ALI SE VECINA VRNE ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
- _sky.limit_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2012
Zdravo !
Pisem z upanjem, da delite z menoj nekaj izkusenj.
Sicer zanima me, ali je res da vecina moskih, ki so zapustili partnerko iz razlicnih, tako recenih neumnih razlogov, cez nekaj casa to obzaluje in se vrnejo nazaj?
Kajti, znano naj bi bilo, da ce so imeli VSE, pri eni zenski in so to zavrgli zaradi ”nisem se pripravljen”...to obzalujejo, in pogresajo stalno vezo,harmonijo?
Pisem z upanjem, da delite z menoj nekaj izkusenj.
Sicer zanima me, ali je res da vecina moskih, ki so zapustili partnerko iz razlicnih, tako recenih neumnih razlogov, cez nekaj casa to obzaluje in se vrnejo nazaj?
Kajti, znano naj bi bilo, da ce so imeli VSE, pri eni zenski in so to zavrgli zaradi ”nisem se pripravljen”...to obzalujejo, in pogresajo stalno vezo,harmonijo?
_sky is the limit_
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
panthol - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2010
- Kraj: logatec
četudi se vrne (nima veze a je tip al ženska), taka veza ni več nikoli taka kakor je bila in bi morala biti. Prej ali slej se stari problemi pogrejejo in nikoli ne rešijo.
če sta šla narazen, potem sta šla z razlogom. Verjemi da ta razlog ni kar tako v tvojem življenju. Pač nista za skupaj.
če sta šla narazen, potem sta šla z razlogom. Verjemi da ta razlog ni kar tako v tvojem življenju. Pač nista za skupaj.
- pumpkin_pumpkin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2013
Mislm, da večina fantov kr dobr ve, zakaj svoji dragi dajo konec - in potem le redki iščejo pot nazaj.
Bi lahko po vseh razlogih, ki ti jih navede ob koncu štartala kulsko pa čist sproščeno vezo? A se ne bi naježla čist vsakič, ko bi kaj spominjalo na zadnji "konec"? Vedt morš česa si vredna in take skupi-narazen-skupi... veze ni vreden čist noben... Normalno, da je človeku hudo, če ga nekdo odkriža... ampak to s časom mine in simpatičnih samskih fantov je še ogromno
Najbolje je, da bivši ostanejo bivši je pa res - da se od njih lahko res veliko naučimo
Bi lahko po vseh razlogih, ki ti jih navede ob koncu štartala kulsko pa čist sproščeno vezo? A se ne bi naježla čist vsakič, ko bi kaj spominjalo na zadnji "konec"? Vedt morš česa si vredna in take skupi-narazen-skupi... veze ni vreden čist noben... Normalno, da je človeku hudo, če ga nekdo odkriža... ampak to s časom mine in simpatičnih samskih fantov je še ogromno
Najbolje je, da bivši ostanejo bivši je pa res - da se od njih lahko res veliko naučimo
-
littlebird_18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 6. 2013
Ja pomoe vecina pride nazaj zato ker nikjer drugje niso dobili tega kot recimo pri tebi. najbrs te je mal vrteu ukol prsta, dubiu je z lahkoto use kar je hotu, se kmal tega navelicu in je pol izjavu kk "nisem priprauljen" al pa kej podobnga. Js iskreno verjamm da fnt ka kej tazga nardi dejansko nima iskreno rd punce ker ce jo je u prvo tok grdo za*ebu je zlo velka verjetnost da bo to ponoviu.
Tko da priporocam da se nevracas k takmu tipu, ker si nebos nardila nobene usluge
Tko da priporocam da se nevracas k takmu tipu, ker si nebos nardila nobene usluge
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Po mojem je vprašanje, če se vrne ali ne, povsem nepomembno, razen če ni odšel, ker je punca sama naredila kakšno večjo bedarijo in se vrača, ker je pripravljen poskusit še enkrat.
Vse ostalo: ''Nisem pripravljen'', ''Ni problem v tebi, ampak v meni'', ''Jaz sem pač tak in ne morem drugače'' in ostale bedarije, posebej, če tip še vara, je nasilen ali kaj v tej smeri pa nima smisla in je treba takemu tipu, lahko ali težko s solzami ali brez, enostavno zaloputnit vrata pred nosom ...
Vse ostalo: ''Nisem pripravljen'', ''Ni problem v tebi, ampak v meni'', ''Jaz sem pač tak in ne morem drugače'' in ostale bedarije, posebej, če tip še vara, je nasilen ali kaj v tej smeri pa nima smisla in je treba takemu tipu, lahko ali težko s solzami ali brez, enostavno zaloputnit vrata pred nosom ...
-
Laika - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2013
- Kraj: Maribor
Hmmm... Poznam veliko primerov, kjer so se "moški" vrnili nazaj, ker enostavno ne vejo zakaj so jo zapustili. Tudi sama sem trenutno na taki poti, fant me je enostavno postavil na zadnje mesto, verjetno zato, ker sem ga stalno čakala, klicala jaz in nikamor hodla, ampak če mu je do mene, bo vsekakor poklical oz. prišel nazaj.
Je pa res, da se veliko moških vrača iz straha, da bi bili sami oz. da so brez "boljše polovice" in čisto zato, ker jim manjka vsakdan s partnerko.
Je pa res, da se veliko moških vrača iz straha, da bi bili sami oz. da so brez "boljše polovice" in čisto zato, ker jim manjka vsakdan s partnerko.
Bodi bivša, ki bo vse prihodnje spravljala ob pamet.
- Speer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2013
Moški se ne vračamo. Ko je konec je konec (tj. po temeljitem pogovoru/poskusu pogovora/razmisleku).
Zdi se mi, da tisti, ki se vračajo (velja za oba spola) to delajo zaradi nepremišljene odzivov (beri: naval jeze/vehemenca) oz. gre za bolj patološki pojav kot ste že omenil; strah pred osamljenostjo ali občutek osamitve zaradi mazohistično/sadistično naravnanega značaja.
Kakorkoli, če pride do tega je človek zgubil svojo integriteto (itak jo je že prej, ampak vseeno )
Zdi se mi, da tisti, ki se vračajo (velja za oba spola) to delajo zaradi nepremišljene odzivov (beri: naval jeze/vehemenca) oz. gre za bolj patološki pojav kot ste že omenil; strah pred osamljenostjo ali občutek osamitve zaradi mazohistično/sadistično naravnanega značaja.
Kakorkoli, če pride do tega je človek zgubil svojo integriteto (itak jo je že prej, ampak vseeno )
Neutral men are the devil's allies.
-
panthol - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2010
- Kraj: logatec
Se strinjam s predhodnikom.
K stari vezi se NE VRAČA. To je nepisano pravilo, tega se pač ne počne. Tako kot se nikoli ne osvaja bivših punc/fantov od prijateljev, in tako kot se ne vara. Tega se pač ne počne in pika. Ker se ni še nikoli dobro obneslo.
K stari vezi se NE VRAČA. To je nepisano pravilo, tega se pač ne počne. Tako kot se nikoli ne osvaja bivših punc/fantov od prijateljev, in tako kot se ne vara. Tega se pač ne počne in pika. Ker se ni še nikoli dobro obneslo.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Ah, ni res. Jaz par parov poznam, ki so šli za 3-6 mesecev narazen in potem nazaj skupaj; frendica in njen tip (skupaj 3 leta), teta in njen mož (skupaj 23 let), sestrična in njen (skupaj zdaj 9 let). Vsi so si potem zveze poštimali ali kaj spremenili. Tako da kdaj pride razhod prav, da vsak na svoji strani stvari poštima in če je obojestranska želja, da gresta spet skupaj, zakaj pa ne?
Ampak v tvojem primeru NE. Oba se morata spremeniti in želeti močno druge osebe. V tvojem primeru ni tako, tip te je pač pustil. In če bo karkoli želel nazaj bo verjetno želel sex, potem bo pa spet šel. In tisto kar ti navajaš kot butast razlog, ni butast razlog, ker za njegovo odločitvijo se 100% skriva več kot pa ti misliš. Tipi tudi razmišljajo in čutijo, ne bo te zavrgel, če te bo imel res rad.
Ampak v tvojem primeru NE. Oba se morata spremeniti in želeti močno druge osebe. V tvojem primeru ni tako, tip te je pač pustil. In če bo karkoli želel nazaj bo verjetno želel sex, potem bo pa spet šel. In tisto kar ti navajaš kot butast razlog, ni butast razlog, ker za njegovo odločitvijo se 100% skriva več kot pa ti misliš. Tipi tudi razmišljajo in čutijo, ne bo te zavrgel, če te bo imel res rad.
A goal without a plan is just a wish.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Se strinjam z Ajčo od prve do zadnje besede. Če te tip pusti in potem po ne vem čigavi teoriji to odločitev obžaluje, jo kvečjemu samo zaradi navezanosti ali določenih ugodnosti/koristi, ki jih je bil deležen v zvezi, ne pa tudi zato, ker bi te pogrešal in imel resnično rad. Nekaj drugega je, če se sporazumno odločita, da si data pavzo, da razrešita in popravita določene stvari v zvezi in znova poskusita čez določen čas. Ampak tukaj se ne trudi samo eden, pač pa oba, ker sta se tudi oba zavedala svojih napak.
Iz katerega filma si to potegnila? Slabše tolažbe pa še ne . Od kdaj tip pusti žensko in še sam ne ve zakaj jo je pustil? Človeka zapustiš takrat, ko ti ni ničesar (več) do njega, ali pa ugotoviš, da pa le nista tako kompatibilna kot si sprva mislil.
Verjetno se je pri tebi naveličal tudi tega, da si ga nenehno čakala doma kot pohleven psiček, ki mu bo ustregel v vsem kar si bo zamislil in ga boš čakala še takrat, ko niti skupaj več ne bosta. Ti si idealen material za "preprogo" in vsak moški bi to začel pridno izkoriščati, ker se moraš naučiti živeti svoje življenje in v zvezi ne dojemati vsega kot "midva", pač pa kot "jaz" in šele nato kot "midva".
Glede zadnjega odstavka pa bom rekla samo to. Če me nekdo zapusti, naj se ne vrača kot Lassie samo zato, ker ne more biti samski in še ni našel boljše, s katero me bo zamenjal čim jo spozna. Meni bi bilo to naravnost ponižujoče, zato sem v takem primeru raje srečno samska kot v zvezi, kjer partner ni s srcem v njej, pač pa sem mu samo dober nadomestek za zapolnitev samote.
Laika napisal/-a:Poznam veliko primerov, kjer so se "moški" vrnili nazaj, ker enostavno ne vejo zakaj so jo zapustili. Tudi sama sem trenutno na taki poti, fant me je enostavno postavil na zadnje mesto, verjetno zato, ker sem ga stalno čakala, klicala jaz in nikamor hodla, ampak če mu je do mene, bo vsekakor poklical oz. prišel nazaj.
Iz katerega filma si to potegnila? Slabše tolažbe pa še ne . Od kdaj tip pusti žensko in še sam ne ve zakaj jo je pustil? Človeka zapustiš takrat, ko ti ni ničesar (več) do njega, ali pa ugotoviš, da pa le nista tako kompatibilna kot si sprva mislil.
Verjetno se je pri tebi naveličal tudi tega, da si ga nenehno čakala doma kot pohleven psiček, ki mu bo ustregel v vsem kar si bo zamislil in ga boš čakala še takrat, ko niti skupaj več ne bosta. Ti si idealen material za "preprogo" in vsak moški bi to začel pridno izkoriščati, ker se moraš naučiti živeti svoje življenje in v zvezi ne dojemati vsega kot "midva", pač pa kot "jaz" in šele nato kot "midva".
Glede zadnjega odstavka pa bom rekla samo to. Če me nekdo zapusti, naj se ne vrača kot Lassie samo zato, ker ne more biti samski in še ni našel boljše, s katero me bo zamenjal čim jo spozna. Meni bi bilo to naravnost ponižujoče, zato sem v takem primeru raje srečno samska kot v zvezi, kjer partner ni s srcem v njej, pač pa sem mu samo dober nadomestek za zapolnitev samote.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Večina moških se želi vrniti ker so potrebni in ne dobijo, zaigrajo na čustveno noto, ga namočijo nekajkrat, potem pa so spet na istem.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Laika - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2013
- Kraj: Maribor
Leonessa napisal/-a:Se strinjam z Ajčo od prve do zadnje besede. Če te tip pusti in potem po ne vem čigavi teoriji to odločitev obžaluje, jo kvečjemu samo zaradi navezanosti ali določenih ugodnosti/koristi, ki jih je bil deležen v zvezi, ne pa tudi zato, ker bi te pogrešal in imel resnično rad. Nekaj drugega je, če se sporazumno odločita, da si data pavzo, da razrešita in popravita določene stvari v zvezi in znova poskusita čez določen čas. Ampak tukaj se ne trudi samo eden, pač pa oba, ker sta se tudi oba zavedala svojih napak.Laika napisal/-a:Poznam veliko primerov, kjer so se "moški" vrnili nazaj, ker enostavno ne vejo zakaj so jo zapustili. Tudi sama sem trenutno na taki poti, fant me je enostavno postavil na zadnje mesto, verjetno zato, ker sem ga stalno čakala, klicala jaz in nikamor hodla, ampak če mu je do mene, bo vsekakor poklical oz. prišel nazaj.
Iz nobenega filma, poznam veliko primerov, kjer so se fantje/moški vrnili, ker enostavno niso imeli razloga za konec veze. In je potem taka veza funkcionirala naprej in zelo dobro.
Jaz vem, da sem delala napako in sem bila "preproga", sedaj to odpravljam, veliko hodim sama ven in kar vidim, da mu ni nič jasno kaj se dogaja, vendar mi nikoli ni rekel, da ne smem ali kaj podobnega.
Bodi bivša, ki bo vse prihodnje spravljala ob pamet.
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov