Čudni občutki

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Simoncaa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Simoncaa* » 20. Okt. 2013 20:11

Zdravo cosmo bejbe.
Všeč mi je fant, ki ga v živo še nisem spoznala, piševa si na fb. Poznam njegove prijatelje, vendar on živi zelo daleč stran od mene, ker dela v drugem mestu, drugače pa je skoz živel tukaj. Rekel mi je, da se bo verjetno vrnil nazaj, tako da to ni ovira. Vsi njegovi prijatelji, ki jih poznam so rekli, da je v redu fant, vsi imajo dobro mnenje o njem.
Nekaj časa sva si pisala vsak dan in je pokazal zanimanje zame. Ostajala sem budna po celo noč, da sem si lahko pisala z njim, on pa tudi. Zelo mi je laskal, ko mi je pisal sem se počutila posebno. Nikoli mu nisem povedala koliko sem stara in me je enkrat vprašal, takrat sem morala odgovorit. Od takrat naprej me ni nikoli več kliknil. Mi pa še vedno ''lajka'' stanja na fb, pa kakšno povezavo. Jaz sem stara 18 let, on pa je 22, samo je verjetno to za njega tako velika ovira :cry: Res mi je všeč, ne vem, če naj ga kliknem in vprašam, če je kaj narobe. Zmedena sem, ne vem kaj naj naredim. Zadnje čase sem zelo žalostna, čeprav vem, da je samo virtualni prijatelj mi ogromno pomeni, ko si pišem z njim! Zelo rada bi ga videla, vendar se več nič ne slišiva in je to nemogoče. Jaz sem preveč ponosna, da bi ga prva ogovorila, pa še on ve, da nikoli ne ''kliknem'' prva! Joj, res ne vem kaj naj naredim, pomagajte mi prosim :?
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 20. Okt. 2013 20:13

js bi ga na tvojem mestu preprosto kliknla, in vprašla če je kaj narobe. če sta se res prej skos pisala. pa ne se it teh bedarij da nikoli ne klikneš prva:P mogoče je pa lih to problem, da se mu to zdi butasto - se nebi čudila.
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
Simoncaa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Simoncaa* » 20. Okt. 2013 20:16

Inaa** napisal/-a:js bi ga na tvojem mestu preprosto kliknla, in vprašla če je kaj narobe. če sta se res prej skos pisala. pa ne se it teh bedarij da nikoli ne klikneš prva:P mogoče je pa lih to problem, da se mu to zdi butasto - se nebi čudila.

Sej bi ga kliknila, pa preprosto od takrat naprej ni več dosegljiv, če pa je pa se takoj izpiše ko pridem na fb :?
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2008
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety87 » 20. Okt. 2013 20:22

Lej, lahko mu tudi napišeš sporočilo in ga vprašaš, če je kaj narobe. Če ti ne bo odpisal potem veš, da nekaj res ni v redu. Če se ne bi hotel več pogovarjati s teboj, potem bi te tudi odstranil s seznama prijateljev. Ampak to ni vedno nujno......najboljše, da ga vprašaš.
"Life's a journey, not a destination."
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 20. Okt. 2013 20:34

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 20. Okt. 2013 21:06

preponosna, da bi KLIKNILA prva? WTF??? kaj bi šele bilo pri ostalih stvareh? kar jokcaj naprej...
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 20. Okt. 2013 23:43

Hm ... mogoče se je pa naveličal, da je vedno on tisti, ki poišče stik? Vsaka oseba rada ve, da je zaželjena, ti njemu očitno(!) nisi dala občutka, da je tako - če ga niti ''klikneš'' ne.

Sicer pa, kot je napisala sirova: očitno mu tudi ni toliko do tebe, kot si mislila ...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 21. Okt. 2013 8:24

Green Cookie napisal/-a:preponosna, da bi KLIKNILA prva? WTF??? kaj bi šele bilo pri ostalih stvareh? kar jokcaj naprej...

Mhm. :roll:
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 21. Okt. 2013 11:02

Meni se oba zdita otročja.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 21. Okt. 2013 11:26

Ti si kr lepo zaslužiš to. Bodi preponosna pa ne klikaj prva. :D sama sebi delaš probleme.
On je pa itak tud nek papac, če ti neha pisat zaradi tega ker si 18 on pa neverjetno odraslih in zelo previsokih 22... res si mu izjemno pomembna :D

smešna sta in kot je napisala haley izjemno otročja!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 21. Okt. 2013 14:34

^^ Meni se zdi pa povsem normalno(!), da 22 let star mlad moški, ki zaključuje študij/je celo že diplomiral, ne ustvarja zveze z deklico pri 18 letih, ki komajda zaključuje srednjo šolo, oziroma je vpisana v 4. letnik gimnazije ... Če ti ta štiri leta ne dajo dodatne globine in ne pomenijo nikakršnega preloma v zrelosti, dojemanju sveta, prioritetah, moraš biti izjemno nezrel ...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 21. Okt. 2013 15:08

ok, jaz pač gledam na tak način, da povprečen moški pri 22 ni nič kaj bol zrel kot povprečna 18 letnica, večinoma je še manj. Saj vemo kak to gre... Moški pač zaostajamo ene 4-5 let v miselnem in čustvenem razvoju v primerjavi z ženskami in tu si jaz ne zatiskam oči. :D

In men glih ne deluje najbol zrelo od njega na tak način kr odjebat brez obrazložitve samo zaradi ugotovitve starosti čeprav prej ni mel nič proti dokler ni ugotovil številke starosti. Res , da ona s tem, ko ga iz ponosa (na kaj ma tu ponosna bit mi ni jasno) ne klikne sama, ne kaže kaj večje zrelosti od njega. Kot rečeno. Oba sta zelo otročja.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Okt. 2013 15:31

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 7:30, skupaj popravljeno 1 krat.
*Lani*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lani* » 21. Okt. 2013 15:34

Jaz tudi ne vidim, da bi leta določala zrelost, ko je toliko drugih dejavnikov, ki lahko nanjo vplivajo, kot so vsi aspekti osebnosti, družinskih okoliščin, družabnih okoliščin in tako dalje in tako dalje, še manj pa stopnjo izobrazbe, ko je toliko ljudi, ki se ne odločijo za univerzitetno izobrazbo, ki se ne odločijo takoj za univerzitetno izobrazbo, ki preskakujejo akademska leta, v osnovni šoli, v srednji šoli ali celo na univerzi, in tako dalje in tako dalje. :)
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 21. Okt. 2013 15:57

Dioniz napisal/-a:ok, jaz pač gledam na tak način, da povprečen moški pri 22 ni nič kaj bol zrel kot povprečna 18 letnica, večinoma je še manj. Saj vemo kak to gre... Moški pač zaostajamo ene 4-5 let v miselnem in čustvenem razvoju v primerjavi z ženskami in tu si jaz ne zatiskam oči. :D

Skoraj s stola padu :lol: phahaha

Zmeri za rezervo vzami kaj ti njegovi prijatelji o njem govorijo, valda da bo vsak pohvalu :cool: Jest mislim, da mu je samo "gradiva" in vprašanj zmanjkalo pa ne bo kr neki pisu tam in enostavno čaka, da še ti mal vprašaš njega, moraš pa vedet da je komunikacija na fb pa potem če se bosta spoznala kr en šok in nastopi sramežljivost in z njo tišina.

Zdaj če ti lajka statuse je ful dober znak, jest tud če lajknem kak status pri ženskah je to zato da ženska ne "pozabi" name, ponavadi me potem tud kmalu za tem klikne če mam krompir :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov