''Lepe punce''
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- minamina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 10. 2013
Živjo, upam, da tema še ne obstaja...
zanima me, kaj storite, ko sta s fantom kje skupaj in v bližini opazite res lepo punco?malo me je sram, ampak včasih če jo opazim prej kot on, kar nekako poskusim, da ne greva mimo, da je ne bi videl... vem, da je to res malo bolano,samo si ne morem pomagati!drugače nisem ljubosumna,sem pa odkar sem s fantom pridobila kar nekaj kg in sem postala zelo nesamozavestna in ko vidim kakšno z dobro postavo mi je kar hudo...
kako pa ve reagirate?
zanima me, kaj storite, ko sta s fantom kje skupaj in v bližini opazite res lepo punco?malo me je sram, ampak včasih če jo opazim prej kot on, kar nekako poskusim, da ne greva mimo, da je ne bi videl... vem, da je to res malo bolano,samo si ne morem pomagati!drugače nisem ljubosumna,sem pa odkar sem s fantom pridobila kar nekaj kg in sem postala zelo nesamozavestna in ko vidim kakšno z dobro postavo mi je kar hudo...
kako pa ve reagirate?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
To ni nobena rešitev.
S tem ga boš samo še bolj privezala nase, se čustveno obesila na njega in ga odgnala od sebe.
Ljubosumje je bolezen.
Pa kaj, če pogleda kakšno lepo punco...to ne pomeni da te bo zapustil..samo pomisli kako veliko je lepših, višjih, močnejših...od tvojega fanta.
Zakaj si z njim?
Ker ti sede z njim, ker se ujameta, ker pašeta skupaj...in verjemi, to da če imaš ene par kil več, ne spremeni ničesar.
Če bi bila lena, in bi hotela biti neprestano doma in bi ti bila muka iti kamorkoli, in bi bila čisto mrtva kot človek je huje. Vsak ima nekaj kar ga gloda, noben ni popoln.
Če te pa zapusti zaradi druge, in ti to obrneš kot da zaradi tega ker je bolj suha in to, to je pa napaka. Pač naredi to, ker je butelj, ali ker pač nista za skupaj.
Poslušaj moj moški nasvet, ni hujšega kot imeti dekle ki ti teži katero si gledal v Šparu, katero si zijal iz avta in takšne. S punco si, ker jo imaš rad in ti ona predstavlja nek ideal, na svetu je pa pol človeške populacije ženskega spola, tako da če katero kdaj pogledaš..tudi ne boš oslepel ali se poročil z njo.
Sploh pa, tudi ve gledate in komentirate druge tipe..samo da nas boli k***c.
Ne bodi agresivna, ne komentiraj drugih žensk kakšne kurbe so in takšne, če imaš probleme s postavo jih reši zase, ne za fanta. Če tip ne zija za ženskami in jih ne komentira, in se spoštujoče obnaša do tebe, zakaj bi ga vozila stran od žensk.
Kako bo šele ko boš stara in zgubana, bodo vse mlajše in lepše.
Umiri se, delaj na sebi, in spoštuj svojega partnerja, če te on..zakaj ga ne bi tudi ti.
Srečno
S tem ga boš samo še bolj privezala nase, se čustveno obesila na njega in ga odgnala od sebe.
Ljubosumje je bolezen.
Pa kaj, če pogleda kakšno lepo punco...to ne pomeni da te bo zapustil..samo pomisli kako veliko je lepših, višjih, močnejših...od tvojega fanta.
Zakaj si z njim?
Ker ti sede z njim, ker se ujameta, ker pašeta skupaj...in verjemi, to da če imaš ene par kil več, ne spremeni ničesar.
Če bi bila lena, in bi hotela biti neprestano doma in bi ti bila muka iti kamorkoli, in bi bila čisto mrtva kot človek je huje. Vsak ima nekaj kar ga gloda, noben ni popoln.
Če te pa zapusti zaradi druge, in ti to obrneš kot da zaradi tega ker je bolj suha in to, to je pa napaka. Pač naredi to, ker je butelj, ali ker pač nista za skupaj.
Poslušaj moj moški nasvet, ni hujšega kot imeti dekle ki ti teži katero si gledal v Šparu, katero si zijal iz avta in takšne. S punco si, ker jo imaš rad in ti ona predstavlja nek ideal, na svetu je pa pol človeške populacije ženskega spola, tako da če katero kdaj pogledaš..tudi ne boš oslepel ali se poročil z njo.
Sploh pa, tudi ve gledate in komentirate druge tipe..samo da nas boli k***c.
Ne bodi agresivna, ne komentiraj drugih žensk kakšne kurbe so in takšne, če imaš probleme s postavo jih reši zase, ne za fanta. Če tip ne zija za ženskami in jih ne komentira, in se spoštujoče obnaša do tebe, zakaj bi ga vozila stran od žensk.
Kako bo šele ko boš stara in zgubana, bodo vse mlajše in lepše.
Umiri se, delaj na sebi, in spoštuj svojega partnerja, če te on..zakaj ga ne bi tudi ti.
Srečno
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
Je že Led Zeppelin vse lepo napisal. Če mu ne bi bila všeč, ne bi bil s tabo. Poleg tega je verjetno s tabo zaradi tvojih drugih vrlin, ne zaradi postave. Pustil te pa ne bo in šel z drugo samo zaradi tega, ker ima ta druga bolj hudo postavo.
Če meni kakšna vizualno všečna ženska pade v oko, jo ponavadi tudi njemu pokažem in potem skupaj komentirava. In ponavadi se on sploh ne strinja z mano. Tudi ni nujno, da so tiste punce, mimo katerih ti nočeš it, tvojemu fantu sploh všeč. Drugače pa sem jaz v določenih primerih tudi ljubosumna, vendar vse v mejah normale. Ničesar ne obešam na veliki zvon ali se žrem zaradi tega.
Če pa imaš nizko samozavest zaradi postave pa naredi kaj za to - pa ne za fanta, temveč zase.
Če meni kakšna vizualno všečna ženska pade v oko, jo ponavadi tudi njemu pokažem in potem skupaj komentirava. In ponavadi se on sploh ne strinja z mano. Tudi ni nujno, da so tiste punce, mimo katerih ti nočeš it, tvojemu fantu sploh všeč. Drugače pa sem jaz v določenih primerih tudi ljubosumna, vendar vse v mejah normale. Ničesar ne obešam na veliki zvon ali se žrem zaradi tega.
Če pa imaš nizko samozavest zaradi postave pa naredi kaj za to - pa ne za fanta, temveč zase.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
kar je rekel LZ.
in shujšaj. in daj nekaj nase pa ti ne bo v spotiko vsaka lepa, ki gre po cesti. pardon, ampak sovrašim takšne ženske. ooohhh, kako mi grejo na jetra. videt jih je na kilometer.
si te kar predstavljam kako odreagiraš ko se čutiš ogroženo.
ni kul to. resnično ne. slej ko prej se bosta začela kregat okoli tega in takrat bo že prepozno.
in shujšaj. in daj nekaj nase pa ti ne bo v spotiko vsaka lepa, ki gre po cesti. pardon, ampak sovrašim takšne ženske. ooohhh, kako mi grejo na jetra. videt jih je na kilometer.
si te kar predstavljam kako odreagiraš ko se čutiš ogroženo.
ni kul to. resnično ne. slej ko prej se bosta začela kregat okoli tega in takrat bo že prepozno.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
verjetno ni problem v tem, da se boji, da bi jo zapustil, pomoje bolj hoče, da je ona tista najlepša, na splošno.. za vse, ne samo v njegovih očeh, ker to bolj al manj nič ne pomeni, če je zaljubljen v njo, pol valda da mu bo najlepša
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Čak mal, ti jo vidiš, kako je potem on ne vidi? Si ziher da še ni opazil tega? Če hodita skupaj, jo valda oba vidita al ne?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
- minamina
- Sramežljivka
najlepša hvala vsem za dgovore. moram pa povedat, da jaz njemu nikoli nič ne rečem glede tega, da bi mu težila če bi drugo pogledal ali podobno... on nič ne ve o tem, samo sama se žrem potem...verjetno je res, da če bi zopet prišla do prejšnje postave, bi se mi dvignila samozavest in ne bi več toliko razmišljala o tem... zakaj sem se sploh morala zrediti joj! mislila sem pa tako nekako, če sva nekje npr. v trgovini, grem jaz ponavadi kaj posebej gledat in se je že zgodilo, da sem videla eno res hudo in sem šla kar v drugo smer in po hitrem postopku iz trgovine, on pa za mano malo se čudno sliši vem... celo ko gledava tv, in je kakšna res lepa igralka, mi je kar nerodno, če se pogovarjava in reče kak lušna punca ali kaj podobnega! najhuje mi je ker se mi zdi, da sem ga razočarala v tem smislu, ker sem se zredila in nisem več taka kot na začetku ko sva se spoznala... on nikoli nič ne reče,ampak verjetno si to misli!
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
mislim pa a je problem shujšat?
itak. lažje je jamrat in se smilit sama sebi in bit ljubosumen na igralke (!!!). o fak no. kolko si ti stara?
in ja, verjemi, ni fajn, če se punca zapusti ko dobi fanta (kar NE pomeni, da te nima rad več in podobna sranja!). v vseh pogledih, ni tu fora v par kg gor al dol.
mislim meni je to že skrajna neodgovornost do samega sebe, da se kar zrediš ker zdaj si dosegla kar si hotela (t.j. ga privezala nase). nimam nič proti, ampak očitno imaš ti sama zelo proti svoji postavi. in to izpostavljaš kot da ni vzrok vsemu tvoja lenoba pač pa lepe punce.
a tebi ni pa noben igralec lep? moj fant zna naštet moje naj igralce. ne pa da mi prešalta tv ko tam postapa DiCaprio.
prej ko boš skužla, da je problem v tvoji samopodobi, prej boš dojela, da milijon manekenk ne pomeni nič. (sploh ker nikjer ne omenjaš nobenega fantovega dejanja zaradi katerega bi bla lahko užaljena, prizadeta,...)
aja še to, da ti kar brez da bi ti karkoli rekel, kar veš, kako jadno mu je, da si se zredila. pa kaj a ti nimaš jezika? se ne znanta pogovarjati? po eni strani te bo konec zaradi ene babnce, ki se šeta po h&m, po drugi strani te je pa sram to svojo bolest povedati tipu. groza no. kako lahko taka veza sploh funkcionira?
itak. lažje je jamrat in se smilit sama sebi in bit ljubosumen na igralke (!!!). o fak no. kolko si ti stara?
in ja, verjemi, ni fajn, če se punca zapusti ko dobi fanta (kar NE pomeni, da te nima rad več in podobna sranja!). v vseh pogledih, ni tu fora v par kg gor al dol.
mislim meni je to že skrajna neodgovornost do samega sebe, da se kar zrediš ker zdaj si dosegla kar si hotela (t.j. ga privezala nase). nimam nič proti, ampak očitno imaš ti sama zelo proti svoji postavi. in to izpostavljaš kot da ni vzrok vsemu tvoja lenoba pač pa lepe punce.
a tebi ni pa noben igralec lep? moj fant zna naštet moje naj igralce. ne pa da mi prešalta tv ko tam postapa DiCaprio.
prej ko boš skužla, da je problem v tvoji samopodobi, prej boš dojela, da milijon manekenk ne pomeni nič. (sploh ker nikjer ne omenjaš nobenega fantovega dejanja zaradi katerega bi bla lahko užaljena, prizadeta,...)
aja še to, da ti kar brez da bi ti karkoli rekel, kar veš, kako jadno mu je, da si se zredila. pa kaj a ti nimaš jezika? se ne znanta pogovarjati? po eni strani te bo konec zaradi ene babnce, ki se šeta po h&m, po drugi strani te je pa sram to svojo bolest povedati tipu. groza no. kako lahko taka veza sploh funkcionira?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
sweety87 - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2008
- Kraj: pod svobodnim soncem
Se popolnoma strinjam z LZ. Gre za to, da si ti všeč fantu po karakterju ne pa po postavi. Takega človeka, ki gleda kakšno postavo ima punca res ne rabiš. Gre za zaupanje in tisto kar si ti z njim. In seveda on s teboj. Ne žri se zaradi takih bedarij. Pogovori se z njim o tem kaj si misli o tvoji novi postavi, ali pa daj predlog da gresta skupaj kdaj tečt ali pa se kako drugače rekreirat. S tem boš naredila nekaj zase, pa še skupaj bosta.
"Life's a journey, not a destination."
- minamina
- Sramežljivka
Ok claire, ja včasih je res problem shujšat žal... mogoče se tebi ali komu ne zdi, ampak nekateri pa imamo problem s tem, verjetno nisem edina. te kilogrami ki sva jih v bistvu oba nekaj pridobila med najino zvezo kar ostajajo in ostajajo, očitno sem se sedaj tako navadila na to, da si več privoščim in mi je sedaj tako težko se pazit, res... nekaj dni zdržim, potem pa spet kakšna pozna večerja, sploh pa sladkarije...
kot igralke sem dala samo primer, ni me treba zaradi tega pa zdaj na križ pribiti, koliko sem stara in nevem kaj še! stara sem čisto dovolj, verjemi, nisem najstnica ampak 26 letnica!
podala sem bolj kot ne vprašanje, če se mogoče še katera sooča s tem,sem le mislila da nisem edina, ki ima takšne težave. vem, da me ne bo samo zaradi neke bolj suhe prevaral ali kaj podobnega, razmišljala sem le o tem, ali si včasih morda želi, da bi imel tako punco (kot je npr. kakšna lepotica, ki jo srečava)...se pravi tudi to, da bi med seksom mislil na katero drugo...
kot igralke sem dala samo primer, ni me treba zaradi tega pa zdaj na križ pribiti, koliko sem stara in nevem kaj še! stara sem čisto dovolj, verjemi, nisem najstnica ampak 26 letnica!
podala sem bolj kot ne vprašanje, če se mogoče še katera sooča s tem,sem le mislila da nisem edina, ki ima takšne težave. vem, da me ne bo samo zaradi neke bolj suhe prevaral ali kaj podobnega, razmišljala sem le o tem, ali si včasih morda želi, da bi imel tako punco (kot je npr. kakšna lepotica, ki jo srečava)...se pravi tudi to, da bi med seksom mislil na katero drugo...
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
Strinjam se kaj je LZ napisal. Naj ti povem, da sploh ni nujno da se njemu zdijo isto hude tiste punce, ki se tebi zdijo in pa da tudi take ki imajo kak kilogram preveč lahko zgledajo super hude...
Sama sem zaradi bolezni v zadnje pol leta precej shujšala pa dečki skoraj ne opazijo, naj ti povem da večina tipov nekaj kilogramov ne bo opazilo, to jih predvsem ženske in se sekiramo zaradi njih tako da malo pazi tudi na tvoje živce, jih je škoda zaradi vsake hude, ki pride mimo
Sama sem zaradi bolezni v zadnje pol leta precej shujšala pa dečki skoraj ne opazijo, naj ti povem da večina tipov nekaj kilogramov ne bo opazilo, to jih predvsem ženske in se sekiramo zaradi njih tako da malo pazi tudi na tvoje živce, jih je škoda zaradi vsake hude, ki pride mimo
- minamina
- Sramežljivka
seks je drugače ok, jaz sem sicer takšna da nekaj veliko mi niti ne paše,on pa bi rad velikokrat,ampak se nekako zmenima... včasih me tudi med seksom zamori,ko se spomnim da imam močne noge pa boke pa ko je kakšen tak položaj ampak zaenkrat njega ni še to zmotlo da mu ne bi pasalo, samo kaj ko imam v sebi ta dvom, ki me žre in govori, mogoče si pa katero drugo predstavlja ko je z mano... če bi šlo za par kilc ok, samo to je skoraj 10 kg... toliko sem se zredila v tem času...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov