Po razhodu je življenje postalo muka

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

neznanec19
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 5. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanec19 » 27. Maj. 2014 13:01

Lep pozdrav vsem. Star sem 19 let in nekaj časa nazaj sva se s punco razšla. Skupaj sva bila skoraj 2 leti in pol in prva dva tedna mi niti ni bilo tako težko, ampak potem sem jo srečal prejšnji teden in takrat me je zadelo. V bistvu sem bil tako na dnu, da sem šel v lokal in se ga napil kolikor sem lahko. Pa kaj ko tudi to ni pomagalo. Imela sva dobro razmerje, vse probleme sva reševala sproti in življenje ni moglo bili boljše. No ampak jaz kakršen pač sem, sem postajal živčen v njeni družbi. Karkoli je naredila me je naredilo živčnega. Že na začetku sem raje poskrbel za njo, njeno dobro, njene hobije in vse ostale stvari, ki so jo osrečevale in s tem začel zanemarjati sebe, svoje želje itd. Bila je res punca in pol ter kot vidite mi še vedno meša štrene. Še sedaj, pa čeprav nisva več skupaj me skrbi kaj počne, s kom je, ali se z kakšnim drugim zapleta, celo skrbi me ali je naredila šolo in vozniški izpit, za katerega se je tako trudila. Pa ne morem izvedeti. Sem mislil, da če bom takrat presekal vse veze z njo, da bom šel lažje čez to, pa sem se očitno močno zmotil. Karkoli sem počel z njo me je veselilo, celo življenje je končno imelo smisel ( moje otroštvo in življenje sta bila zanič a nisem tu zato), pa sem bedak to vrgel stran. Ko sem jo pustil sem mislil, da bom tudi sebi lahko privoščil kakšno stvar, šel končno kam ven, se več družil s prijatelji pa sem se močno zmotil. Saj ne da sem sam, imam prijatelje, a odkar sem jo spet srečal sicer od daleč a vem, da je tudi ona mene videla, a počutim se zelo osamljeno pogrešam jo povsod, kadar pijem zjutraj kavo, ko se vozim z avtobusom oprezam, če bi jo lahko še kje videl, pa vse zaman. Tudi spanec ni več to kar je bil in to me ubija. Pogrešam vse kar sva včasih imela tudi prerekanje pa čeprav se sliši še tako trapasto. Upam, da mi bo to kar bom objavil vsaj malo pomagalo in mi vsaj malo olajšalo dušo in srce, saj nisem kaj preveč komunikativen človek. In mogoče sem toliko navezan na njo tudi zato, ker sem večino stvari počel z njo prvič ( seks, in na splošno zveza ) pa kaj naj. So mi rekli prijatelji, da gremo malo ven žurat, pa bom mogoče tam spoznal kakšno punco in imel malo nove ženske družbe. Saj se niti ne sliši tako slabo, ampak jaz se zelo nerad spoznavam z novimi ljudmi in tudi z puncami nisem kaj spreten. Ne vem niti kako sem dobil njo saj je lepotica in ne govorim tega samo zato ker jo imam rad, ampak ker je res najlepša punca, z najlepšim nasmehom ter karakterjem, ki se ujema z mojim. Jaz pa sem čisto navaden fant, nebi za sebe rekel, da sem karkoli posebnega zares ne in jaz se zavedam samega sebe. Pa je rekla, da sem ji všeč ker sem zanimiv in drugačen od ostalih a jaz tega ne vidim. No, mislim da sem napisal dovolj in da mi bo po tem kaj lažje. Zelo zelo redko jokam, pa vseeno, ko sem pisal tole je lilo iz mene. Spomini prebudijo veliko čustev tako pač je. Hvala, ker sem lahko tole objavil!
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 27. Maj. 2014 18:19

Kolko časa nazaj pa sta se pustila?

Nekako ne razumem čist točno kaj bi ti, ti je težko, jo pogrešaš in ne moreš prebolet, ampak globoko v sebi veš, da če bi prišla spet skupaj bi bilo spet isto ali iskreno vidiš, da si zajebal in bi želel spet bit z njo in bi bilo tokrat drugače?

Provaj se malo distancirat in se spomnit stvari, ki so te pripeljale do odločitve da nočeš bit več z njo,.. Ker velikokrat se zgodi, da ko si enkrat spet samski in osamljen se spominjaš samo lepih trenutkov in ugotavljaš da pravzaprav niti ni bilo tako slabo.. Ampak razlogi nekje so že morali biti.

Če pa misliš da si zajebal in jo želiš nazaj pa jo provaj kontaktirat.
neznanec19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanec19 » 27. Maj. 2014 18:40

donna. napisal/-a:Kolko časa nazaj pa sta se pustila?

Nekako ne razumem čist točno kaj bi ti, ti je težko, jo pogrešaš in ne moreš prebolet, ampak globoko v sebi veš, da če bi prišla spet skupaj bi bilo spet isto ali iskreno vidiš, da si zajebal in bi želel spet bit z njo in bi bilo tokrat drugače?

Provaj se malo distancirat in se spomnit stvari, ki so te pripeljale do odločitve da nočeš bit več z njo,.. Ker velikokrat se zgodi, da ko si enkrat spet samski in osamljen se spominjaš samo lepih trenutkov in ugotavljaš da pravzaprav niti ni bilo tako slabo.. Ampak razlogi nekje so že morali biti.

Če pa misliš da si zajebal in jo želiš nazaj pa jo provaj kontaktirat.

Kakšn mesec nazaj je blo to. To je največji problem, zato ker stojim za tem zarad česar sva šla narazen pa še useen mi je tok žou za to. Najhujša je ta razdvojenost, ker če ne bi bil razdvojen bi vedel kaj moram. Če bi vedel zagotovo, da sem zajebal bi jo že kontaktiral ampak še vseeno stojim za svojimi besedami. Nevem ko sva bila v zvezi pa sem si zamišljal kaj vse bi lahko počel brez slabe vesti, če bi bil samski ampak se je izkazalo, da ni ravno tako. Pa saj to ni bil glavni razlog ampak vseeno. Mogoče sva drug drugega pač preveč omejevala pri svojih željah in sva samo še čakala kdaj bo komu eksplodiralo. Veliko slabih stvari sem dal skozi, ampak mislim, da se nobena ne more primerjati s tem kar doživljam sedaj. Poskušam si zapolniti čas kolikor je možno gledam serije hodim vem itd., vendar še vseeno je ta senca za mano, deževni oblak k je na mene privezan z vrvico.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 27. Maj. 2014 19:00

Oh come on, grow a pair!!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
neznanec19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanec19 » 27. Maj. 2014 19:19

hvala dioniz zdej mi je pa že bolš ja..moderatorji pa taki
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 27. Maj. 2014 19:49

Kaj ma zaj tu veze, če sem moderator? To je moje mnenje o tvoji zadevi. Prvič si pussy, drugič si idiot, tretjič si premlad za resno in odgovorno zvezo. Pojma nimaš kaj hočeš od žensk, pa verjetno tud kaj bi rad od življenja ne. Torej moj nasvet: grow a pair and get a life! ;) Dal sem ti samo dobronameren nasvet.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 27. Maj. 2014 19:53

To kar je Dioniz rekel.

Star si 19 let, jokas pa kot da bi te pustila zena, s katero si bil srecno porocen 20 let.
neznanec19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanec19 » 27. Maj. 2014 20:09

ja in kaj majo leta tukej veze? a če sm 19 mislš da sm nezrel al kaj? maste predsodke do mladih al kaj? in sori samo ni mi prijetno če mi kdo govori da sm idiot zato ker sm meu resno punco..nevem kje je tukej kej dobronamernega..
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 27. Maj. 2014 20:20

Sem si se prisel zjokat.

Poleg mnenj, ki ti bodo naklonjena, bos dobil tudi taka, ki ti ne bodo vsec.

Deal with it. Tako kot z razhodom s punco.
neznanec19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanec19 » 27. Maj. 2014 20:26

ne gre se za mnenja..in ja sm že na začetku napisu da sm to naredu v veri da se bom pol bolš počutu. Ne gre se za mnenja k mi niso ušeč gre se za mnenja u kerih so besede p***a pa idiot. Jz tut ne grem kr na teme drugih ljudi pa jim pišem da so pičke. A razume vsaj kdo kar hočem povedat al sm sam jz budala?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Maj. 2014 20:33

neznanec19 napisal/-a: Ko sem jo pustil sem mislil, da bom tudi sebi lahko privoščil kakšno stvar, šel končno kam ven, se več družil s prijatelji pa sem se močno zmotil.

To mi je npr znak nezrelosti. Očitno si se že počutil, da ti je omejevala svobodo in se nista mogla dogovoriti glede določenih stvari. Mlad si še, punc je veliko, samo eno takšno moraš najti, ki ti bo kompatibilna (tebi takšnemu kot si zdaj,ne takšnemu kot misliš, da si).
The world is as you are.
neznanec19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanec19 » 27. Maj. 2014 20:43

emanuela napisal/-a:
neznanec19 napisal/-a: Ko sem jo pustil sem mislil, da bom tudi sebi lahko privoščil kakšno stvar, šel končno kam ven, se več družil s prijatelji pa sem se močno zmotil.

To mi je npr znak nezrelosti. Očitno si se že počutil, da ti je omejevala svobodo in se nista mogla dogovoriti glede določenih stvari. Mlad si še, punc je veliko, samo eno takšno moraš najti, ki ti bo kompatibilna (tebi takšnemu kot si zdaj,ne takšnemu kot misliš, da si).

To je bil tudi eden od razlogov, zakaj sva se razšla. Ah sej bo :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 27. Maj. 2014 20:53

Dragi John Doe, če te prizadenejo besede kot so P***a in idiot je pa res boljše, da ne greš več nikoli na internet al pa še bolje, nehaš živeti. :D Vidiš zakaj ti pravim, da grow a pair? :)
― Ralph Waldo Emerson
bibuba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a bibuba » 27. Maj. 2014 22:15

Meni se pa zdi, da noben nima pravice bit tako pokroviteljski in poniževat fanta, ki ima pač problem - ne glede na to kako majhen se komu zdi, je za njega zgleda pomemben in velik. Če bi bile vse naše težave rešljive z "grow a pair", "pust ga" ali "sam jamraš", potem je vseeno če bi kar zaprli forum. Malo več strpnosti, tudi mi smo bli nekoč stari 19 in manj, pa smo imeli probleme, ki se jim zdaj smejimo.

Zate neznanec pa tole: te lahko razumem, ker se mi (je) podobno dogaja(lo) z mojim bivšim. Enako, prva velika ljubezen, prva resna zveza, okej seksala sem že prej ampak zastopim kaj misliš in se mi zdi, da je to zelo povezano s prebolevanjem. Kar se mene tiče, so vsi lepi spomini glede ljubezni vezani na njega - seveda tudi slabi, ampak to je zgleda še prelahko pozabit - in kadarkoli s kom govorim o teh zadevah, mislim na njega, ker druge reference sploh nimam. Vsi teli tvoji znaki so po mojem tipične za prebolevanje in sčasoma minejo, samo priložnost jim moraš dat. En mesec po razhodu je ravno tisti čas, ko začetno navdušenje nad svobodo mine in začneš pogrešat drugo polovico, naenkrat noben problem med vama ni dovolj velik za tako drastične ukrepe kot je razhod, pač manjkat ti začne. Ampak to je normalno, najbrž je bila velik del tvojega življenja in ko ga ni več, je tam (potem ko izživiš tisto "veselje" na začetku) luknja. Vsekakor sta imela razlog, da sta nehala - tudi to, da želiš še kaj poskusit v življenju je popolnoma legitimen razlog za razhod, v bistvu je dovolj dober razlog karkoli, če ti ni več za to da bi bil skupi in tega ti ni treba opravičevat nikomur. V ljubezni pač ne moreš nič na silo, ali je ali pa ni. Jaz ti predlagam, da še kakšen mesec ali dva počakaš, da boš lahko bolj trezno gledal na vse skupaj. Od daleč vse izgleda precej drugače. Mene so iz dreka v taki situaciji potegnili kolegi, ki so me dobesedno prisilili, da sem se dobivala z njimi na piknikih, kartanju itd. Najprej sem samo sedela zraven in grdo gledala, potem se pa počasi vklopiš nazaj in vse je lažje. Če si jo pa čez nekaj časa in po tehtnem premisleku (tudi z njo se ne smeš igrat in jo pustit, potem pa prosit naj pride nazaj, bognedej, še ene parkrat tako) še vedno želiš nazaj, go for it. Nimaš kaj zgubit :wink:
neznanec19
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanec19 » 28. Maj. 2014 11:45

bibuba napisal/-a:Meni se pa zdi, da noben nima pravice bit tako pokroviteljski in poniževat fanta, ki ima pač problem - ne glede na to kako majhen se komu zdi, je za njega zgleda pomemben in velik. Če bi bile vse naše težave rešljive z "grow a pair", "pust ga" ali "sam jamraš", potem je vseeno če bi kar zaprli forum. Malo več strpnosti, tudi mi smo bli nekoč stari 19 in manj, pa smo imeli probleme, ki se jim zdaj smejimo.

Zate neznanec pa tole: te lahko razumem, ker se mi (je) podobno dogaja(lo) z mojim bivšim. Enako, prva velika ljubezen, prva resna zveza, okej seksala sem že prej ampak zastopim kaj misliš in se mi zdi, da je to zelo povezano s prebolevanjem. Kar se mene tiče, so vsi lepi spomini glede ljubezni vezani na njega - seveda tudi slabi, ampak to je zgleda še prelahko pozabit - in kadarkoli s kom govorim o teh zadevah, mislim na njega, ker druge reference sploh nimam. Vsi teli tvoji znaki so po mojem tipične za prebolevanje in sčasoma minejo, samo priložnost jim moraš dat. En mesec po razhodu je ravno tisti čas, ko začetno navdušenje nad svobodo mine in začneš pogrešat drugo polovico, naenkrat noben problem med vama ni dovolj velik za tako drastične ukrepe kot je razhod, pač manjkat ti začne. Ampak to je normalno, najbrž je bila velik del tvojega življenja in ko ga ni več, je tam (potem ko izživiš tisto "veselje" na začetku) luknja. Vsekakor sta imela razlog, da sta nehala - tudi to, da želiš še kaj poskusit v življenju je popolnoma legitimen razlog za razhod, v bistvu je dovolj dober razlog karkoli, če ti ni več za to da bi bil skupi in tega ti ni treba opravičevat nikomur. V ljubezni pač ne moreš nič na silo, ali je ali pa ni. Jaz ti predlagam, da še kakšen mesec ali dva počakaš, da boš lahko bolj trezno gledal na vse skupaj. Od daleč vse izgleda precej drugače. Mene so iz dreka v taki situaciji potegnili kolegi, ki so me dobesedno prisilili, da sem se dobivala z njimi na piknikih, kartanju itd. Najprej sem samo sedela zraven in grdo gledala, potem se pa počasi vklopiš nazaj in vse je lažje. Če si jo pa čez nekaj časa in po tehtnem premisleku (tudi z njo se ne smeš igrat in jo pustit, potem pa prosit naj pride nazaj, bognedej, še ene parkrat tako) še vedno želiš nazaj, go for it. Nimaš kaj zgubit :wink:

Hvala! Vsaj nekdo, ki zna normalno kaj povedat brez uporabe besed, ki lahko koga prizadanejo. Seveda sem si sedaj vzel čas zase in bom naredil kar tako, da bom počakal še nekaj časa in potem videl kaj in kako bo. Če že bova zopet skupaj bova začela vse od začetka, saj se mi zdi tako še najboljše za oba. Hvala še enkrat !

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov