S fantom sva se razšla

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lannika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a lannika » 26. Dec. 2013 14:10

Pozdravljene/i!

Imam sledečo težavo: s fantom sva se razšla. skregala sva se en dan potem sva se zmenila da se bova dogovorila in sva se dobila pa sva se poskušala dogovoriti, vndar je bil zelo čuden in potem sem se razjezila začela jokat in sem mu rekla naj m pleje domov, ker jaz to ne zmorem, da me vedno priazdene, to je bilo v torek(ta teden). počutim se prizadeta, žalostna skratka vse! ne morem si predstavljati, da je tega konec! sicer je bilo že enkrat tako, vendar mi je pol po tednu al več pisal, da me ne more pozabiti in sem mu seveda oprostila. takrat sme čutila, da ga že pozabljam, in potem se je spet prikazal! in sem takrat mislila, da bo vse drugače da bo res odpravil težave, da se bo potrudil zame, da mu bom edina in še in še! bila sme tako srečna kot še morda nikoli v življenju! od tistega časa sva bila potem skupaj 2 meseca.in je prišlo spet do tega. jaz si to ne morem predstavljati, da on ni moj, da bo on mel koga drugega, jaz si to ne morem predstavljati. jaz ga samo želim imeti ob sebi!! da bo on moj, da bova jaz pa on tvorila celoto! enostavno ne vem kako naprej! druga težava je, pa da bom jaz imela maturantski ples janurja. in seveda sva se zmenila, da plešem z njim. jaz ne vem kako bom preživela še nekaj plesnih kar jih bomo imeli in seveda maturatski ples. mi prosim ve kdo kako svetovati?

lp
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Dec. 2013 15:26

Kaj je bil vzrok prepira?
It was forever..but it didnt last long..
lannika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lannika » 26. Dec. 2013 18:35

tokrat je bil vzrok ta, da sva se zmenila da bova tisti določen dna skupaj in potem mi seveda tega ni povedal, da se njemu ne kao ne da oz. ne ljubi, ampak je tak s strani otipaval temo.. seveda ko je že blo pozno, sme mu ekla, da pač kako zdaj če bova al ne, pa je rekel, jah zdaj da kao je že bv..ja okej, to s epol pove, da ne čakam cel dan, mislim ja... če me razumeš. saj ni point v tem, da nisva bla, ampak to ni naredil že prvič pa drugič..al tretjič..
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 26. Dec. 2013 19:25

in zakaj želiš tazga tipa ob sebi? Sicer pa si tudi ti vse preveč zmedeno dekle...
lannika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lannika » 26. Dec. 2013 19:35

ja to je pač tako, da ga še vedno ljubim in rečem, tudi na mojem maturancu bova pač morala biti skupaj.. in še vedno upam, da se bo premislil.vem da sem nora, ampak ja..
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 27. Dec. 2013 18:12

zaradi česa pa ga LJUBIŠ? zaradi katerih dejanj, itd..? Ljubiš to, da zdaj trpiš? prej bi rekla da si pač samo zelo navezana na njega...in očitno samo ti, ne pa tudi on..
lannika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lannika » 27. Dec. 2013 22:47

Ja, tudi to, da sem zeeloo navezana nanj.. dejansko ce pomislim ne morem sprejeti, da bi on bil s kero drugo.. z njim sem si preddtavljala vse in se vec.. in je ostala ena praznina.. velika praznina..
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 28. Dec. 2013 12:22

normalno da si navezana, saj sta bila skupaj 3 mesece. navezanost bo minila. da si si pa z njim predstavljala vse in še več... ja, sanje so vedno dovoljene...ampak... če bi bile sanje in resničnost vsaj mal bolj usklajeni, potem do razhoda nebi prišlo....

kot vidim je tebi največji problem zadeva okoli maturanskega plesa in potem povezuješ vse te stvari. gotovo obstaja še kakšen fant, ki bi z veseljem zaplesal s tabo :)
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
lannika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lannika » 28. Dec. 2013 13:41

nope, skupaj sva bila 2 leti..
ja to je precej velik problem. zdaj že resnično dvomim, da bi kdo, saj je čez en mesec(malce več) maturantski ples.. tako da, najtežje ga bo tamle videti.. :S
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 28. Dec. 2013 15:53

jaz bi si na tvojem mestu poiskala drugega fanta za maturanca, kakšen se bo ZIHER našel!!! Če pa ne, pa naj ti ne bo hudo, odpleši svoje in zaživi dalje...take stvari se dogajajo, večkrat v življenju, treba je iti preko njih...le bodi dovolj močna, da te z lepimi besedami ne bo poskušal dobiti nazaj, ker res nevem, zakaj ti je hudo zaradi nekoga, oz. kaj sploh čutiš do nekoga, ki te spravlja v slabo voljo..
lannika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lannika » 28. Dec. 2013 17:21

težko je v taki situaciji ostati močna.. dejansko zlo težko :S
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 28. Dec. 2013 17:33

težko je, ampak se da! in vredno se je potrudit, sej veš kaj pravjo, ko se ena vrata zaprejo, se odprejo druga...zdej pa od tebe odvisno, kako pa kaj...veš, obstajajo ljudje, s katerimi se dejansko ujameš in ne jokaš zaradi njih!
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 28. Dec. 2013 17:54

A hočeš rečt, da imajo vsi že izbrane soplesalke? Kaj pa na kaki drugi šoli? Jst sem s kolegico plesal, ko je šla narazen s tipom.

En kolega je bil tudi na maturantskem druge šole. Moja bivša je plesala kar z bratom, ker se je prav tako razšla.. Pač možnosti je sto, sam najt je treba eno.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 28. Dec. 2013 17:55

A hočeš rečt, da imajo vsi že izbrane soplesalke? Kaj pa na kaki drugi šoli? Jst sem s kolegico plesal, ko je šla narazen s tipom.

En kolega je bil tudi na maturantskem druge šole. Moja bivša je plesala kar z bratom, ker se je prav tako razšla.. Pač možnosti je sto, sam najt je treba eno.
lannika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lannika » 28. Dec. 2013 20:49

ja vsi imajo soplesalce, saj imamo še nekaj vaj pa je že ples.. in ja. bom nekak probala zrihtat..sja to tako ne bo šlo.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov