Kot noč in dan
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Kourtney
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Torej.. že naslov teme pove da imam "problem"..
S fantom, s katerim sva skupaj že več kot eno leto sva si popolnoma različna. Dobesedno kot noč in dan.. mene zebe njemu je vroče, on bi spal jaz bi bedela celo noč, jaz sem umirjena on je kot da bi bil na nečem jaz sem prilagodljiva on je sebičen itd.. včasih prav težko dohajam ta najin tempo oz. te razlike med nama
Po eni strani je to zanimivo, kar nima on imam jaz in obratno, se privlačiva ravno zaradi tega ker sva si tako različna, sex je odličen .. eni pravijo da je to kul da je popolno ker se dopolnjujeva, eni pravijo ravno obratno da je to katastrofa in čimprej narazen ker naju bo to izmučilo itd..
Meni osebno je zanimivo, saj ko sem imela fanta ko sva si bila čisto enaka, imela enake interese in vse mi je dopi*dilo ker sva skos tičala skupaj vedno skupaj, kjerkoli.. naveličala sem se, ni mi bilo več zanimivo.. tukaj pa ni ne eno ne drugo
Kako skupaj boljše funkcionirat če bi on črno jaz pa belo ..
Ima kdo kak fajn nasvet kako izboljšat in ohranit tak odnos in narest to različnost bolj zabavno ??
Hvala
S fantom, s katerim sva skupaj že več kot eno leto sva si popolnoma različna. Dobesedno kot noč in dan.. mene zebe njemu je vroče, on bi spal jaz bi bedela celo noč, jaz sem umirjena on je kot da bi bil na nečem jaz sem prilagodljiva on je sebičen itd.. včasih prav težko dohajam ta najin tempo oz. te razlike med nama
Po eni strani je to zanimivo, kar nima on imam jaz in obratno, se privlačiva ravno zaradi tega ker sva si tako različna, sex je odličen .. eni pravijo da je to kul da je popolno ker se dopolnjujeva, eni pravijo ravno obratno da je to katastrofa in čimprej narazen ker naju bo to izmučilo itd..
Meni osebno je zanimivo, saj ko sem imela fanta ko sva si bila čisto enaka, imela enake interese in vse mi je dopi*dilo ker sva skos tičala skupaj vedno skupaj, kjerkoli.. naveličala sem se, ni mi bilo več zanimivo.. tukaj pa ni ne eno ne drugo
Kako skupaj boljše funkcionirat če bi on črno jaz pa belo ..
Ima kdo kak fajn nasvet kako izboljšat in ohranit tak odnos in narest to različnost bolj zabavno ??
Hvala
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Tle ne boš odkrila tople vode. Je sončkica že zadost povedala.
Ne preveč razmišljat, ker to ponavad priprelje do umetnega ustvarjanja problemov. Eden drugemu se prilagajajta, imejta kakšen skupen hobi, kakšnega posebej (da si pustita dihat), pa mejta se rada. In to je to
Ne preveč razmišljat, ker to ponavad priprelje do umetnega ustvarjanja problemov. Eden drugemu se prilagajajta, imejta kakšen skupen hobi, kakšnega posebej (da si pustita dihat), pa mejta se rada. In to je to
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Mogoče se je smiselno vprašat, kaj vendarle imata skupnega. Ker če dejansko nimata nič takega in si ti zapečkarica on pa avanturist, ti za poligamijo, on bi rad bil monogamen, tebi denar ne pomeni nič, on je pa hud karierist, če je on veren, ti pa ne, če on želi otroke, ti pa niti pomislit nočeš, da bi kdaj lahko zanosila, če bi on vzgajal z dobrikanjem, ti pa s palico, če bi on imel ločene, ti pa združene finance, če bi ti rada delala, on pa misli, da ženske nimajo v službi kaj iskat, če je on poln predsodkov, ti pa zelo liberalna ... itd., potem vse skupaj najbrž res nima smisla. (Pa seveda so našteto zgolj primeri in so povsem fiktivni, nič ne predvidevam, kako je pri vama/kakšni osebi sta.)
Eno je, če on rad dolgo spi, ti pa zjutraj hodiš na tek in drugo je, če imata različne poglede na življenje, različna pričakovanja do prihodnosti in različen vrednostni sistem. V prvem primeru se je treba nekoliko več prilagajat, v drugem zveza ni smiselna, ker nikoli ne bosta oba srečna en z drugim.
Eno je, če on rad dolgo spi, ti pa zjutraj hodiš na tek in drugo je, če imata različne poglede na življenje, različna pričakovanja do prihodnosti in različen vrednostni sistem. V prvem primeru se je treba nekoliko več prilagajat, v drugem zveza ni smiselna, ker nikoli ne bosta oba srečna en z drugim.
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
Kourtney, so ti že na diva forumu lepo obrazložili glede tvoje situacije. Ni treba po vseh forumih odpirat iste teme...
Te vajine razlike se mi sploh ne zdijo tako ogromne, da se ne bi dalo preživet.
Imam pa občutek, da si v precepu, če sploh nadaljevat zvezo z njim.
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
- Kourtney
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Little fairy napisal/-a:Kourtney, so ti že na diva forumu lepo obrazložili glede tvoje situacije. Ni treba po vseh forumih odpirat iste teme...
ma odpiram jih lahko kjer želim pač zanimajo me izkušnje in mnenja, čeprav bom na koncu poslušala sebe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov