primerna ličila pri sexu ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Popolnoma nerelevantno pri seksu. Če mi je punca všeč da bi dal luleka v njo, potem je več al manj vseeno če je ful napocana al pa čist naravna. Glavno da ma dobre gibe tam kjer jih more met.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- MarijaNana
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 6. 2015
To je še ena troll tema ali ... ? Meni se zdi mejkap med seksom samo nepraktičen, ker se 100% ves spacka ... od oka: če boš hotela bit ''urejena'' in ''nališpana'', boš bolj slabo seksala.
Aja: imam obdobja - včasih se ličim vsak dan (puder, puder v kamnu, senčila, tuš, barvica, maskara, šminka ... ), včasih se sploh ne ličim cele tedne. Ne vpliva na moje seksualno življenje.
Aja: imam obdobja - včasih se ličim vsak dan (puder, puder v kamnu, senčila, tuš, barvica, maskara, šminka ... ), včasih se sploh ne ličim cele tedne. Ne vpliva na moje seksualno življenje.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Odvisno, načeloma se zelo malo ličil, ne ličim se posebej za v posteljo. Če od prej imam maskaro in puder OK, ko pa je tip naprimer bil pri meni se nism namazala, kar se je pozneje izkazalo kot pametno, saj sva si privoščila še kopel in nato sex.
- lollypop-@
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2014
Jaz pa se vsako toliko (recimo da 2x, 3x na mesec, včasih več včasih manj) napravim za partnerja in ga presenetim s tistim, kar vem da mu je res top (spodnje perilo, oblačila, dodatki, kostmi, make-up itd). On se isto vsako toliko napravi tako kot je meni všeč in bi mi bilo čudno da se nebi potrudila drug za drugega. To je samo občasna popestritev. Nikakor pa ne pomeni, da moram biti vedno napravljena! Če nimam make-upa na sebi, ga pač nimam. Čisto odvisno kako nanese.
Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
- TinaIvanovic
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2015
taprav dec itak gleda da je zenska lepa brez licil,čeprov ...se vid dal je zenska lusna z make upom al pa ne to je tud res..
ampk recmo js raj vidm da dobr zgleda zenska lep obraz pa da ma par mozoljckov gor k itk sej k prej grreejo ane , faca ostane kakrsna je ...napakce pa grejo stran slej k prej tko,da faca je faca =))
drgač pa boze mili ..js sm doma brez kasn make up pr sexu oblečeš se u eno baby doll pa je to to ,kasn make up
ampk recmo js raj vidm da dobr zgleda zenska lep obraz pa da ma par mozoljckov gor k itk sej k prej grreejo ane , faca ostane kakrsna je ...napakce pa grejo stran slej k prej tko,da faca je faca =))
drgač pa boze mili ..js sm doma brez kasn make up pr sexu oblečeš se u eno baby doll pa je to to ,kasn make up
Prvi neprebran prispevek • 9 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov