Kako fantu povedati za željo po družini/otroku
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Annija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2016
Živjo,
pri meni se je pojavil problem (je kr velik ker prekleto vpliva na moje psihično stanje). Jaz imam željo po otroku fant pa si nikakor ne more zbrati dovolj poguma.
Večkrat se pogovarjava o skupnem življenju, sej več ali manj je pri meni ampak si želiva na svoje kljub veliki hiši. Ko pa pride do otrok postane pogovor precej težek. Za njega ker se kr izogiba, zame pa ker me boli ko vidim da je nasprotno od mene. Ve da si želim otroka ampak ne ve kako se počutim ob tem. Oba imava službo, sva finančno stabilna, le stanovanja nimava (no ja.. on ga ima na drugi strani slovenije le preseliti bi se bilo treba).
Najhuje je ko se heca: dj pejva ga nardit... to prizadene.. kaže da si želi a počne nasprotno... sploh ne vem kaj naj... kako naj mu rečem..
pri meni se je pojavil problem (je kr velik ker prekleto vpliva na moje psihično stanje). Jaz imam željo po otroku fant pa si nikakor ne more zbrati dovolj poguma.
Večkrat se pogovarjava o skupnem življenju, sej več ali manj je pri meni ampak si želiva na svoje kljub veliki hiši. Ko pa pride do otrok postane pogovor precej težek. Za njega ker se kr izogiba, zame pa ker me boli ko vidim da je nasprotno od mene. Ve da si želim otroka ampak ne ve kako se počutim ob tem. Oba imava službo, sva finančno stabilna, le stanovanja nimava (no ja.. on ga ima na drugi strani slovenije le preseliti bi se bilo treba).
Najhuje je ko se heca: dj pejva ga nardit... to prizadene.. kaže da si želi a počne nasprotno... sploh ne vem kaj naj... kako naj mu rečem..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 6:58, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 6:58, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Koliko je star, koliko je ambiciozen, in koliko je tradicionalen?
Zelo lahka formula .
Zelo lahka formula .
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Podpis pod sirovkine poste.
In prosim, nikoli ne imejte otrok zaradi otrok samih, toliko, da bodo. Ne odločate se o plišasti igrači, ampak za samostojno živo bitje, ki se bo v prvi vrsti učilo od staršev. Si res želiš takšnega vzora, kot ga lahko trenutno ponudiš?
In prosim, nikoli ne imejte otrok zaradi otrok samih, toliko, da bodo. Ne odločate se o plišasti igrači, ampak za samostojno živo bitje, ki se bo v prvi vrsti učilo od staršev. Si res želiš takšnega vzora, kot ga lahko trenutno ponudiš?
The world is as you are.
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Tudi jaz podpisujem vse štručkine poste.
Sicer nisi odgovorila na ključno vprašanje, koliko sta pravzaprav vidva stara?
Sicer nisi odgovorila na ključno vprašanje, koliko sta pravzaprav vidva stara?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 6:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]