banalno vprašanje, neizkušenost in ali je on istospol. usm.?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ni ta ita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a ni ta ita » 09. Dec. 2013 23:29

Lep pozdrav vsem.

Odločila sem se, da spremenim oz. zbrišem določene dele. Nekako sem dala preveč sebe na splet. In dajejo me novi dvomi.

Določen del bom pustila, ker če ne nima smisla.

Najprej banalno vprašanje.

Kako izgledajo zveze "prijatelji za seks"? Vem, da smo si ljudje različni in posledično tudi zveze in je to stvar dogovora, ampak verjetno obstajajo neke posplošitve. A si taki osebi izkazujeta neke znake nežnosti (poljubi, držanje za roko) tudi javno tekom dneva ali le spita skupaj? Je to že nek približek odprte zveze? So znaki nežnosti bolj stvar začetka take zveze?

Precej časa nazaj sem spoznala fanta, ki mi je zelo všeč. Nedavno nazaj sem vedela, da ga bom morala spet srečat in sem šla z idejo, da se bo nekaj zgodilo. In res. Spala sva skupaj, ampak njemu njegovo orodje nikakor ni stalo. Pa še se je trudil. Mene so seveda dajali dvomi, da ga ne privlačim in nisem vedela kako reagirati in kaj reči. On je bil tudi bolj tiho. Naslednje jutro mi je skušal izkazovati neke "ljubečnosti", ampak sem bila jaz hladna in ga ignorirala. Moja komunikacija je padla na zlogovno komunikacijo. V naslednjih dneh, sem mu pisala in me je on zelo hladno odslavljal. Sem bila pa tudi jaz zelo neosebna.

Vse bolj se zavedam, da je moj problem drugačen, od tistega kar sem mislila. Namreč med seksom njemu ni ratalo biti dovolj vzburjen. V bistvu je njegov prijatelj stal le nekako, dokler sem bila jaz obrnjena s hrbtom proti njemu. Komaj sem se obrnila proti njemu, mu je stvar padla dol. Dokler sem bila pa obrnjena proti njemu s hrbtom je bilo za silo ok. Iniciativa je bila vedno njegova. Že preden smo dejansko pristali pri "seksu".
Vem, da ima zelo lepo in simpatično, dobro prijateljico že zelo dolgo let. Razmišljam, da je morda istospolno usmerjen? Imava ista leta. A bi bilo možno, da si pri takih letih ne bi priznal ali da tega noče pokazati, čeprav je zelo odprt in neobremenjen oz. da morda bi rad le spolno potešitev?

Vedno bolj mislim, da je gay, čeprav nič ne bi kazalo na to. Razen zgoraj omenjenega.

Pa ne mi s tem, da nisem lepa, ker res nisem pretirano, ampak v temi se tega ne vidi :)
Zadnjič spremenil ni ta ita, dne 11. Dec. 2013 22:05, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 10. Dec. 2013 11:34

Kakor sm preletela: A sploh uživaš v seksu? Kaj "razmišljaš" vmes? Al si k klada, ki komaj čaka, da tip opravi svoj del in si frej?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 10. Dec. 2013 14:20

^^ to je bilo zaradi KT očitno. zdaj mislim da si zelo želi sexat :D

jaz mislim da so KT navadna svinjarija. raje sploh ne seksam kot pa da gledam kako si moja punca uničuje zdravje.

FF (fuckfriends) mislim da je to stvar dogovora. ampak če bi rada nežnost nima smisla da rineš v to, ker FF zveza s čustvi ni več FF ampak štala ki se bolečen konča (ali pa dobro, če so obojestranska, ampak vsaj 1 ponavadi ve zakaj ne misli imet več kot sex z nekom)

nesimetričnost mene bolj privlači kot odbija. saj si človek, ne pa umetniško delo..

karkoli greš počet, iskat.. poskrbi da ti bo tip všeč ;) ker če ti ni, sigurno težko doživiš orgazem in si vsa hladna.
hej norci :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 10. Dec. 2013 20:16

KT definitivno niso razlog za vse njene probleme :wink: Da čutiš do partnerja ODPOR definitivno ni za pripisati tabletkam. To so čist druge stvari in kle ima tabletke le za izgovor vsega.

Sprosti se mal bejba, zadihaj, uživaj v stvareh, sama v svojem telesu. Pa med seksom ne razmišljat o 1001 stvareh, prepusti se, ne ustavljaj. Naredi, kar ti paše!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ni ta ita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ni ta ita » 11. Dec. 2013 1:36

Spremenila sem tekst in vprašanje. Prišla sem do čudnega zaključka. Zadnji daljši odstavek v prvem prispevku je nov. Kaj mislite? Je možno, da je tip istospolno usmerjen?

Saj sem kar sproščena oseba. Tudi med seksom. (KT pa definitivno lahko uničijo vsako željo po spolnosti ali človeški bližini. Tudi jaz nisem mogla verjeti temu, ampak je bilo tako. Na začetku sem mislila tudi na vse možne frigidnosti, aseksualnosti, depresije ipd. Pol so se začele tudi druge težave povezane s kt in sem z njimi prenehala in po daljšem času so moji hormoni spet ok. KT so imele name zelo slab vpliv, dolgoročno. In se najde veliko podobnih primerov na internetu. Žal.)
Zadnjič spremenil ni ta ita, dne 11. Dec. 2013 2:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 11. Dec. 2013 2:06

če te KT naredi punco začasno neplodno, lahko še marsikaj drugega.
hej norci :)
ni ta ita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ni ta ita » 11. Dec. 2013 12:07

A res nima nihče kakega nasveta? Oz. kaj si mislite? Kake izkušnje?
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 11. Dec. 2013 12:36

Ne vem kaj naj ti rečem. Jaz po tem kar sem prebrala, ne morem po ničemer sklepat, da je gay. Zakaj si pomislila ravno na to?? Ni se mu dvignil, ko sta spala skupaj (enkrat!) - za to je lahko sto drugih razlogov in jaz bi na vse kaj drugega prej pomislila. Če nimaš nobenega drugega "dokaza", nevem kako si prišla do te ideje.
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 11. Dec. 2013 21:27

Ti si do njega (vsaj tko razbiram iz tvojga pisanja) do tipa totalno hladna, hkrati pa pričakuješ, da bo pa on kar cel napaljen. Ne gre to tko! Kolk si se pa kaj trudila zanj, mu izkazovala ljubezen, mu povedala da ga maš rada, ga razveselila s kako pozornostjo? In ga recimo strastno naskočila? :D

Valit krivdo na kt se mi zdi neumno. Če bi bil to res glavni razlog, bi jih nehala jemat že velik prej.
ni ta ita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ni ta ita » 11. Dec. 2013 21:40

Sploh ne vem zakaj se ustavljate pri kt. Tisto sem napisala za okvir. Bom kar izbrisala. Moj problem je drugi.
ni ta ita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ni ta ita » 11. Dec. 2013 22:00

Če zelo skrajšam. Med seksom mu stoji samo, če sem proti njemu obrnjena s hrbtom. Ima ful prijateljic, tudi zelo dobro.

(Kt ne jemljem več že nekaj let in nimajo nobene zveze z mojim problemom.)
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Punica granatum » 11. Dec. 2013 22:24

Ja ma to še ne pomeni da je gej, lahko pa da mu od sprejan nisi tolk simpatična, oprosti če se to sliši zelo nesramno, sam pač lahk da ni problem v vseh deklicah ampak samo v eni...
ni ta ita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ni ta ita » 11. Dec. 2013 22:45

To je bila tudi moja prva misel, ampak potem me ne bi toliko poljubljal, ko jaz niti nisem bila za to. Kot češ, da bi me hotel pomirit, da saj sem mu všeč. Ampak poljubiti ni težko, ohranit neko spolno vzburjenost pa ja. Saj vem, da mi ne more nihče dati odgovora na to. Ne vem pa kako bi pristopila do njega in začela to temo. Sem zelo slab govornik. Če mi je kdo všeč pa sem zelo ustrežljiva, tudi če zavestno nočem bit, kar zapadem v to. On tudi, če je istospolno usmerjen, mi tega noče dat vedet. Ne vem zakaj pa bi to delal ali je še sam zmeden in ne ve kaj bi.
Flavij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Flavij » 12. Dec. 2013 4:25

G. Floppy je bil z mislimi najverjetneje pri svoji zelo lepi in simpatični prijateljici. :)
All is vanity, nothing is fair.
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 12. Dec. 2013 8:34

to da ma ženske prijateljice tut še ne pomen da je gej.
You make me smile, please stay for a while :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov