samo sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

pika89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a pika89 » 16. Okt. 2013 11:04

zgodba je sledeča....
do sedaj sem imela 3 resne zveze, stara sem 23 let...
problem pa je v tem, da se pri sexu zelo težko sprostim, oziroma moram osebo prej dobro spoznati in ji zaupati...
na splošno so do sedaj skoraj vsi moški, katere sem spoznala, od mene takoj hoteli samo spolnost, tako ali drugače...in ker seveda nisem pristala na to, se je tukaj zgodba končala...
ne oblačim se pomankljivo, ne obnašam se vulgarno...
vse kar je, je to, da hočem najprej z moškim vzpostaviti nek odnos, ki ne temelji na spolnosti...vem da je pomembno, da se s partnerjem dobro ujameš tudi v postelji, ampak zame to ni glavna stvar v življenju...
vem da niso vsi moški taki, kot so bili ti, katere sem spoznala do sedaj....
zato me zanima, ali je kaj z mano narobe, ali je samo to, da v moje življenje prihajajo samo "napačni"?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 16. Okt. 2013 12:55

Meni se ne zdi, da bi bilo s tabo kaj narobe. Prej so pac nazalost vsi moski ki jih trenutno spoznas, taki, ki iscejo samo sex oz. jih kaj vec kot ONS ne zanima. Kje pa spoznavas te tipe?
Ce imas za seboj 3 resne zveze, pa ocitno le niso vsi moski taksni, ki bi zeleli samo sex. In slej kot prej bos verjetno spet naletela na kaksnega takega, ki bo zelel se kaj vec kot le sex s tabo.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 16. Okt. 2013 20:06

Velika razlika je najbrž tudi v tem, če se s fantom poljubljaš, ga objameš, mu kakorkoli izraziš tudi fizično naklonjenost ali ne ... pa da; pomembno je, kje fante spoznavaš in kako dolgo si želiš le prijateljevati.
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 19. Okt. 2013 23:33

Po mojih izkušnjah je pa pri ženskah praviloma tko, da če bi jih rad dobro spoznal, potem rataš samo prijatelj. Ne glede na to kako zelo všeč si ji na začetku, te v enem trenutku kar odslovijo. Ne čutijo več spolne privlačnosti.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 20. Okt. 2013 0:16

^^ Pa kaj bi radi fantiči tega foruma s tem bebavim posploševanjem? Jaz sem s svojim fantom najprej vzpostavila prijateljski odnos (ki je trajal lep čas), seksualna privlačnost se je razvila kasneje. Zdaj bo počasi tri leta odkar sva par in seksualna privlačnost ni nikamor izginila ... ne vem kaj to eni bluzite in postavljate ''splošna pravila'' iz svojih nesrečnih zaljubljenosti ...
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 20. Okt. 2013 0:55

Takšnih kot sem opisal mora biti kar dovolj, potem pa fantje ki naletijo na njih spremenijo neuspešen pristop in avtorici sedaj ne ustrezajo.
:D
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 20. Okt. 2013 1:39

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... highlight=

Evo moja tema, notri pa veliko neresničnih očitkov bralk. Prov nobenga navdušenja ni blo nad mojimi pristopi. Še pika89 bi lahko tole mal pokomentirala :razz:
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 20. Okt. 2013 9:10

^^To ni povezano z značajem neke posameznice/posmeznika, ampak z odnosom med dvema indiviuuma. Kar v praksi pomeni, da je vsakdo kdaj zavrnjen in vsakdo kdaj sprejet. In to je vsa resnica. Vse, kar si domišljate, da veste o 3,5 milijarde ljudi, je enostavno "kislo grozje". Jasno?
pika89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pika89 » 20. Okt. 2013 9:30

s tem se strinjam, da lahko v dost primerih odnos potem preide samo v prijateljstvo...
ni mi pa "normalno", da ti že na prvem zmenku, po pol ure reče : "a greva k men al k teb"....
očitno verjetno samo naletim na take osebke v zadnjem času....
nekoime
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nekoime » 20. Okt. 2013 12:52

ni mi pa "normalno", da ti že na prvem zmenku, po pol ure reče : "a greva k men al k teb"....

Ja ne vem, mejbi bi ti pa rad pokazal kej zanimivga na internetu... :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 20. Okt. 2013 14:49

torej, če fant in dekle ne seksata kmalu bo njuna medsebojna privlačnost izginila in bosta (p)ostala samo prijatelja? večje neumnosti pa še ne.

je pa res, da dlje kot se partnerja spoznavata, večja je verjetnost da prej ugotovita možne nekompatibilnosti in se tudi razmerje nikoli ne začne (potem pa fantje, ki jim je itak cilj samo sex ostanejo brez njega, če je njihova žrtev dekle, ki hoče zvezo :D ).
Vsak raj ima svojo kačo.
pika89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pika89 » 21. Okt. 2013 13:42

ne vem, kako pa potem kakšne druge punce, ki se oblačijo zelo
izzivalno in se tudi obnašajo tako, pa jim še vseeno uspe "dobit resnega tipa" ? :)

sto ljudi, sto čudi, ane... :)
Uporabniški avatar
Green Cookie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Green Cookie » 21. Okt. 2013 14:12

Ali si zelo sexapilna ali pa padaš na takšne tipe...ali pa pač nimaš nič v glavi in zato vidijo samo sex..dosti je možnosti. Bo že prišel pravi ne sekiraj se. Bodi vesela, da to ugotoviš zelo zgodaj in grejo taki tipčki stran iz tvojega zivljenja.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 21. Okt. 2013 15:29

s0nckic4 napisal/-a: (potem pa fantje, ki jim je itak cilj samo sex ostanejo brez njega, če je njihova žrtev dekle, ki hoče zvezo :D ).

jaz upam, da se hecaš! :D

namreč ženske ste večje potrebnice kot moški, definitivno! parkrat se mi je zgodilo, ko mi je ženska rekla: saj bi, samo nisem takšna! kdo ti je pa rekel, da si kakšna? ali pa: samo pofukat me hočeš! obljubim ti, da te ne bom pofukal! in potem, ko je prosila, da jo pofukam, je iz principa nisem hotel, pač sem mož beseda! ah, ženske! :D
pika89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a pika89 » 21. Okt. 2013 16:29

glede sexa, oziroma potrebe po njem, se mi zdi da smo vsi isti, samo da nekateri tega ni priznajo...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov