težavna stvar s sošolcem & vsiljiva prijateljica

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

rihannazda
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 11. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a rihannazda » 16. Mar. 2014 22:23

imam sošolca ki je šele letos (zadnji letnik v srednji) prišel k nam. že lansko leto sem ga videvala na šoli in dobila veliko znakov, da sem mu všeč. (stika nisva še imela)

letos pa je teh znakov malo manj. še vedno so in to včasih zelo, včasih pa nič. vidim, da se z veliko ljudmi pogovarja ampak dostikrat je pa sam in se sprehaja mimo mene in še dveh s katerima se družim in se mi zdi kot da pomišlja kaj bi rekel in se pogovarjal in res včasih začne kaj, ne pa vedno. pa zelo lepo se pogovarja

pa vidim da ima tak lep pogled ko me pogleda samo sem jaz preveč sramežljiva in grem včasih samo mimo in si ne upam nič..
me pa skrbi zdaj bo leta kmalu konec, sem se pa zelo zaljubila vanj in mi bo zelo žal če ne bom izkoristila.

prosim dajte mi svetovat kaj naj naredim in ne naj ga povabim na pijačo ker mislim da se to že danes več ne dela pa še nočem ga prestrašit. kaj manj očitnega...? nočem mu bit vsiljiva..
rihannazda
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a rihannazda » 16. Mar. 2014 22:37

všeč mi je sošolec, za katerega vem da so zagrete še 3 sošolke (torej vsaj 3). k nam je prišel šele letos in smo v zadnjem letniku srednje šole.

moja prijatlca je med temi 3mi in mi je povedala da ji je všeč. jaz ji nisem ker nism hotla izpadt kot da se za njene simpatije zagrejem ampak to je ona meni počela prej pri dostih..pač čez neki časa izjavla je da so njej tut všeč. iskreno: lepa ni. ampak izkoristi VSAKO priložnost da z njim govori...po uri gre zadnja iz razreda (če se on še zadrži pri profesorju), najbolj mi gre pa na živce da karkoli začnem z njim govorit, vedno ampak res VEDNO more vskakovat v pogovor. pa magar če samo ponavlja moje al pa njegove besede, samo da govori -.- in da gre njegova pozornost k njej.
tadrugo kolegico k je skos z nama sem prosila naj jo večkrat zamoti ko bom hotla z njim govorit in res mi pomaga ampak vem da to v nedogled nebo šlo ker bo pogruntala.
samo prosim ne mi rečt da ji povem da sm tut js vanga ker vem da se nebo umaknila in bo še bolj silila k njemu. js pa tut dostikrat ne začenjam z njim govorit ker mi je res bedno se grebst za njegovo pozornost ker bi to itak opazil. sem pa že prejšnja leta opazila da sm mu všeč ko nismo bli skp u razredu ampak nisva mela stika še tkrt samo skos me je gledal pa tak lep pogled je mel.

LEPO PROSIM dejte mi pomagat kaj bi vi nardil? men to že para živce.. :mad: :nein: :rolleyes: :<
pirodoksin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pirodoksin » 16. Mar. 2014 22:42

jao kera težava. saj ni treba, da ga takoj povabiš na pijačo, najprej se malo pogovarjaj z njim ... on po moje tudi ni prepričan, ali si mu všeč in te zato ne povabi in če mu ne boš dala nobenega signala, potem se bosta čez deset let srečala in si bosta povedala, da sta bila zaljubljena drug v drugega v srednji šoli ... lahko ga dodaš na fb, probaš kak random pogovor, če ni glih socialni idiot bo takoj vedel v čem je fora in te bo kam povabil. če mu pa nisi tako všeč, potem se bo pač mlačno odzval. ne bo pa tega zaznal kot vsiljivo.

in ne vem, od kod ti bedarija, da se danes več ne vabi na pijačo? v kakšni glupi družbi živimo, da se vsi bojijo zmenkov in vsake najmanjše obveznosti ... sej če greš na par zmenkov še nisi v zvezi.
rihannazda
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a rihannazda » 16. Mar. 2014 22:43

glih k jo je kolegica zamotla pa se neki pogovarjala z njo in je prišel ta sošolec do mene da bi nadaljevala pogovor od prej k sva neki govorila , pa praša o čem sva že govorila? in se una oglasi namesto mene o čem sva govorila -.- me je kr strah kaka bom izpadla k enkrat se bom razp***la ker dolgo nebom mogla več zadrževat tega.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 17. Mar. 2014 0:47

Mislim, da tu res nista potrebni dve razlicni temi, tako da sem ju zdruzila.. (lahko zamenjas naslov, ce zelis.)

Sicer pa... go for it, izgubit nimas kej. ;) Pravis, da ze neki komunicirata, kar je kul. Nadaljujta s klepeti, pozanimaj se o njegovih interesih, (itd, itd..) da se mal spoznata, pa bo ze padla kaksna pijaca.. Zivljenje je prekratko za studiranje o tem, kaj bi lahko pomenli ti njegovi oh-in-sploh lepi pogledi. Plus, ce se bosta ujela, tale frendica ne bi smela biti ovira.

Aja, pa to ni nobena frendica. Dobi si drugo.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 17. Mar. 2014 8:15

zgarbajte se med seboj za tega lepotca (alfo). lahko tudi vlečete palčke. ne vem pa kaj se sploh bunite, ker ga na koncu tako ali tako nobena ne bo dobila. izbral si bo neko tretjo res lepo punco, če pa ni tip za zveze (kar ponavadi pri takih tipih drži), vas bo pa mogoče lahko poseksal eno za drugo, to je pa tudi vse.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 18. Mar. 2014 17:51

slej ko prej ji boš mogla povedat, ker za razliko od tebe, je ona pripravljena se vsilit v pogovor, samo za to da ga pritegne in zato pri vajinem pogovoru vidi šanso, da se mu približa, ker pač se vidve poznata (kao skupna družba fore) in ker misli, da ti s tem ne škoduje.
če pa, kot praviš, se potem ne bo umaknila, pa bo pač šlo za tekmovanje, na koncu se tak al tak on odloči za eno
rihannazda
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a rihannazda » 18. Mar. 2014 19:59

Hvala vsem. Ubistvu ravno priblizat se mu nima kaj preko mojega pogovora z njim, ker ze tako ima z jim stik ampak ona ima v soli zelo dobre ocene, jaz pa ne. Zato mi gre tudi tolk bol na zivce ker velikokrat tudi njo sprasuje za solo in potem ona izrabi priliko za pogovor. Jaz mu nimam kaj pomagat ker se za solo zelo malo brigam in nimam dosti pojma. gre se bolj za to da ona cisto vsako sanso izrabi da ga kje ujame. Pa verjetno tudi za to da bi kontrolirala najin odnos in probala preprecit da bi jaz imela njegovo pozornost :?
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 18. Mar. 2014 21:22

Slika

Op, vzami listek in se postavi v vrsto.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 18. Mar. 2014 22:18

ti res misliš, da je vse v izgledu? vido sem že veliko slabše izgledajočih od mene (se nimam za lepotca smao vem nekak kam spadam), ki so meli krasne punce polek sebe pa so samo s svojo osebnostjo pa samozavestjo dobli kako res dobro ob keri sem se jaz samo slinil... Pač delaj malo na sebi, trudi se pokazat samozavest pa bojo ženske že opazle to. Kera bi pa mela takega kot si ti, ki zna samo jokat kak je svet nefer, ker tebi noče vsaka odpret nog?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 18. Mar. 2014 22:26

tale tipi itak vidi da je všeč ful ženskam, z vsemi po malo flirta, tud s tabo. lahko ga povabiš na drink, ga zajahaš, zaližeš, pofu.kaš, se pohvališ pred kolegicami, da si bla z njim in to bo vse. če bi te hotel z punco, bi te že sam povabil na kak romantičen zmenek. tako pa kot je rekel TLDR, on bo hodil s kako drugo res lepo punco, in z nobeno od vas. lahko pa izkoristiš priliko, in se posexaš z njim, in ti bodo kolegice fouš.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 18. Mar. 2014 22:52

ej, srednješolci so to. ne jih kvarit da postanejo manipulatorske egoistične pizde sam zato ker lahko (nekateri)
hej norci :)
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a TLDR » 18. Mar. 2014 23:05

browneyes ve, kako stvari stojijo. :top:
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW