S fantom sva se razšla
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
- lannika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 8. 2012
Pozdravljene/i!
Imam sledečo težavo: s fantom sva se razšla. skregala sva se en dan potem sva se zmenila da se bova dogovorila in sva se dobila pa sva se poskušala dogovoriti, vndar je bil zelo čuden in potem sem se razjezila začela jokat in sem mu rekla naj m pleje domov, ker jaz to ne zmorem, da me vedno priazdene, to je bilo v torek(ta teden). počutim se prizadeta, žalostna skratka vse! ne morem si predstavljati, da je tega konec! sicer je bilo že enkrat tako, vendar mi je pol po tednu al več pisal, da me ne more pozabiti in sem mu seveda oprostila. takrat sme čutila, da ga že pozabljam, in potem se je spet prikazal! in sem takrat mislila, da bo vse drugače da bo res odpravil težave, da se bo potrudil zame, da mu bom edina in še in še! bila sme tako srečna kot še morda nikoli v življenju! od tistega časa sva bila potem skupaj 2 meseca.in je prišlo spet do tega. jaz si to ne morem predstavljati, da on ni moj, da bo on mel koga drugega, jaz si to ne morem predstavljati. jaz ga samo želim imeti ob sebi!! da bo on moj, da bova jaz pa on tvorila celoto! enostavno ne vem kako naprej! druga težava je, pa da bom jaz imela maturantski ples janurja. in seveda sva se zmenila, da plešem z njim. jaz ne vem kako bom preživela še nekaj plesnih kar jih bomo imeli in seveda maturatski ples. mi prosim ve kdo kako svetovati?
lp
Imam sledečo težavo: s fantom sva se razšla. skregala sva se en dan potem sva se zmenila da se bova dogovorila in sva se dobila pa sva se poskušala dogovoriti, vndar je bil zelo čuden in potem sem se razjezila začela jokat in sem mu rekla naj m pleje domov, ker jaz to ne zmorem, da me vedno priazdene, to je bilo v torek(ta teden). počutim se prizadeta, žalostna skratka vse! ne morem si predstavljati, da je tega konec! sicer je bilo že enkrat tako, vendar mi je pol po tednu al več pisal, da me ne more pozabiti in sem mu seveda oprostila. takrat sme čutila, da ga že pozabljam, in potem se je spet prikazal! in sem takrat mislila, da bo vse drugače da bo res odpravil težave, da se bo potrudil zame, da mu bom edina in še in še! bila sme tako srečna kot še morda nikoli v življenju! od tistega časa sva bila potem skupaj 2 meseca.in je prišlo spet do tega. jaz si to ne morem predstavljati, da on ni moj, da bo on mel koga drugega, jaz si to ne morem predstavljati. jaz ga samo želim imeti ob sebi!! da bo on moj, da bova jaz pa on tvorila celoto! enostavno ne vem kako naprej! druga težava je, pa da bom jaz imela maturantski ples janurja. in seveda sva se zmenila, da plešem z njim. jaz ne vem kako bom preživela še nekaj plesnih kar jih bomo imeli in seveda maturatski ples. mi prosim ve kdo kako svetovati?
lp
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Kaj je bil vzrok prepira?
It was forever..but it didnt last long..
- lannika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 8. 2012
tokrat je bil vzrok ta, da sva se zmenila da bova tisti določen dna skupaj in potem mi seveda tega ni povedal, da se njemu ne kao ne da oz. ne ljubi, ampak je tak s strani otipaval temo.. seveda ko je že blo pozno, sme mu ekla, da pač kako zdaj če bova al ne, pa je rekel, jah zdaj da kao je že bv..ja okej, to s epol pove, da ne čakam cel dan, mislim ja... če me razumeš. saj ni point v tem, da nisva bla, ampak to ni naredil že prvič pa drugič..al tretjič..
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
in zakaj želiš tazga tipa ob sebi? Sicer pa si tudi ti vse preveč zmedeno dekle...
-
zaradi česa pa ga LJUBIŠ? zaradi katerih dejanj, itd..? Ljubiš to, da zdaj trpiš? prej bi rekla da si pač samo zelo navezana na njega...in očitno samo ti, ne pa tudi on..
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
normalno da si navezana, saj sta bila skupaj 3 mesece. navezanost bo minila. da si si pa z njim predstavljala vse in še več... ja, sanje so vedno dovoljene...ampak... če bi bile sanje in resničnost vsaj mal bolj usklajeni, potem do razhoda nebi prišlo....
kot vidim je tebi največji problem zadeva okoli maturanskega plesa in potem povezuješ vse te stvari. gotovo obstaja še kakšen fant, ki bi z veseljem zaplesal s tabo
kot vidim je tebi največji problem zadeva okoli maturanskega plesa in potem povezuješ vse te stvari. gotovo obstaja še kakšen fant, ki bi z veseljem zaplesal s tabo
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
-
jaz bi si na tvojem mestu poiskala drugega fanta za maturanca, kakšen se bo ZIHER našel!!! Če pa ne, pa naj ti ne bo hudo, odpleši svoje in zaživi dalje...take stvari se dogajajo, večkrat v življenju, treba je iti preko njih...le bodi dovolj močna, da te z lepimi besedami ne bo poskušal dobiti nazaj, ker res nevem, zakaj ti je hudo zaradi nekoga, oz. kaj sploh čutiš do nekoga, ki te spravlja v slabo voljo..
-
težko je, ampak se da! in vredno se je potrudit, sej veš kaj pravjo, ko se ena vrata zaprejo, se odprejo druga...zdej pa od tebe odvisno, kako pa kaj...veš, obstajajo ljudje, s katerimi se dejansko ujameš in ne jokaš zaradi njih!
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
A hočeš rečt, da imajo vsi že izbrane soplesalke? Kaj pa na kaki drugi šoli? Jst sem s kolegico plesal, ko je šla narazen s tipom.
En kolega je bil tudi na maturantskem druge šole. Moja bivša je plesala kar z bratom, ker se je prav tako razšla.. Pač možnosti je sto, sam najt je treba eno.
En kolega je bil tudi na maturantskem druge šole. Moja bivša je plesala kar z bratom, ker se je prav tako razšla.. Pač možnosti je sto, sam najt je treba eno.
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
A hočeš rečt, da imajo vsi že izbrane soplesalke? Kaj pa na kaki drugi šoli? Jst sem s kolegico plesal, ko je šla narazen s tipom.
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov