Kje se skrivate"?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

on31
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a on31 » 27. Jan. 2014 23:30

Živjo,

Čisto iz firbca si nisem mogel, da ne bi zastavill takega vprašanja v tej bazi žensk?:)

Ker sem že precej časa sam, sem opazil da vedno težje spoznam koga novega, predvsem kakšno OK samsko punco, ki ima razčiščene zadeve, ki jo zanimajo stvari in zna skrbet za sebe. Sej ne da nimam okoli sebe nobene, ampak še vedno so te samo prjatlce ali pa poparčkane.

Na splošno ne vem kje lahko koga spoznaš in da to ni ravno pri žuranju ali internet in predvsem kako. Ukvarjam se z veliko stvarmi, potujem, športam, poizkušam bit razgledan in predvsem živim polno.Kakorkoli sem si želel v življenju porihtati bistvene stvari mi je to uspelo, pri puncah mi pa nekako ne gre. Dobil sem občutek, da nekako ni samskih punc, ki bi bile nekaj let mlajše ali pa enako stare, vse kar vidim so navihane dvajsetletnice in nesrečne +30 letnice, ali pa seveda "vse dobro" je že šlo.

Res je, da sem za marsikaj v preteklosti tud sam kriv, to si priznam, nisem pa tudi nek introvertiran čudak, da bi moral bit z nekom, samo da sem. Ampak to ni bistvo, torej kje, kako?:)

tnx za odgovor, pa upam da nisem kršil kakšnih pravil tega foruma,ker nisem prebral uvodne teme:)
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 28. Jan. 2014 11:41

Nisi kršil nobenih pravil in ubistvu si na ravno pravem mestu, če želiš strokovno svetovanje na temo "ni pravih žensk". Najboljše ti bosta znala svetovati dr. Slovenc in trust (ki na tem področju sicer še nima formalne izobrazbe).
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 28. Jan. 2014 14:16

mislim da ti bo znal najbolje svetovat naš Dioniz tukaj, ima precej izkušenj in je zelo inteligenten :)
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 28. Jan. 2014 16:05, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 28. Jan. 2014 14:33

pa še en nasvet in tega se strogo drži: ne upoštevaj slovenčevih nasvetov!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 28. Jan. 2014 15:30

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 13:06, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 28. Jan. 2014 16:17

na druženjih s prijatelji je še največja možnost, da kaj uporabnega najdeš. če se oba rada družita in ujameta z istimi ljudmi je večja verjetnost, da se bosta ujela tudi med seboj.

torej, pikniki, rojstni dnevi, razna večerna druženja oz večerje pri folku, itd
Vsak raj ima svojo kačo.
on31
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a on31 » 28. Jan. 2014 16:24

:) Sem moral počakt, da se je zadeva malo razvila:) Očitno je to pisanje zabavno , čeprav tega nikoli ne počnem bom enkrat še jaz forum-aš:)

Ko sem si včeraj vzel čas in malo prebral podobne teme, ki se nahajajo na internetu sem ugotovil dvoje:
- da obstaja še kdo z podobnim vprašanjem
- da komentarji na koncu debate preidejo v borbo petelinov, kdo pozna boljši odgovor in kdo ima prav:) Poleg tega pa se vmeša ša kakšna deklica s svojim komentarjem in se zna zgoditi kokošnjak:)

Ta komentar zato, ker me zanima kaj bo na koncu iz tega:)

@trust
Mogoče imaš prav, da so punce tvojih let velikokrat napaljene na starejše, ampak brez skrbi večina teh starejših se jih drži ker trenutno nimajo druge opcije in ker vsi radi sexamo je v zadovoljstvo vseh...če racionaliziraš pa 22letnica z 32 letnikom (ima pa 42 letnik z 32 letnico) nima hude prihodnosti, vsaj ko je ta enkrat resen in ga zanimajo tako isto resne punce s katerimi si lahko ustvari kaj skupnega. Če ne drugega bo ta 22 letnica še nekaj časa ali hodila na fax ali iskala sebe , če ne drugega pa vsaj službo:). Tudi jaz sem imel takšen odnos in bo kr držalo. Seveda vedno obstaja tudi popolno nasprotje moji izjavi , zato ne posplošujem in se je ne držim kot pijanec plota:)

Ko sem bil tolko star kot ti itak nisem razmišljal drugače kot , da bi vsak petek kakšno novo spoznal.:)

@Dioniz
Kakšen je pa tvoj nasvet?:)

@slovenc79
Potujem sam , potujem v družbi in potujem kot par :) To je bilo sarkastično:) Drugače nimam težav, da punci s katero sem v pogovoru in če mi je všeč ne bi mogel namignit da mi je všeč:)

Ukvarjam se z veliko športi , pedvsem pa ne s fitnesom, ker se tam nahajajo ljudje, s katerimi si nismo na isti valovni dolžini. Večino časa preživim na zraku:) Mogoče, da bi se res včlanil v klub, mogoče tud v kakšnem sem ampak verjetnosti, da tam srečaš nekoga, ki ti je všeč je majhna. Ne morem bit pa prijavljen v 10 klubov:) Bi pa priporočal vsem samskim puncam , da se včlanijo tja, tam je 80% fantov:)

Samske kolegice so dokaj "zaščitniške" do svojih samskih prjatlc še posebej če si kolegicam všeč ti ampak v vse skupaj ne maram vpletat družbe:) Raje spoznam nekoga, ki je povsem iz drugega okolja, še bolje če ne iz istega mesta, takemu človeku se pač lažje odpiraš:)

:) Ne gledam punce svoje starosti, ne gledam pa tudi 10 let mlajših punc. Jaz sem takšne pregovore, da "pride, ko najmanj pričakuješ" in "prava čaka" dal že dolgo nazaj čez.:) Jaz pač verjamem , da moraš za to nekaj naredit in zaradi tega mi res ni potrebno spoznavat punce izključno na žurih. Sej veš , da one pridejo tja da "plešejo":)

Bolj bi bilo zanimivo slišat kakšno samsko punco, ki bi povedala kako razmišlja in kam zahaja in a bi se ji zdelo čudno, če bi jo nekdo ogovoril kar na suho v knjižnici, trgovini ipd? Slovenci smo tako zaprti , da takšne zadeve jemljemo takoj kot preveč čudaške in se ga raje napijemo ter izražamo naklonjenost s svojim prijetnim zadahom kje v kakšnem super duper najstniškem diskaću.

Vedno ko potujem se mi zdi , da vidim popolnoma drugačne situacije, kjer ni nič nenavadnega če se mladi med 25 - 35 letom po službi zadržijo v kakšnem majhnem baru, kjer ni ravno veliko placa za sedet in hitro navežejo stik. Torej, dobil sem občutek, da take stvari pri nas ne obstajajo, saj so vsi zacementirani na svojih stolih in izpodčela komentirajo okolico. Ogovorit človeka še ne pomeni , da se boš z njim poročil ali da od njega kaj hočeš, pomeni da spoznavaš ljudi:)
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 28. Jan. 2014 16:27

Mislim, da si malo pomešal moj odgovor in Slovenčev :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Jan. 2014 16:33

En namig: fajn je, če te zanimajo kulturne zadeve. Razna predavanja, okrogle mize, delavnice, taki krogi. V takih krogih je večina žensk.Jaz nisem samski, ampak kamorkoli grem, povsod je okoli mene dost žensk.

V sosednji temi je en omenil tečaj jahanja! Krasna ideja, če te zanimajo konji.

Če se samski tipi zadržujete pretežno v moških krogih, spremenite to. Je pa problem, če te zanimajo bolj moške zadeve.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 28. Jan. 2014 16:42

on31 napisal/-a:Ne gledam punce svoje starosti,

Zakaj pa ne?
on31
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a on31 » 28. Jan. 2014 17:04

Ananhas napisal/-a:
on31 napisal/-a:Ne gledam punce svoje starosti,

Zakaj pa ne?

Mogoče sem napačno interpretiral, "ne gledam samo punce moje starosti" tudi nekaj let mlajše :)
on31
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a on31 » 28. Jan. 2014 17:06

trust napisal/-a:Mislim, da si malo pomešal moj odgovor in Slovenčev :)

Haha, ja sorry, neki sem copy pastal:) Ravno obratno ampak odgovora sta namenjena vama:)
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 28. Jan. 2014 18:00

evo, ženska tukaj, približno tvojih let. bi rekla, da je kar polovica mojih kolegic samskih (večinoma po dolgoletnih zvezah) in tudi iščejo, pa kot ti pravijo, da so vsi dobri že zasedeni. jaz se s tem ne strinjam, samo v teh letih ima človek ponavadi neko stalno družbo, hodi v službo in potem nima energije za spoznavanje novih ljudi. bi rekla, da je bolj to razlog za to, da nikogar ne najdete, ne pa dejansko pomanjkanje "kvalitetnih" samskih osebkov. težko bi ti dala nasvet kje poiskat potencialne kandidatke, ampak iz izkušenj je lahko tudi knjižnica fino mesto za spoznavanje.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 28. Jan. 2014 18:53

Pejd na faks, tam je najlažje spoznat folk pomojem.. Sicer pa čimveč aktivnosti pa prisilna ekstravertiranost (nimam pojma če se tako napiše po sskj :D )
lina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a lina* » 28. Jan. 2014 19:26

ja.. zdi se mi da je toliko lepih fantov in punc samskih a kaj ko nihče ne napravi koraka, ker se vsi tako bojijo zavrnitve.

Alii pa če povem iz svojih izkušenj, nekajkrat se mi je zgodilo, da sem spoznala samskega tipa.. in ko že mislim da bo kaj, izvem, da preboleva biivšo in ni razpoložen za novo razmerje, saj je razočaran.. itd itd. Kaj v tem primeru? če ima kdo nasvet :) Ali naj mu pustim čas da preboli ali.. ?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]