Pozablejna kontracepcijska in tabletka po odnosu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

anabolha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 2. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a anabolha » 05. Feb. 2014 12:27

Pozdravljene,

Prosila bi vas za pomoč.
Že nekaj mesecev jemljem kontracepcijske tabletke, vendar jih zadnje nekaj dni nisem vzela, saj sem bila odsotna in sem tabletke pozabila doma. Med tem časom sem imela nezaščiten spolni odnos.
Zanima me, če lahko vzamem tabletko po odnosu ali sem klub temu, da nisem jemala tabletk, zaščitena? :/

Lep pozdrav in hvala za nasvete,
A.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 05. Feb. 2014 12:31

če si jih par pozabila vzet, se zaščita seveda zmanjša in je seveda možno, da bi zanosila. drugič pa imej zaščiten odnos, če veš da par dni ne boš mogla vzeti tabletk!
You make me smile, please stay for a while :)
Ulla123
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ulla123 » 05. Feb. 2014 12:44

Pozdravljena!
Seveda da si nezascitena, ce pozabis vzeti kontracepcijske tabletke!!! Najbols da pa pogledas na navodila, ker ti tm notr ponavad pise kaj&kako ravnati.
Men se je zgodil podobno, sam sem potem po netu iskala, ker mi je neprijetno za vsako malenkost obiskovati/klicati ginekologinjo :oops: in sem našla stran http://www.tabletkapo.si. Malo si preberi, da vids kasne mas moznosti - tuki je blo se najbols use razlozeno.
No potem sem sla v lekarno in dobila eno to urgnetno tabletko (mislm da je bla ecsapelle al neki tazga).
Vedno je bols, da se prej malo pozanimas, ane. :idea:
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 08. Feb. 2014 9:57

V 72 urah bi mogla vzet tabletko "za po tem", torej po spolnem odnosu, če nisi jemala kontracepcijskih. Tabletko dobiš v lekarni, ampak jo seveda plačaš.
I am not an enigma, just a contradiction!
anabolha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a anabolha » 08. Feb. 2014 15:51

Hvala vsem! Sem si vse prebrala :)

Sem šla v lekarno in dobila Escapelle. Nobenih stranskih učinkov. Počutim se super, predvsem sem si pa oddahnila...

Lp A.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]