Fant si zeli v troje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Zvezdica29
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2016
Zadnje case me muci predlog,ki mi ga je dal fant. Zeli si namrec poskusiti v troje, med nama pa bi povabil se enega tipa, ker bi rad tudi sam poskusil s tipom. Moram rect, da me je vse skupaj kar presenetilo v vezi pa sva ze dobra 4 leta. Ima katera podobne izkusnje?
- Zvezdica29
- Sramežljivka
Omenil je da ima to fantazijo...mislila sem da bo ostalo le pri fantaziji
- Zvezdica29
- Sramežljivka
Hm...tako bom rekla ce nebi bila v vezi bi sprejela to 'povabilo' tako pa sem zaskrbljena predvsem zaradi tega,ker si tudi on zeli s tipom.
- InFelix
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 1. 2017
pozdravljena Zvezdica29!
Da ti odgovorim, na vprašnje. Tvoj fant ima v sebi skrito fantazijo. To fantazijo je delil z teboj. Pomeni da je odprt z teboj.
Da si želi sex v troje pomeni da mu v spolnosti nekaj manjka. Predvidevam (in mislim da se ne motim) je imel strogo otroštvo, starši prepovedovali ogromno stvari. Mislim da se tudi ne motim če rečem da tvoj fant nima ogrmno moških prijateljev, kolegov, veliko vikendov z negovimi prijatelji ki jih poznaš.
Največje napačno mišljenjeje da ženska takoj pomisli da gre za homoseksualnost. Tvoj fant o tem že dogo fantazira, že dolgo je mislil na to in ugotovil je da ga to vzburja.
Če ti to ustreza, se ne zadržuj. Prvo svetujem da se posvetuješ z njim, naj ti obrazloži kako si je to predstavljal. Če si želi te gledati z drugim moškim, ali želi sodelovati, ali pa želi sodelovati tudi z njim intimno.
Predlagam da se z njhim pogovoriš in spročiš kako si je to zamislil. Lažje ti svetujem če slišim obe strani pogovra. Najbolj važnop pa je kaj si ti misliš? Ne opradeljuj se na to kar govorijo drugi.
Da ti odgovorim, na vprašnje. Tvoj fant ima v sebi skrito fantazijo. To fantazijo je delil z teboj. Pomeni da je odprt z teboj.
Da si želi sex v troje pomeni da mu v spolnosti nekaj manjka. Predvidevam (in mislim da se ne motim) je imel strogo otroštvo, starši prepovedovali ogromno stvari. Mislim da se tudi ne motim če rečem da tvoj fant nima ogrmno moških prijateljev, kolegov, veliko vikendov z negovimi prijatelji ki jih poznaš.
Največje napačno mišljenjeje da ženska takoj pomisli da gre za homoseksualnost. Tvoj fant o tem že dogo fantazira, že dolgo je mislil na to in ugotovil je da ga to vzburja.
Če ti to ustreza, se ne zadržuj. Prvo svetujem da se posvetuješ z njim, naj ti obrazloži kako si je to predstavljal. Če si želi te gledati z drugim moškim, ali želi sodelovati, ali pa želi sodelovati tudi z njim intimno.
Predlagam da se z njhim pogovoriš in spročiš kako si je to zamislil. Lažje ti svetujem če slišim obe strani pogovra. Najbolj važnop pa je kaj si ti misliš? Ne opradeljuj se na to kar govorijo drugi.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
če si želi poskusiti s tipom pomeni da je v najboljšem primeru biseksualen.
To ne pomeni nič slabega, vprašanje je bolj kako ti to sprejemaš.
Iskreno mene bolj moti, da želi v vajin odnos vplesti tretjo osbeo, ne glede na to ali je to moški ali pa ženska.
To ne pomeni nič slabega, vprašanje je bolj kako ti to sprejemaš.
Iskreno mene bolj moti, da želi v vajin odnos vplesti tretjo osbeo, ne glede na to ali je to moški ali pa ženska.
- InFelix
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 1. 2017
Ne bi se strinjal z biseksualnostjo še. Dokler niso vse karte na mizi težko špekuliramo o seksualni usmerjenosti.
Poznam 3 pare kateri so šli skozi to. Lahko ti pa povem da je vsak primer drugačen, prvi primer jih je zveza še bolj zbližala, drug primer je nesrečen, ker je ona z drugim moškim bolj uživala kot s svojim tipom, tretji primer ko je zveza propadla zaradi tega.
Težko je svetovati/špekulirati če ne veš kakšen odnos imata. Dejstvo pa je da se je treba vprašati, kaj se zgodi ko je trojček mimo?
Poznam 3 pare kateri so šli skozi to. Lahko ti pa povem da je vsak primer drugačen, prvi primer jih je zveza še bolj zbližala, drug primer je nesrečen, ker je ona z drugim moškim bolj uživala kot s svojim tipom, tretji primer ko je zveza propadla zaradi tega.
Težko je svetovati/špekulirati če ne veš kakšen odnos imata. Dejstvo pa je da se je treba vprašati, kaj se zgodi ko je trojček mimo?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Da mi to predlaga moj mož...ah ja zagotovo bi mu rekla v stilu da dragi, seveda, lahko in niti malo pomislekov nimam, da si biseksualne oziroma prikrite homoseksualne usmerjenosti. Razen, če mu ne bi.
The world is as you are.
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov