla gledat z drugo. Drugac pa ce ti pase pa ce njemu pase... just do it :wink:
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 05. Sep. 2006 12:43

Sem probala četverčka, vendar sem bila samo jaz in 3 tipi in nobeden od njih ni bil moj fant. Ne bi pa mogla se sprostit, če bi bil eden izmed njih moj, ker vem da tudi jaz ne bi prenesla, da bi moj z kakšno drugo seksal.

Sicer mi pa ni žal za to izkušnjo!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 05. Sep. 2006 19:34

Ne, takih izkušenj še nimam.

Sploh pa je to vse skupaj ena velka 'zajebancija', kjer ljudje želijo le eksperimentirat in udejanjit svoje nore fantazije.

Če bi se že odločila za tako stvar, bi to nardila z folkom, kjer so vsi samski, torej noben ni v zvezi z nobenim. Ne bi pa mogla it z svojim tipom v posteljo z še enim parom :? :? Fuj no.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]