Postalo je "čudno"....

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 31. Jul. 2013 10:01

Pozdravljeni!

S fantom sva skupaj dve leti. Pred pol leta sva se preselila na stanovanje. Na začetku je še šlo, potem pa bum. Zadnji en mesec se samo kregava, ni več tiste iskrice med nama. Ne pokaže mi več nobene pozornosti, vse je postalo preveč rutinsko (vsak dan je isti prejšnjemu). Enostavno se več ne zabavava kot sva se včasih. Večkrat sva se že pogovorila, 2 dni je bilo vredu, potem pa spet isto naprej. Ve, da želim malo več pozornosti, da želim da mi pokaže da mu ni vseeno, pa se vseeno ne potrudi. Govori da me ima rad in da noče končati. Zelo si želim rešiti to zvezo, amapk nevem več kaj naj.

Nasveti?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 31. Jul. 2013 11:40

Hm kaj pa kaj počneta čez dan...še študirata, hodita v službo? Meni se zdi, da morata najprej razbiti to rutino, ker ko je pri meni vsak dan enak dnevu tudi postanem slabe volje.
Tako da je moje mnenje, da se spravita kam ven iz stanovanja - pojdita vsaj za kak dan na morje, na bazen, v kino, športat... zagotovo imata kakšne dejavnosti, ki so vama obema všeč, pa tudi če je to samo sprehod v naravi.
Verjetno bo lažje potem začeti kakšen pogovor, ko bosta oba sproščena in dobre volje.
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 01. Avg. 2013 21:08

On hodi v službo, jaz pa študiram.
Čez dan počivava, gledava kakšen film in zmes greva na pijačo. to je pa tudi vse. :?
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 02. Avg. 2013 9:46

Kaj pa če poskusiš pokazat kaj si želiš? Npr. začneš kuhat čisto nove jedi, ki bi mu lahko bile všeč, mu pripravljaš kakšna majhna presenečenja in pozornosti, mu kupiš najljubše sladkarije, ga kam povabiš, organiziraš kakšen piknik ali izlet ... skratka misliš na to, kaj bi bilo njemu najbolj všeč in potem to udejanjiš. Če te ima res rad, se bo najbrž odzval s podobnim ali pa ti bo ljubezen pokazal kako drugače. Vsekakor pa boš razbila rutino.

Kaj pa seks? Se je pogostost/intenzivnost kaj spremenila? To je zelo pomembno.

Se pa moraš vsekakor zavedati, da zveza nikoli ne ostane na istem nivoju, kot je bila npr. prvo leto ali prvega pol leta. Nekaj ''rutine'' je normalne, žal, da ne bi bilo tako, bi morala najbrž povsem spremeniti svoj življenjski slog in živeti na povsem drug način. Pomisli, kako je bilo doma, ko si bila še pri starših - je bil vsak dan neka nora avantura? Majhne stvari štejejo, utopično je pa pričakovati, da boš vsak dan ekstatičen, že zato, ker na ta način niti ne moreš konstruktivno delovat v vseh dejavnostih.

Pomembno je tudi, zaradi kakšnih stvari se prepirata - malenkosti ali česa bolj bistvenega? Vedno o istih stvareh ali vsakič zaradi nečesa novega? Se problemi rešujejo ali le kopičijo ... ?
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 02. Avg. 2013 16:38

Ona bi rada njegove pozornosti, njemu se pa ne da :)

Kupi komplet novega spodnjega perila, zaflirtaj s kakim tipčkom pred njim, delaj stvari ki te osrečujejo izven vajinga odnosa in na glas povej, da želiš več pozornosti in da si jo zaslužiš...
browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 05. Avg. 2013 4:13

pomoje sta premlada, nista zrela za tak resen lajf, je že dolgčas... in zveza se je "izpela" že očitno.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 05. Avg. 2013 8:53

browneyes napisal/-a:pomoje sta premlada, nista zrela za tak resen lajf, je že dolgčas... in zveza se je "izpela" že očitno.

+1, Koliko pa sta sploh stara?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 05. Avg. 2013 20:20

men je pa lih to najboljši del skupnega življenja, ko ti je lahko skupi dolgčas, pa je še vedno fino :D

nevem, mogoče si pa pričakovala preveč od skupnega življenja? načeloma je pa tako, da če želiš spremembo jo začni ustvarjat sama. če ga boš ti začenjala presenečat in skrbet za majhne pozornosti se bo tudi on morda prebudil. načeloma je bolje to kot pa kritika.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
cllaudia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cllaudia » 06. Avg. 2013 11:56

Jaz sem stara 23, on pa 22
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 06. Avg. 2013 13:20

In sta se že kej spravila ven iz hiše? Pejta vsaj na kak bazen, sedaj ko je tok vroče. Ali pa zvečer na kak sprehod.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 06. Avg. 2013 16:06

Menjaj fanta, nimaš druge, če misliš da je res on kriv za prepir. Imam sošolca s podobno zgodbo vendar ne živita skupaj, punca mu stalno najeda z varanjem in posledično to vodi v prepir na koncu mora biti pa vedno on tisti, ki se ji opravičuje
Uporabniški avatar
CorrectionPen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a CorrectionPen » 06. Avg. 2013 17:36

trust napisal/-a:Menjaj fanta, nimaš druge, če misliš da je res on kriv za prepir. Imam sošolca s podobno zgodbo vendar ne živita skupaj, punca mu stalno najeda z varanjem in posledično to vodi v prepir na koncu mora biti pa vedno on tisti, ki se ji opravičuje

Klasika.
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Punica granatum » 19. Avg. 2013 9:38

trust ti bi bil kar takoj zato da ga menja?

nevem če je najbolje takoj vreči puško v koruzo, lahko pa sam da nista navajena skos skos biti sedaj skupaj, ko je sigurno veliko bolj drugače kot pa prej ko nista skupaj živela, ses strinjam s puncam da pojdita kam ven, drugam pa kaj počnita okol...mogoče bi še najbolje pomagalo :)
Shaban
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Shaban » 20. Avg. 2013 14:12

cllaudia napisal/-a:Jaz sem stara 23, on pa 22

in skp živita, a puberteta je že mim :P

trust napisal/-a:Menjaj fanta, nimaš druge, če misliš da je res on kriv za prepir. Imam sošolca s podobno zgodbo vendar ne živita skupaj, punca mu stalno najeda z varanjem in posledično to vodi v prepir na koncu mora biti pa vedno on tisti, ki se ji opravičuje

Kot prvo je copata da mu ni para, kot drugo gre vam sošolkam razlagat da je tak dec. Za tazga je sam še PB Polje :roll:
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 20. Avg. 2013 14:55

Shaban napisal/-a:
cllaudia napisal/-a:Jaz sem stara 23, on pa 22

in skp živita, a puberteta je že mim :P

Kaj je pa smešnega v tem, da dva mlada odrasla živita skupaj?

P.S.: Lahko pišeš slovnično pravilno?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov