Lasulja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- netline
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2006
Zdravo!
Potreboval bi kak nasvet glede nakupa ženske lasulje. Moja draga je temnolaska, in ker mene že od nekdaj močno privlačijo tudi svetlolaske, sva se strinjala, da bi poizkusila s svetlo lasuljo (samo doma seveda).
Posledično me zanima ali imate kakšne izkušnje z lasuljami (izgleda človek z lasuljo, kot da ima svoje lase ali bolj kot kako strašilo z bunko na glavi)? Kje bi se lahko dobile blond lasulje, ki so dovolj kvalitetne in spet ne preveč drage? Torej... vsakega komentarja na to temo bom vesel.
Aja, moja si ne želi pobarvati las na svetlo, zato lasulja.
Potreboval bi kak nasvet glede nakupa ženske lasulje. Moja draga je temnolaska, in ker mene že od nekdaj močno privlačijo tudi svetlolaske, sva se strinjala, da bi poizkusila s svetlo lasuljo (samo doma seveda).
Posledično me zanima ali imate kakšne izkušnje z lasuljami (izgleda človek z lasuljo, kot da ima svoje lase ali bolj kot kako strašilo z bunko na glavi)? Kje bi se lahko dobile blond lasulje, ki so dovolj kvalitetne in spet ne preveč drage? Torej... vsakega komentarja na to temo bom vesel.
Aja, moja si ne želi pobarvati las na svetlo, zato lasulja.
-
Picatinny - Picatinny 1. stopnje
- Na forumu od: 19. 8. 2013
Kaj pa če bi si tvoja draga za 9,99 EUR namesato paruke raje pobarvala lase? Pa lahko bi govorila angleško s slovankim naglasom pa bi se pretvarjala, da je ona ruska agentka, ki iz tebe skuša preko seksa izvabiti vitalne informacije o sestavi varnostnega ventila za ekonom lonec?
samo predlagam
samo predlagam
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
pa saj ne hodiš samo z barvo las
poleg tega je napisal, da ga privlačijo tudi svetlolaske, poleg temnolask, vsaj tako sem jaz razumela. meni se ne zdi da jo želi spremenit, razen tega, da s tem hoče vnest malo popestritve med rjuhe in bit bližje svoji fantaziji. bolje to kot da bi jo varal s pravo bjondo.
avtor, poglej na ebayu.
ta zgleda kar ok
http://www.ebay.co.uk/itm/LONG-WAVY-BLO ... 6S1kEOxC2w
med temi imaš pa tudi bolj platinasto blond
http://www.ebay.co.uk/itm/Wig-Natural-L ... 1590715516
najdeš pa še polno cenejših varjant gor.
http://www.ebay.co.uk/itm/Free-Shipping ... =undefined
poleg tega je napisal, da ga privlačijo tudi svetlolaske, poleg temnolask, vsaj tako sem jaz razumela. meni se ne zdi da jo želi spremenit, razen tega, da s tem hoče vnest malo popestritve med rjuhe in bit bližje svoji fantaziji. bolje to kot da bi jo varal s pravo bjondo.
avtor, poglej na ebayu.
ta zgleda kar ok
http://www.ebay.co.uk/itm/LONG-WAVY-BLO ... 6S1kEOxC2w
med temi imaš pa tudi bolj platinasto blond
http://www.ebay.co.uk/itm/Wig-Natural-L ... 1590715516
najdeš pa še polno cenejših varjant gor.
http://www.ebay.co.uk/itm/Free-Shipping ... =undefined
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Nesanica napisal/-a:ja tudi meni je malo smešo da če te privlačijo svetlolaske hodiš s temnolasko. Zanimivo da tvoja te tvoje izjave sploh tako dobro prenaša in je pripravljena nositi lasuljo.
Tudi jaz sem prvo na to pomislila. Jaz kot njegova punca, bi se kar malo užaljeno počutila...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Mhm. Kot ženski bi se mi zdelo malo pod častjo zadovoljevati neke skrite fantazije moškega na tak način- ne rečem da bi se šlo za foro-tu se gre za to, da bi te bolj privlačila, če bi bila svetlolasa-kot da zdaj ni dovolj dobra in je to potrebno spremeniti.
The world is as you are.
- Ananhas
- Cosmofrik
Zanimivo, kako drugače vidimo stvari. jaz nisem iz tega razbrala kot, da ga ona kot temnolaska ne privlači in da hoče blondinko. mogoče zato, ker se mi zdi barva las nekaj spremenljivega, stil, kot pač določen kos oblačila itd.
izgled/različica izgleda (saj se tudi tekom zveze lahko naš izgled spreminja) je samo en izmed faktorjev pri osebi, ki jo ljubiš. in, če bi bili črni lasje (poleg moje farbe) mojemu seksi, bi ga brez slabega filinga kdaj presenetila v postelji kot črnolaska. pač igranje vlog, saj lahko oba uživata v tem. ne bi tega dojela kot, da me ne ljubi oz. mu nisem privlačna kot rjavolaska.
izgled/različica izgleda (saj se tudi tekom zveze lahko naš izgled spreminja) je samo en izmed faktorjev pri osebi, ki jo ljubiš. in, če bi bili črni lasje (poleg moje farbe) mojemu seksi, bi ga brez slabega filinga kdaj presenetila v postelji kot črnolaska. pač igranje vlog, saj lahko oba uživata v tem. ne bi tega dojela kot, da me ne ljubi oz. mu nisem privlačna kot rjavolaska.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jaz tudi ne vem je je problem.
Tip ima pač preferenco na blond lase, ni zahteval da se ona pobarva, ne goni se okoli za blondinkami...in je direktno komuniciral svojo željo.
Ona je pa sklenila kompromis, in je to to.
Tip ima pač preferenco na blond lase, ni zahteval da se ona pobarva, ne goni se okoli za blondinkami...in je direktno komuniciral svojo željo.
Ona je pa sklenila kompromis, in je to to.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ananhas napisal/-a:Zanimivo, kako drugače vidimo stvari. jaz nisem iz tega razbrala kot, da ga ona kot temnolaska ne privlači in da hoče blondinko. mogoče zato, ker se mi zdi barva las nekaj spremenljivega, stil, kot pač določen kos oblačila itd.
Jp
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
meni se tudi ne zdi nič takega to.. a potem se tudi ženske, ki se kar naprej barvajo na različne barve, ne marajo?
pri seksu ni meja in vso filozofiranje odpade, sploh feministično (dokler se oba strinjata seveda). fetiši in fantazije ne odražajo osebnosti. v bistvu so velikokrat totalno nasprotje. imaš samozavestne mačote ki se radi oblačijo v plenice in so našeškani. in imaš tudi nežne otročje deklice ki rade bičajo svoje tipe. sam večkrat fašem kakšne opazke glede svojih fetišev, češ da mam neke travme iz otroštva al ne vem kaj.. ne.
če je odnos tak, kot je treba, in zaupanje, je vse dovoljeno če pa ni, se pa lahko tožita že če jo malo grobo za rit prime.
pri seksu ni meja in vso filozofiranje odpade, sploh feministično (dokler se oba strinjata seveda). fetiši in fantazije ne odražajo osebnosti. v bistvu so velikokrat totalno nasprotje. imaš samozavestne mačote ki se radi oblačijo v plenice in so našeškani. in imaš tudi nežne otročje deklice ki rade bičajo svoje tipe. sam večkrat fašem kakšne opazke glede svojih fetišev, češ da mam neke travme iz otroštva al ne vem kaj.. ne.
če je odnos tak, kot je treba, in zaupanje, je vse dovoljeno če pa ni, se pa lahko tožita že če jo malo grobo za rit prime.
hej norci
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Da ne bo pomote-delajte, kar hočete, jaz nikogar ne obsojam, dokler je privolitev iz obeh strani.
Jaz sama bi se pa v lasulji počutila kot za pusta, pa vseeno zato nisem nuna.
Me pa zanima kako bi se počutile, če bi videle, da ste svojemu v lasulji privlačnejše.
Jaz sama bi se pa v lasulji počutila kot za pusta, pa vseeno zato nisem nuna.
Me pa zanima kako bi se počutile, če bi videle, da ste svojemu v lasulji privlačnejše.
The world is as you are.
- Ananhas
- Cosmofrik
Mislim, da se večina moških zaljubi v obraz in postavo svoje punce (če govorimo o vizuali), ne pa v barvo las. to je bolj tista pika na i se mi zdi. torej mislim, da jim je bolj pomembno kdo je lastnica neke frizure. tudi avtorju najbrž ni vsaka huda samo zato, ker ima blond lase.
in čisto razumem, da imajo tako temni kot svetli lasje svoj čar.
dobro, drugo je neka skrajnost, če bi se vzburil samo, če bi imela lasuljo gor.
in čisto razumem, da imajo tako temni kot svetli lasje svoj čar.
dobro, drugo je neka skrajnost, če bi se vzburil samo, če bi imela lasuljo gor.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]