Pozablejna kontracepcijska in tabletka po odnosu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
- anabolha
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2014
Pozdravljene,
Prosila bi vas za pomoč.
Že nekaj mesecev jemljem kontracepcijske tabletke, vendar jih zadnje nekaj dni nisem vzela, saj sem bila odsotna in sem tabletke pozabila doma. Med tem časom sem imela nezaščiten spolni odnos.
Zanima me, če lahko vzamem tabletko po odnosu ali sem klub temu, da nisem jemala tabletk, zaščitena?
Lep pozdrav in hvala za nasvete,
A.
Prosila bi vas za pomoč.
Že nekaj mesecev jemljem kontracepcijske tabletke, vendar jih zadnje nekaj dni nisem vzela, saj sem bila odsotna in sem tabletke pozabila doma. Med tem časom sem imela nezaščiten spolni odnos.
Zanima me, če lahko vzamem tabletko po odnosu ali sem klub temu, da nisem jemala tabletk, zaščitena?
Lep pozdrav in hvala za nasvete,
A.
- Ulla123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2014
Pozdravljena!
Seveda da si nezascitena, ce pozabis vzeti kontracepcijske tabletke!!! Najbols da pa pogledas na navodila, ker ti tm notr ponavad pise kaj&kako ravnati.
Men se je zgodil podobno, sam sem potem po netu iskala, ker mi je neprijetno za vsako malenkost obiskovati/klicati ginekologinjo in sem našla stran http://www.tabletkapo.si. Malo si preberi, da vids kasne mas moznosti - tuki je blo se najbols use razlozeno.
No potem sem sla v lekarno in dobila eno to urgnetno tabletko (mislm da je bla ecsapelle al neki tazga).
Vedno je bols, da se prej malo pozanimas, ane.
Seveda da si nezascitena, ce pozabis vzeti kontracepcijske tabletke!!! Najbols da pa pogledas na navodila, ker ti tm notr ponavad pise kaj&kako ravnati.
Men se je zgodil podobno, sam sem potem po netu iskala, ker mi je neprijetno za vsako malenkost obiskovati/klicati ginekologinjo in sem našla stran http://www.tabletkapo.si. Malo si preberi, da vids kasne mas moznosti - tuki je blo se najbols use razlozeno.
No potem sem sla v lekarno in dobila eno to urgnetno tabletko (mislm da je bla ecsapelle al neki tazga).
Vedno je bols, da se prej malo pozanimas, ane.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
V 72 urah bi mogla vzet tabletko "za po tem", torej po spolnem odnosu, če nisi jemala kontracepcijskih. Tabletko dobiš v lekarni, ampak jo seveda plačaš.
I am not an enigma, just a contradiction!
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]