Strap-on (moški->žensko)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- rly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 5. 2013
Živjo!
Nekega jutra me je pičlo, opoldne je bil kupljen, zvečer NAJ bi ga razkazal boljši polovici.
Meni nič, njej nič sem se pač odločil, da bi kupil strap-on (da vidim kako zadeva izgleda v realnosti, ne samo v filmih). Nevem kako je prišla ideja - pač je prišla.
Ona ni vedela, ko pa sem ji sredi akcije to pokazal je bilo kar naenkrat vsega konec. Razumem, mea culpa! Drugič moram biti bolj previden, da ji prej vse povem in jo o vsem obvestim.
Pa da povem zakaj sem ga v prvi vrsti kupil. Ne zaradi tega, da bi ga ona uporabljala na meni (no, če bi si česa takega želela, bi ji pač ustregel, a kolikor jo poznam ne bo) ampak predvsem zaradi igranja.
Že takoj po nakupu sem ga preizkusil in zadeva je kot nalašč v dveh situacijah:
1. lahko jo enkrat z enim in potem zamenjaš, saj je tako oblikovan, da izgleda, kot da je moški opremljen z dvemi. tako se lahko igraš, malo z enim, malo z drugim...
2. lahko pa uporabljaš kot v troje, s tem da jo v obe naenkrat.
Nevem no, mogoče sem preveč pokvarjen (zadnjič mi je zapela prirejeno pesem od flashdance-she is a maniac) a kaj naj? Domišljija je pač domišljija, naj jo zatrem??
Kaj si vi mislite, je vse skupaj bolano?,tabu?,prepovedano v heteroseksualnem paru?,mogoče gay, ker sem to jaz to predlagal in ne ona?
Sploh pa, vidite kakšno razliko - predvsem za mišljenje (v glavi) sprašujem če:
-jo s svojim in strap-on-om hkrati ali
-jo s svojim in z dildotom v roki?
Pa lep dan še naprej.
Nekega jutra me je pičlo, opoldne je bil kupljen, zvečer NAJ bi ga razkazal boljši polovici.
Meni nič, njej nič sem se pač odločil, da bi kupil strap-on (da vidim kako zadeva izgleda v realnosti, ne samo v filmih). Nevem kako je prišla ideja - pač je prišla.
Ona ni vedela, ko pa sem ji sredi akcije to pokazal je bilo kar naenkrat vsega konec. Razumem, mea culpa! Drugič moram biti bolj previden, da ji prej vse povem in jo o vsem obvestim.
Pa da povem zakaj sem ga v prvi vrsti kupil. Ne zaradi tega, da bi ga ona uporabljala na meni (no, če bi si česa takega želela, bi ji pač ustregel, a kolikor jo poznam ne bo) ampak predvsem zaradi igranja.
Že takoj po nakupu sem ga preizkusil in zadeva je kot nalašč v dveh situacijah:
1. lahko jo enkrat z enim in potem zamenjaš, saj je tako oblikovan, da izgleda, kot da je moški opremljen z dvemi. tako se lahko igraš, malo z enim, malo z drugim...
2. lahko pa uporabljaš kot v troje, s tem da jo v obe naenkrat.
Nevem no, mogoče sem preveč pokvarjen (zadnjič mi je zapela prirejeno pesem od flashdance-she is a maniac) a kaj naj? Domišljija je pač domišljija, naj jo zatrem??
Kaj si vi mislite, je vse skupaj bolano?,tabu?,prepovedano v heteroseksualnem paru?,mogoče gay, ker sem to jaz to predlagal in ne ona?
Sploh pa, vidite kakšno razliko - predvsem za mišljenje (v glavi) sprašujem če:
-jo s svojim in strap-on-om hkrati ali
-jo s svojim in z dildotom v roki?
Pa lep dan še naprej.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Nič ni bolno in prepovedano in čudno in ne naredi te takšen eksperiment geja, je pa dejstvo, da moraš o vsem, kar bi rad preizkusil govorit s svojim dekletom. Če se ona strinja, potem ni omejitev, če se ne, potem je to lahko precej nasilno vsiljevanje nečesa, kar je lahko tvojemu dekletu celo neprijetno in zoprno.
Zadnji vprašanji: Ne, ne vidim posebne razlike med enim in drugim.
Zadnji vprašanji: Ne, ne vidim posebne razlike med enim in drugim.
- rly
- Sramežljivka
browneyes napisal/-a:mogoče je mislila, da hočeš da ona tebe?
Ne, saj sem imel že jaz oblečenga na sebi, da bi njo, pa se je ustrašla al nevem kaj. Čudno ji je blo in zato poskušam ugotovit ali je tudi drugim.
Je pa mogoče res, kot sem že prej dejal, da ji nisem vsega na dolgo in na čez razlagal. Je blo bolj- surprise.
- rly
- Sramežljivka
Ananhas napisal/-a:Mogoče ji je pa dvojna penetracija neprijetna/boleča
Nisva še preizkusila dvojne.
Bolj se mi zdi problem v tem, da sem jaz odprt do usega, ona pa do ničesar, pa čeprav se strinja, da nimaš kaj izgubit. Pač, osebno mislim, da dokler te nič ne boli lahko "use" probaš - ni tako?
- *Abby**
- Cosmofrik
Mogoče se ji nekatere stvari, ki tebe privlačijo, ne zdijo niti malo seksi ... sicer pa; po mojem se vsega lotevaš kot nekega eksperimenta. Preizkušaš seksualne prakse kot da iščeš najboljšo kremo za roke ... nič spontanega se mi ne zdi v tem. Pa ne zdi se mi, da imaš stik s svojo partnerico ... meni se zdi, da jo dojemaš precej kot objekt, ki ti lahko ali pa ne more ponuditi eksperimentiranja, ki ga želiš, ne pa kot bitje z lastnimi seksualnimi željami in potrebami ...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Joj Abby, takoj v analize iz dveh postov..
kakorkol že, tvoj problem se mi ne zdi problem, preprosto drugič prej reci kaj, ne pa samo vržt ven zadeve in pričakovat ovacij. Pogovori se z njo, če bi si ona tega želela, če reče ne je ne, če reče ja pa pač ja.
kakorkol že, tvoj problem se mi ne zdi problem, preprosto drugič prej reci kaj, ne pa samo vržt ven zadeve in pričakovat ovacij. Pogovori se z njo, če bi si ona tega želela, če reče ne je ne, če reče ja pa pač ja.
It was forever..but it didnt last long..
- *Abby**
- Cosmofrik
^^ Takšen občutek sem dobila, nič ne pravim, da imam prav. Čisto gotovo je mogoče, da se povsem motim. Ampak vseeno: on ves čas govori, kaj vse bi preizkusil, punco je kar tako ''presenetil'', hkrati pa piše, da si on želi preizkušat različne stvari ona pa ne, čeprav priznava, da s tem nima kaj izgubiti.
Več pogovora in mogoče brskanja za tem, kar zanima tudi njo, bi po mojem obrodilo boljše rezultate ... pa skrb za njen užitek seveda, ne pa denimo golo predvidevanje, da bi njej morala biti všeč dvojna penetracija ...
Več pogovora in mogoče brskanja za tem, kar zanima tudi njo, bi po mojem obrodilo boljše rezultate ... pa skrb za njen užitek seveda, ne pa denimo golo predvidevanje, da bi njej morala biti všeč dvojna penetracija ...
- panči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2010
Ce bi te ona tako presenetila, kot si ti njo, bi bil tvoj odziv najbrz drugacen, tako pa vedi, da se moski in zenski mozgani med seboj razlikujejo. Zakaj tvoje seksualne zelje niso osatale zgolj na ravni domisljije, ko pa dobro ves, da tvoja partnerka ni odprta za tovrstna eksperimentiranja? Njene zelje se razlikujejo od tvojih. Ce te crv eksperimentiranja res tako muci, potem si najdi drugo partnerko , ne pa sedanje siliti v nekaj, kar ji ni po godu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov