Moška jeza..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
če bi me vprašala kok je ura.. tega ne prenesem!
šalo na stran: ne vem.. mogoče če bi res kej zelo hudega naredila, kakšno nepopravljivo škodo, zaradi nemarnosti ali nalašč.. nisem pa tak tip da bi znorel. ker to ne reši čisto nič, samo povzroči lahko mnogo problemov.
zakaj sploh razmišljaš o tem?
šalo na stran: ne vem.. mogoče če bi res kej zelo hudega naredila, kakšno nepopravljivo škodo, zaradi nemarnosti ali nalašč.. nisem pa tak tip da bi znorel. ker to ne reši čisto nič, samo povzroči lahko mnogo problemov.
zakaj sploh razmišljaš o tem?
hej norci
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
men se zdi da se ženske hitrej zjezijo kot moški je pa odvisno kako razmišljaš in kako se znaš kontorlirat.. eni bi vse reševali z nasiljem, psihičnim ali fizičnim, drugi pa vejo, da obstajajo boljši načini. in maš ljudi, ki izzivajo prepire in ljudi, ki spoštujejo in se zadržijo, da ne sprožijo prepirov. z mirno komunikacijo bi se dalo mnogo stvari razrešit oz. ugotovit, da problema sploh ni.
hej norci
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Moj se nikoli ne razjezi. Res ne vem, kaj bi morala nardit, da bi reagiral impulzivno. To sem bolj jaz. On, ce je ze kaj, se bo prej vase potegnil.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Se strinjam... Delava na tem, da prideva skupaj glede komunikacije pri problemih, ker sva si glede tega cisto razlicna.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Nisem nobena mucenica
V 90% primerov se cisto super pomeniva. Moj je ponavadi vedno mediator, v sluzbi in doma. Pac ne mara konfliktov. Jaz po drugi strani pa dostikrat reagiram impulzivno, ker sem malo kolerik. On tega ni navajen, in reagira tako kot pac
Sva pa oba dovolj zrela, da se o vsem znava pogovoriti, ko se custva pomirijo.
V 90% primerov se cisto super pomeniva. Moj je ponavadi vedno mediator, v sluzbi in doma. Pac ne mara konfliktov. Jaz po drugi strani pa dostikrat reagiram impulzivno, ker sem malo kolerik. On tega ni navajen, in reagira tako kot pac
Sva pa oba dovolj zrela, da se o vsem znava pogovoriti, ko se custva pomirijo.
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]