sex,prijateljevanje s starejšo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
- durhmarsh
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Sem samski tip star 23let, do sedaj sem imel v življenju tako nesrečo da nisem nikoli(1x) spoznal kakšne ženske stare 30+ let k bi bila za kakšno avanturo. Pa tudi nespodobi se v gostilni letat za kakšno sovaščanko, če razumete. Že od nekdaj je ta želja, pa ne me sedaj obsojat itd. spoštujem ženske, ni samo sex v igri tut kakšna masaža, druženja itd. žensko malo razvajat ter ji pokazat neko spoštovanje ali pa samo kakšna avantura. mnenja sem tudi da se treba za žensko potruditi, ne samo izprazniti svoje mošnje...obojestransko dopolnjevanje.
Zakaj starejšo, vem da resna zveza nebi šla...pri mlajših oz. sovrstnicah sem imel mogoče nesrečo da sem biu v takem krogu ki so živele v sanjah, jst bi to jst bom to itd. potem pa 1%od tega ni.pa tudi v postli še sanjajo kak bom pa nekatere so res tema...nerečem tut na starejšo tako lahko naletiš. vendar iz sedanjih izkušen oz. izkušnja, je to čist druga pesem, greš nam na kak "izlet" mal se pogovarjaš, sex brez obveznosti itd.
Nepišem tukaj zarad tega da bi se oglaševal, no če kero kej mika lahko piše na zs kar delam delam z glavo nisem nek preverznež al pa manijak...
ampak fora je ta, zakaj čedalje več mlajših moških ima starejše al pa se samo dobiva, dame 30+ imajo pa mlajše čedalje bol rade, ali gre samo za neko zadovoljstvo oz. bom pa mlajšega probala mal za sprostitev. ? zakaj se ženske odločite za to?
p.s: profil je ženski ker leta 2007 sm mel neko punco, k se je prek mojga maila registrirala....
Zakaj starejšo, vem da resna zveza nebi šla...pri mlajših oz. sovrstnicah sem imel mogoče nesrečo da sem biu v takem krogu ki so živele v sanjah, jst bi to jst bom to itd. potem pa 1%od tega ni.pa tudi v postli še sanjajo kak bom pa nekatere so res tema...nerečem tut na starejšo tako lahko naletiš. vendar iz sedanjih izkušen oz. izkušnja, je to čist druga pesem, greš nam na kak "izlet" mal se pogovarjaš, sex brez obveznosti itd.
Nepišem tukaj zarad tega da bi se oglaševal, no če kero kej mika lahko piše na zs kar delam delam z glavo nisem nek preverznež al pa manijak...
ampak fora je ta, zakaj čedalje več mlajših moških ima starejše al pa se samo dobiva, dame 30+ imajo pa mlajše čedalje bol rade, ali gre samo za neko zadovoljstvo oz. bom pa mlajšega probala mal za sprostitev. ? zakaj se ženske odločite za to?
p.s: profil je ženski ker leta 2007 sm mel neko punco, k se je prek mojga maila registrirala....
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
zakaj se starejše ženske odločijo za mlajše?
zaradi istega razloga kot tipi: mlajše je lažje okoli prsta vrtet in vzgojit pa tako, malo za popestritev, ko so v iskanju novega resnega partnerja.
pač vso srečo pri iskanju starejše. ti pa povem, da te bo kakšna bolj izkušena ženska lepo ovila okoli prsta, ti zmešala glavo in ko boš kot zaljubljen kuža hodil zanjo, te bo tudi nogirala. kot ti verjetno počneš z mlajšimi dekleti.
zaradi istega razloga kot tipi: mlajše je lažje okoli prsta vrtet in vzgojit pa tako, malo za popestritev, ko so v iskanju novega resnega partnerja.
pač vso srečo pri iskanju starejše. ti pa povem, da te bo kakšna bolj izkušena ženska lepo ovila okoli prsta, ti zmešala glavo in ko boš kot zaljubljen kuža hodil zanjo, te bo tudi nogirala. kot ti verjetno počneš z mlajšimi dekleti.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
mah eno so izjeme. osebno dvomim, da si povprečna 30+ letnica išče 23 letnika za resno razmerje in partnerstvo. nekaj drugega je, če se pač ujemeta in pristaneta skupaj, bi pa rekla da je to bolj izjema kot pravilo.
Vsak raj ima svojo kačo.
- durhmarsh
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2007
jst z mlajšimi dekleti ravnam lepo... in jih nezavajam ne nč...hotu sm samo to povedat, da se še iščejo...če razumete, mlajši s starejšo gre pomoje samo zarad neke avanture oz. neko novo dogodivščino, za resno zvezo je to mogoče skoraj nemogoče oz. zelo teško...
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Jaz sem se odločila iz čisto preprostega razloga: tip mi je kul, full sva se ujela in to je to. Kaj resnejšega še iz parih drugih razlogov (ni njegova starost ozr. mladost glavni, je pa faktor) ne bo nikoli, nama pa čist paše se družit. Pa tudi nisem cougar, da bi mi blo met mlajšega tipa nek blazen turn on, pač zgodilo se je, v pravem trenutku sva se 'našla', tj. začela družit. Js osebno njega ne morm glih full resno jemat, ker je mal preveč drama queen, ima pa druge kvalitete, ki so mi trenutno pomembne.
Pa tisto o 'nikoli v življenju' je čist nepotrebno dramatiziranje, si še mal premlad, da bi te resno jemali s takšnimi izjavami. : )
Pa tisto o 'nikoli v življenju' je čist nepotrebno dramatiziranje, si še mal premlad, da bi te resno jemali s takšnimi izjavami. : )
As your lover describes you, so you are.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Avtor: pojdi zvečer malo v LJ, ali MB, imaš tudi lokale za starejše, kjer je dost žensk 30+.
"Žuganje" vrstnic mirno spreglej, v bistvu so sami ljubosumne, ker bi ti raje se s starejšo lušno imel, kot pa se neskončno trudil okoli 23letnic..
"Žuganje" vrstnic mirno spreglej, v bistvu so sami ljubosumne, ker bi ti raje se s starejšo lušno imel, kot pa se neskončno trudil okoli 23letnic..
- Elektronko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 12. 2013
Jst sem bil tud tak pri tvojih letih in ti povem, da te ne bo minilo vse do enega 35 leta ))) je bolezen to.
Bil sem večkrat v zvezi s starejšimi ženskami +13 do 15 in je blo vedno fantastično... na dolgi rok sicer težka stvar, vendar, pa je dejstvo da smo moški največ seksualne energije med 20 in 35 letom, ženske pa med 35 in 50. Tako da je taka veza kar logična in od narave zapovedana Kar zberi pogum in napadi. Še najbolj preko kakega portala, pa za začetek se zlaži za starost, ker tko na prvo žogo ponavadi nočejo kaj dosti mlajšega, ko te še ne poznajo
Bil sem večkrat v zvezi s starejšimi ženskami +13 do 15 in je blo vedno fantastično... na dolgi rok sicer težka stvar, vendar, pa je dejstvo da smo moški največ seksualne energije med 20 in 35 letom, ženske pa med 35 in 50. Tako da je taka veza kar logična in od narave zapovedana Kar zberi pogum in napadi. Še najbolj preko kakega portala, pa za začetek se zlaži za starost, ker tko na prvo žogo ponavadi nočejo kaj dosti mlajšega, ko te še ne poznajo
Prvi neprebran prispevek • 13 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov