ljubezen na daljavo?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

_sky.limit_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a _sky.limit_ » 09. Jul. 2013 8:38

Pozdravljene,
moja situacija je slednja: v razmerju sem že dve leti in pol, v katerem že nekaj mesecev dokaj škripa. Partner se je oddaljil od mene,zaradi brezveznih razlogov, katere trdi da so zelo utemeljeni. (ljubosumje z njegove strani, neodločnost ali sva za skupaj) WTF? :mad:
No,teh nekaj mesecev in sicer od zime lani, sva na bojni nogi non-stop, kreganje,potem spet se imava rada, pa sva skupaj pa nisva. Skratka,kastrofa ! Ampak še vedno so dnevi, ko se imava fajn,se iskreno pogovarjava. On iz lepega pol eksplodira in mu ni pomoči. Ko sem bila na dopustu v Avstriiji pred kratkim za 2 tedna,in ko sem se vrnila, je "ne boste verjeli" zelooo me pogrešal, nisem mogla verjeti koliko pozornosti mi je posvečal večino časa. Potem pa spet vse po starem.... :?

Zakaj ta naslov teme?
Ker konec avgusta nameravam v tujino, bolje rečeno v Belgijo,kot Au Pair oz.varuška. To sem mu povedala včeraj,in kot vedno "negativna oseba" mi odgovori: "Pa kaj boš tam? Si normalna? Da ti kdo kaj naredi? Ja, pa pejd boš pa sigurno uživala brez mene, kot zmeraj."

Naj povem da družino poznam.Učila se bom njihovega jezika. Obiskovala vrsto tečajev,v zameno pa pazila njihove otroke.

Mislim da še vedno ne razume daje to dejstvo, da grem. Misli da je spet kakšna laž "po njegovo"... Enostavno hočem da vidi, da imam lahko tudi jaz jajca,pa svoje življenje. Ker priznam da v strahu da ga izgubim,sem ga jaz klicarila ko sva bila skregana,in zmeraj popuščala prva.

Zanimalo me je sicer slednje? Ali mislite,da bi bilo bolje za našo zvezo da se res oddalji,čeprav za 6 mesecev. Ali bi mu lahko to pomagalo? Ker govorila sva že o zaroki,ko je čez nekaj časa stisnil rep med noge. Ali bo s tem videl kaj izgublja,če se ne bo po teh 6 mesecih zbudil?
Sicer,ostajala bi v kontaktu,preko skypa,itd...
_sky is the limit_
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Jul. 2013 9:22

Tole nikamor ne vodi. Končaj :wink: :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 09. Jul. 2013 13:48

Tud, če ne bi šla v Belgijo bi ti predlagala da končaš zvezo. Če pišeš, da že dolgo škripa, izboljšalo se pa tud verjetno ne bo ker bodo skos ta nihanja enkrat bo ok, drugič ne. Po mojem bo pa še sam huje, ko boš odšla ker njemu že zdaj ne paše. Ne zdi se mi ravno, kot neka zdrava zveza to in mi je zanimivo, ker se mi zdi da se sama itak tega zavedaš da ne funkcionirata kot bi morala in da še zmeraj vztrajaš - iz napisanega sodeč samo zaradi tistih lepih trenutkov vmes, ko se razumeta.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Laika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 6. 2013
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Laika » 09. Jul. 2013 14:10

Hmmm, morda pa če te tako dolgo ne bo in boš "pokazala" da si samostojna bo boljše - bo spregledal kaj ima. Ali pa tudi ne. Mene bi v taki zvezi kot je tvoja (čeprav je pri meni pred kratkim enako) bilo strah iti, bi razmišljala kaj za vraga počne sedaj?

Sicer pa tvoja napaka je to, da si ga klicarila in TI vedno čakala nanj v strahu, da ga izgubiš. To sem počela tudi jaz, pa nisem daleč prišla. Sem ga zmerja čakala, sedaj hodim s prijateljicami ven in dojema čisto drugače. :)
Bodi bivša, ki bo vse prihodnje spravljala ob pamet. :)
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 11. Jul. 2013 20:00

Če je že zdaj ljubosumen, ko si zraven njega, si ne predstavljam, kakšne izpade bo imel, ko boš na drugem koncu Evrope.
Uporabniški avatar
Punica granatum
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Punica granatum » 19. Avg. 2013 9:43

mah dvomim da bi ponapisanem sledeče bilo smiselno vztrajati na taki razdalji, če vama že ko sta skupaj ne gre... moje skromno mnenje :)
Speer
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Speer » 19. Avg. 2013 12:11

"Pa kaj boš tam? Si normalna? Da ti kdo kaj naredi? Ja, pa pejd boš pa sigurno uživala brez mene, kot zmeraj."

Pa holy sh1t, kje take sploh zvohate. :roll:
Neutral men are the devil's allies.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 19. Avg. 2013 20:16

Sem si prejšnji teden ogledal film "Going to distance" lušten film, ti mu lepo razloži situacijo, da je to tvoja velika želja in si želiš iti, če te ima res rad ne bo problema(jaz bi na njegovem mestu počakal) in pojdi, zdaj če bo rekel, da je konec iz zvezo bo to najbrž zato, ker bi te rad obdržal tukaj in, ker ve da ga imaš ti rada, misli da boš popustila pa ne popustiti pojdi v Belgijo in naredi kar moraš!
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 19. Avg. 2013 20:32

Ma ni tako preprosto kar ˝končaj.˝, kot je tako lahko reči nekomu, ki ma probleme, rada bi vas vidla ki mate takšno perfekt life, kako bi ravnali v takšni situaciji. Najbrž nebi bilo tak simpl, like- kar končajma ok? Če bi vsak par obupal ob najmanjšem oz. malo večjem problemu in nihče nebi vztrajal, bo počasi redkost par ki je dejansko ostal skupaj. Evo, to reši problem zakaj toliko ločitev. Ker vztrajnost ni več vrednota (ne le žensk, tudi moških). Povsod se pojavijo problemi, vendar se včasih splača vztrajata. Oz. vsaj poskusiti.

Ti kar pojdi v Belgijo, pa boš vidla kako bo s tem fantom.. Čez pol leta. You need a break :) To ne pomeni nujno konca zveze. Ker je jasno, da si navezana nanj in ga ne moreš kar tako pustit, zanj ne vem..
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov