Ženski fetiš na moške roke

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje
Na forumu od: 19. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Picatinny » 26. Avg. 2013 8:03

Dober dan,

preseneča me dejstvo, da očitno zelo veliko število žensk kot pomemben faktor privlačnosti moškega izpostavlja 'lepe roke'...mi mogoče katera od vas zna pojasniti, zakaj vas ta, sicer čisto nespolni del telesa tako zelo privlači oziroma vam je pomemben?

Jasno mi je, da ženske recimo vzburja penis, močne mišice, poraščenost, odločnost, torej tipični moški atributi, medtem ko mi tole z rokami ni jasno. Pa baje imam lepe roke. :oops:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 26. Avg. 2013 8:14

men je pa to nekaj povsem logičnega. iz preprostega razloga ker so tud meni na ženski pomembne lepe in urejene roke. Če ima tip lepe roke to pomeni tud urejenost in skrb za sebe, polek tega pa so mišičaste roke z močnimi bicepsi in tricepsi tud vizualno zelo lepe. Itak, da bo ženska mela raje, da jo tip prime z lepimi, močnimi rokami kot pa z nekimi palčkami s pogriženimi nohti.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje

Neprebrana objavaNapisal/-a Picatinny » 26. Avg. 2013 8:17

Ne gre se za urejenost nohtov, ampak za lepoto rok, kot se pri lepem obrazu ne gre za 5 kil pudra ampak za privlačne obrazne poteze.
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 26. Avg. 2013 8:17

men je pomembna urejena dlan (nohti), pomembna mi je pa tudi konstrukcija roke (dolžina, mišice...).

vrjetno pa zato, ker je pomembno kakšna roka se me dotika. Ne more bit usa zanemarjena, pogriženi nohti, suhcena... ker se ne počutim varna v taki roki.
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 26. Avg. 2013 9:14

jao izstopajoče žile :oops: :oops:

Roke so nekako simbol moči pri moškem, tako se ženska v moških rokah počuti varno. Dosti stvari ki jih moški počne z žensko, dela z rokami. Zato ženske vzburjajo moške roke. In niso bicepsi pogoj. Tudi nohte ma lahko malo neurejene. Vsaj zame. :)
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 26. Avg. 2013 10:02

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 12:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 26. Avg. 2013 11:22

obog. moške roke <3 <3 <3
js takoooj opazim roke, mmm <3 nimam rada nabiti ful mišičastih rok, ampak tko lepo definirane roke, pač ko se napne roke pa se vidi kk je lepo definirana... uh kr vroč mi je postal. pč nvm zaka, ampak totalno palim na moške roke.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 26. Avg. 2013 11:39

Mene ne vzburja/privlači nič kar si ti naštel. Pri meni so bolj široka ramena pa vidna mišica/linija/karkoli je že od boka/strani proti mednožju (upam, da se razume kaj sem mislila). Če pa že gledam roke je zaželjeno, da nima majhnih dlani pa čist suhcenih rok, ker bi se pol jaz zraven počutila kot orangutan.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Avg. 2013 12:24

Hjaaa...meni so lepo oblikovane moške roke res zelo rajciš. :D Ne preveč kosmate, dolgi in vitki prsti, po možnosti izstopajoča zapestna kost, kitasta podlaht...hkmhh.. :D pa mal izstopajoče žile.. ja no, vglavnem, seksi so. Ampak to niti podrazno ni kriterij, da mi je nek tip všeč. Vse prej je pomembno kot to, seksi roke so lahko samo plus, samostojen faktor, ki bi pa celoto naredil bolj privlačno pa ne.

Če pa so moške roke umazane z nekimi napol postriženimi rumenimi, rjavimi nohti pa tip nima šans pri men pa tud če je Fabio (no, on sploh ne, haha).

Zakaj so privlačne? Jah nekako ljudje hrepenimo po dotikih, roke lahko nudijo tako prijateljske kot dotike strasti. Popolnoma enako kot katerikol drugi del telesa. In roke so lahko "spolni" del telesa heh.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Inaa** » 26. Avg. 2013 13:03

men so všeč močne roke, ampak brez izstopajočih žil in tega :D in ja, močne roke so pri moškem le dodaten plus, niso pa glavni razlog da bi mi bil tip všeč :)
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 26. Avg. 2013 13:31

Ok in pol sem jaz mislila, da sem čudna ker so moške roke ena izmed prvih stvari ki jih opazim. Fetiša lih nimam no (pa najbrž nobena druga, ki je pisala prej v to temo) ampak so nam pa seksi, zakaj nima smisla več pisat oz. ponavljat, ker je vsaka pred mano že nekaj napisala in se strinjam z večino. So mi pa osebno od rame do komolca roke najbolj yummy + moški vrat, v tega tud rada zagrizem. :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 26. Avg. 2013 13:56

^^Ne nisi čudna, tudi jaz jih med prvimi stvarmi opazim. :wink:
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje

Neprebrana objavaNapisal/-a Picatinny » 26. Avg. 2013 14:35

kikyca napisal/-a:Ok in pol sem jaz mislila, da sem čudna ker so moške roke ena izmed prvih stvari ki jih opazim. Fetiša lih nimam no (pa najbrž nobena druga, ki je pisala prej v to temo) ampak so nam pa seksi, zakaj nima smisla več pisat oz. ponavljat, ker je vsaka pred mano že nekaj napisala in se strinjam z večino. So mi pa osebno od rame do komolca roke najbolj yummy + moški vrat, v tega tud rada zagrizem. :D

Hvala, da si nam razodela glede vratu, usnjen ovratnik obvezna oprema v tvoji bližini. :D :razz:
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 26. Avg. 2013 15:12

kikyca napisal/-a:Ok in pol sem jaz mislila, da sem čudna ker so moške roke ena izmed prvih stvari ki jih opazim. Fetiša lih nimam no (pa najbrž nobena druga, ki je pisala prej v to temo) ampak so nam pa seksi, zakaj nima smisla več pisat oz. ponavljat, ker je vsaka pred mano že nekaj napisala in se strinjam z večino. So mi pa osebno od rame do komolca roke najbolj yummy + moški vrat, v tega tud rada zagrizem. :D

Bolj se ne morem strinjat! :D
Tu es dans toutes mes pensées.*
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 26. Avg. 2013 15:12

2x -.-
Zadnjič spremenil *cukrr*, dne 26. Avg. 2013 18:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Tu es dans toutes mes pensées.*

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov