Kako kontaktirati punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
- Kacon
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 10. 2013
Nisem prijavljen na facebooku. Že dolgo časa nimam več računa.
Kak bi zgledalo, če bi se zgolj prijavil gor, kontaktiral eno punco za televonski ali e-poštni kontakt?
Ne vem, če pozna po imenu, prav tako ne vem, če ve, da jaz njo poznam po imenu (zelo verjetno, da ne).
Kak bi zgledalo, če bi se zgolj prijavil gor, kontaktiral eno punco za televonski ali e-poštni kontakt?
Ne vem, če pozna po imenu, prav tako ne vem, če ve, da jaz njo poznam po imenu (zelo verjetno, da ne).
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Meni se to ne zdi nič čudnega, če bi naredil svoj pravi profil....si nabral nekaj kolegov, in bil potem vljuden se mi to ne zdi nič čudnega.
Go for it.
Go for it.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
najbrž jo misli samo kontaktirati.
meni se to zdi manj creepy kokr če iščeš njeno cifro preko kontaktov.
meni se to zdi manj creepy kokr če iščeš njeno cifro preko kontaktov.
- Kacon
- Sramežljivka
Led Zeppelin napisal/-a:Meni se to ne zdi nič čudnega, če bi naredil svoj pravi profil....si nabral nekaj kolegov, in bil potem vljuden se mi to ne zdi nič čudnega.
Go for it.
Pravi profil s pravim imenom, mogoče sliko ali dve, da me prepozna kolegov pa ne bi nabiral, ker bi kasneje profil zbrisal (kakor je pač to na fb mogoče).
Jochie napisal/-a:kaj ji bi pa rad povedal?
Ja, rekel bi, če greva nekam na kofe ali karkoli.
Led Zeppelin napisal/-a:meni se to zdi manj creepy kokr če iščeš njeno cifro preko kontaktov.
Creepy je predvsem to, da sem zvohal njeno ime.
- Kacon
- Sramežljivka
Ja, bi. Saj je na nek način ona že meni pokazala naklonjenost. Ampak to sicer že večkrat v zadnjih par letih (:morons:). Nazadnje, ko sem jo srečal, sem spet zmrznil. Zdaj bi spet lahko preteklo nekaj časa do naslednje priložnosti, s tem je povezan tudi čas in stroški, zato bi poskusil preko neta.
-
Kacon napisal/-a:Creepy je predvsem to, da sem zvohal njeno ime.
Ljudje imamo imena, ravno z razlogom da se prepoznamo...torej če vem ime od našega bivšega premierja, ne pomeni da ga hočem nategniti v rito.
Just sayin.
Prvi neprebran prispevek • 11 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov