slabo kaže
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Macola - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2014
ker sem ugotovil, da z one night standi in na sploh casual sexom ne bo nič sem se spravil v dejting. Ne bi nekej preveč omenjal, da je potrjeno casual sex domena samo za atraktivne tipe, ostali se ji lahko pridružimo samo, če hočemo pritiskat tistih 5% ženskega genetskega šodra (grde in/ali debele). Če se pa že spravlam v dejting, pa k tem pristopam z določenim standardom, glede na to da bom s to sebo zapravil dosti časa in denarja. To vključuje
1. vsaj luštna punca
2. ne promiskuitetna cipa
3. pravilo 5/25 (5 seksualnih partnerjev do njenih 25ih, od tega večina resne zveze)
Do sedaj sem šel na dejt s 2mi puncami, ki obe izpolnjujeta pogoj 1., vendar pa ko sem preverjal naprej, je začelo škripati. Ko sem prvi omenil, da mi je pomebno pravilo 5/25, je punca zafarbala in celotna situacija je ratala zanjo dokaj nelagodna. Takoj zatem je bilo čutiti napetost in celo jezo nad mojim standardom. Začela je filozofirat o f.ku tipi vs ženske, vrstiti racionalizacije itd, ni mi pa hotela povedat ali ustreza 5/25 - kar tudi ni bilo potrebno, sodeč po njenem odzivu. Pri drugi je bila štorija podobna, le da se je zataknilo pri ONS in f.kfrendovstvu, čeprav je nekako padla v 5/25 - po vsej verjetnosti se je zlagala in resnično cifro delila s 3. V glavnem kandidatke sem zavrgel, vprašanje je pa koliko jih bo še potrebno zavreč, glede na to je vsesplošna gonja med slovenskimi deklinami zelo popularna. Mogoče bi lahko poskusil s kakšnimi neštudentkami, ker tole iz študentskih naselij nima potencila - samo zgonjene babnice, obiskane z n-tiči, brez zaščite in po možnosti z (ne)prebrodenimi spolnimi boleznimi. Yuck...
1. vsaj luštna punca
2. ne promiskuitetna cipa
3. pravilo 5/25 (5 seksualnih partnerjev do njenih 25ih, od tega večina resne zveze)
Do sedaj sem šel na dejt s 2mi puncami, ki obe izpolnjujeta pogoj 1., vendar pa ko sem preverjal naprej, je začelo škripati. Ko sem prvi omenil, da mi je pomebno pravilo 5/25, je punca zafarbala in celotna situacija je ratala zanjo dokaj nelagodna. Takoj zatem je bilo čutiti napetost in celo jezo nad mojim standardom. Začela je filozofirat o f.ku tipi vs ženske, vrstiti racionalizacije itd, ni mi pa hotela povedat ali ustreza 5/25 - kar tudi ni bilo potrebno, sodeč po njenem odzivu. Pri drugi je bila štorija podobna, le da se je zataknilo pri ONS in f.kfrendovstvu, čeprav je nekako padla v 5/25 - po vsej verjetnosti se je zlagala in resnično cifro delila s 3. V glavnem kandidatke sem zavrgel, vprašanje je pa koliko jih bo še potrebno zavreč, glede na to je vsesplošna gonja med slovenskimi deklinami zelo popularna. Mogoče bi lahko poskusil s kakšnimi neštudentkami, ker tole iz študentskih naselij nima potencila - samo zgonjene babnice, obiskane z n-tiči, brez zaščite in po možnosti z (ne)prebrodenimi spolnimi boleznimi. Yuck...
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
jaz imam rešitev zate!!
poišči si moškega
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
-
littlebird_18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 6. 2013
Mislim da glede na to, da pravis da si zaklucu z one night standi jih najbrs tut ni blo do zdej sam 5?? Po mojem mas mal retardirane standarde za punco, vrjamem da mate tipi mal problemov, ce je punca mal bl izkusena od vs, mislm nevem no kaj bi rad 25letno devico al kaj??
Pa se, kot si napisal da bos s to osebo zapravil dos zasa in denarja, pac s pravo osebo ta cas ni zapravljen.
Pa se, kot si napisal da bos s to osebo zapravil dos zasa in denarja, pac s pravo osebo ta cas ni zapravljen.
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
-
Macola - Sramežljivka
littlebird_18 napisal/-a:Mislim da glede na to, da pravis da si zaklucu z one night standi jih najbrs tut ni blo do zdej sam 5??
samo 5 ONSov. si dosti povedala s tem kdo si in kaj počneš.
Po mojem mas mal retardirane standarde za punco, vrjamem da mate tipi mal problemov, ce je punca mal bl izkusena od vs, mislm nevem no kaj bi rad 25letno devico al kaj??
Razne izkušnje pri ženskah so zaželjene, razen seksualnih. Če vidiš te "izkušnje" kot neko kompetenco, potem jo pa še kdaj izpostavi pred moško populacijo, ali pa kar napiši v CV. V lajfu še nisem slišal za žensko, ki bi se pohvalila s tem, koliko seksualnih izkušenj ima, sem pa bil priča, ko so se ženske pohvalile s svojo selektivnostjo. Seksualne izkušnje?Ne hvala.
Res je. Res je pa tudi da, kot ti praviš "izkušena" punca, zame ni prava.
Tipi imamo v genih zapisano, da se izognemo promiskuitetnih punc v velikem loku, vsaj ko je treba najdet resno partnerico. Slednjega se ženske dobro zavedate (očitno ne vse), ali se začnete zavedat šele potem, ko ste skozi dale že zadosten vrtiljak tičov, ampak takrat je že prepozno. Posle jeb.nja nema kajanja, so rekli in prav so imeli.
Ananhas napisal/-a:Slabo kaže samo za te uboge ženske, ki se zapletajo s tabo. Si pravi šodr od tipa.
S šodrom se ti dol daješ.
Green Cookie napisal/-a:jaz imam rešitev zate!!poišči si moškega
Me ne privlačijo, žal.
Zadnjič spremenil Macola, dne 21. Jun. 2014 22:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
ženska, ki je zamenjala vsaj 5 tičov, lahko govori o dobrem sexu. in zdi se mi, da tukaj tiči tvoj problem. Si totalno slab v postelji in ne želiš, da ženska z izkušnjami naleti na slab sex..seveda devica tega, da si slab v postelji, ne bo vedela....
-
Macola - Sramežljivka
Green Cookie napisal/-a:ženska, ki je zamenjala vsaj 5 tičov, lahko govori o dobrem sexu. in zdi se mi, da tukaj tiči tvoj problem. Si totalno slab v postelji in ne želiš, da ženska z izkušnjami naleti na slab sex..seveda devica tega, da si slab v postelji, ne bo vedela....
še ena izkušena.
pa nisem reku, da hočem devico ampak žensko s parimi seksualnimi partnerji, kar smatram pod normalno.
-
ja, sem izkušena, in to precej, ter sem ponosna na to, saj doživljam take orgazme, kot si jih ti lahko samo želiš! In dejansko sexam, za razliko od tebe ![tongue :P](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/tongue.gif)
![tongue :P](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/tongue.gif)
-
Macola - Sramežljivka
Green Cookie napisal/-a:ja, sem izkušena,
wow.
in to precej
wow.
- Koda: Izberi vse
, ter sem ponosna na to
wow
, saj doživljam take orgazme, kot si jih ti lahko samo želiš!
Zavidam ti, pa ne samo tebi, ampak vsem ženskam, ker so naši (moški) orgazmi precej manj sexplozivni.
![Slika](http://shrani.si/f/39/4E/2OHL3zYl/dasitdas.jpg)
In dejansko sexam, za razliko od tebe
A bejž no, ker je za žensko res "težko" dobit sex...
Imam pa zate vprašanje - Kako to da si skozi dala n-tipov, namesto da bi si našla enega in ga naučila, kako te dobro pof.kat, z namenom da bi doživljala svoje nebeške orgazme?
-
očitno nimaš pojma o sexu!
sploh si ne predstavljam, da bi me lahko samo en spolni partner pripeljal do takih užitkov, kot jih doživljam danes. Šele ob menjavi partnerja odkrivaš druge tehnike, o katerih se ti prej sploh ni sanjalo. Prvi je bil naprimer dost nežen pri sexu, seveda mi je bilo všeč, ampak zato, ker nisem nikoli poizkusila nič drugega. Danes uživam v grobem sexu, npr. Vsak človek sexa drugače, celo najdejo se taki, s katerimi se nikakor ne moreš ujet pri sexu, in kaj naj delam s takim?
sploh si ne predstavljam, da bi me lahko samo en spolni partner pripeljal do takih užitkov, kot jih doživljam danes. Šele ob menjavi partnerja odkrivaš druge tehnike, o katerih se ti prej sploh ni sanjalo. Prvi je bil naprimer dost nežen pri sexu, seveda mi je bilo všeč, ampak zato, ker nisem nikoli poizkusila nič drugega. Danes uživam v grobem sexu, npr. Vsak človek sexa drugače, celo najdejo se taki, s katerimi se nikakor ne moreš ujet pri sexu, in kaj naj delam s takim?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov